Ons vir jou: de PVV als verdediger van de Boeren

Voortrekkersmonument

Voortrekkersmonument

Ons vir jou

Zuid-Afrika: een nieuw Zimbabwe?

De Partij voor de Vrijheid protesteert tegen de ‘landhervorming’ in Zuid-Afrika waarbij boeren land moeten afstaan. Dergelijke plannen leidden in Zimbabwe al tot grootschalige hongersnood. In Zuid-Afrika betekende landhervorming vooral dat productieve boerderijen in handen kwamen van mensen zonder enige landbouwervaring. Dat zorgde in de meeste gevallen voor het volledige verval van die boerderijen. De PVV wil weten waarom Nederland doorgaat met financiële steun aan Zuid-Afrika.

Lees verder bij collega-blogger Bron

2 gedachten over “Ons vir jou: de PVV als verdediger van de Boeren

 1. Waarde redactie,
  Hartelijk dank dat u, net zoals wijlen Heer Ray, verder gaat met het publiceren van artikels over de meer dan belabberde toestand van de blanken in het ‘nieuwe’ Zuid-Afrika.
  Of, zoals b.v. Theo Prinsen reageert op het artikel bij E.J.Bron:
  “Swart-op-Wit-aanvalle: 7 Dae. 19 Aanvalle. 26 Slagoffers. 3 Vroue verkrag. 6 Mense geskiet. 5 Mense vermoor! … Sx”
  (Deze gegevens komen oorspronkelijk van de Facebook-bladzijde van de Zuid-Afrikaanse zangeres en activiste Sunette Bridges)

  Omdat het in deze artikels niet gaat over boerka’s, soepjurken, kopvodden of andere haatbaarden en er ook geen erotische ondertoon in zit, zal het waarschijnlijk de koude kleren van veel lezers niet eens raken…
  In elk geval staan de reageerders, ik zou haast durven zeggen: de professionele reageerders niet te drummen om hun ei te leggen…

  Desondanks, het is goed dat u ons blijft inlichten over wat er in Zuid-Afrika fout gaat, de z.g. reguliere media zwijgen hierover in alle mogelijke talen..

 2. Ropie, ek sekondeer!
  Ek was vir omtrent 3 weke van die net af. Deels omdat ek self olik was, maar deels ook omdat my rekenaar (computer) “olik” was. Die Internet is ontsettend stadig, en die swart tegnici van Telkom SA is nie instaat om die vele Internetprobleme op te los nie.
  In die tyd wat ek weg van my rekenaar was, sien ek, het Golfbrekers gereeld oor Suid-Afrika berig. Ek dank die redaksie van Golfbrekers daarvoor.
  Ek sê dikwels aan mede-regses in Suid-Afrika:”As ons swyg, dink die wereld dit gaan goed in die Nuwe Suid-Afrika, en keur dit ons kritici se snedige onwaarhede goed!” Ons moet aanhou en aanhou om inligting oor die werklikheid te versprei. Dit is presies hoe die Marxistiese ANC (African National Congress) vir 101 jare aan die lewe gehou is. Sedert 1912, toe die ANC in Bloemfontein gestig is, het anti-apartheid-aktiviste wereldwyd non-stop propaganda gemaak. Die swartes is as engeltjies voorgestel, terwyl die blankes die duiwel vanself was. Daar is ‘n spreekwoord wat lui:”As jy die leuen genoeg herhaal, word dit later die waarheid.” Dus, as ons wil dat die WAARHEID moet seëvier, moet ons dit net genoeg herhaal. Ons mag nooit ophou om te praat en te skryf nie.

Reacties zijn gesloten.