Omgekeerd juist

Dit filmpje kregen we doorgestuurd van Foxy. We vonden het zo goed dat we hem toch nog tonen (insluiten is onmogelijk, volg bruggetje).  Niet dat er iets verandert.  Schotland blijft voorlopig bij het Verenigd Koninkrijk.  Al hebben we zo onze bedenkingen bij het referendumresultaat.

Foxy avatar“Heb deze video gekregen van Schotse vrienden. Zeer slim bedacht: eerst leest de stem van begin naar einde en het is duidelijk een steun boodschap voor een “no” vote met als achtergrond de Union Jack. Dan leest de stem echter van achter naar voor en de Union Jack vervaagt en wordt de Schotse vlag en het is duidelijk een betoog voor een “yes” vote.”

http://www.youtube.com/watch?v=dbW_AT64m8E

Foxy

7 gedachten over “Omgekeerd juist

 1. Daar is goed over nagedacht, knap. Ik zou zeggen Vlaams Belang aan het werk, maak er een Vlaamse versie van. Dank bij voorbaat.

 2. Wat Vlaanderen betreft : volgens het door ons ontvangen mailtje van Filip De Man, schaarde 86% van de partijraad zich achter de kandidatuur van Tom Van Grieken.
  De leden hebben op zondag 19 oktober echter het laatste woord. Verdere informatie volgt nog.

  Volgens de vader van Tom, die gisteren aan het kraampje VB op de jaar- en rommelmarkt te Mortsel was, is zijn zoon op van de zenuwen en kan haast niet meer eten. Het is dan ook een hele verantwoordelijkheid die op zijn schouders komt…en ja, er vallen door het te kwistig omspringen met geld, lijken uit de kast waarvoor hij oplossingen moet zoeken.

  • … euh … We gaan op dat laatste niet ingaan, maar eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat Gerolf Annemans mét het partijbestuur ervoor zorgt dat er géén lijken uit de kast vallen. Tom kan met een propere lei aan de slag gaan. En dat is al moeilijk genoeg.

 3. Ook al is Tom nog maar een “jonge snotter”… toch zullen wij, ouderen, zich best achter hem scharen… tenminste INDIEN hij de hoofdpunten van het VB-programma niet verloochent. –> wij zijn, helaas, reeds genoeg bedrogen geweest in het verleden door zogenaamde “halfgoden”, en dàt kunnen wij missen zoals de pest.
  Enfin: vooruitzien is het énige dat wij nog kunnen doen. 🙂

Reacties zijn gesloten.