Nullenzender laat experte aan het woord

mediamanipulatieVolgens de nullenzender hebben ze een wijd waaier aan experten, die elke dag op de argeloze kijker los gelaten worden met hun wijsheden.

Eentje daarvan is de zgn. buitenlandexperte Inge Vrancken.

Kijk nog even mee wat ze de laatste dagen over de terroristische aanslagen door moslims te vertellen had.

Frankrijk: “Het is een open vraag of IS ermee te maken heeft. Het is nog helemaal niet duidelijk wat het motief is geweest van de dader van de aanslag in Lyon.”

En over Tunesië.  Daar uit ze de vrees dat het land wel eens zou kunnen afglijden naar de vorige toestand,  naar een dictatuur.  Met de onuitgesproken gevolgtrekkingen “dat willen we toch niet!”.

Volg bruggetje: vanaf 02’59” “Ik denk dat Tunesië nu op een heel belangrijk punt staat, hoe ze hierop reageren…  Toen zag je ook al dat de regering nieuwe anti-terrorismewetten aannam, die vaak vergaand waren, die volgens vele mensenrechtenorganisaties té ver gaan…. Het is wel belangrijk het radicalisme te bestrijden, maar dat moet wel binnen het kader van de wet blijven want anders riskeer je terug te keren naar een autoritair regime en dat zou een volledige terugslag zijn na die revolutie van 2011.”

Tegel VRTVreselijk toch als een revolutie “ontaardt” en verkiest terug te keren naar het vorige beleid, toen er peis en vree was, toen criminelen in de gevangenis zaten, toen de grenzen dicht waren, toen toeristen niet neergeschoten werden op het strand…

Wie mag op de nullenzender zijn / haar expertise vertolken?

FT

 

 

4 gedachten over “Nullenzender laat experte aan het woord

 1. De vrt heeft het weer gevonden: het radicaliseren van steeds meer tunesiers komt door de hoge werkloosheid! Waarom overal elders, oa in zuid Europa, diezelfde hoge werkloosheid helemaal niet tot terrorisme leidt, weten ze ook niet.

 2. .De redactie heeft er een belangrijk deel uitgelicht dus daar raak ik niet aan, ik hou het op de rest en merk op dat het niet zonder reden is dat ik geen kijkkast in mijn hok heb.
  Ik kijk op deredactie.be en zie zo al meer dan genoeg om een duidelijk beeld te krijgen waar en wanneer ze in de berichtgeving rommelen.

  Ik lees dat die Vrancken Inge jubelt dat ze een levende islamiet (voor mij zijn alle islamieten potentiële terroristen) gearresteerd hebben en ze mocht opdraven bij het akelige grijnsje (die ambtenaar-journaliste haar fysionomie spreekt boekdelen) in het journaal.
  Akelig grijnsje’s aanzet wil ik ook even meegeven dus daar begin ik mee :
  (het koffiekransje over de schijters die naar het vliegveld renden of de toekomst van Tunesië sla ik over omdat mij dat geen barst interesseert)
  “…hmm dan nog even terug naar die aanslag, ja de dader zal niet meer kunnen vertellen wat hem bezield heeft, hij is doodgeschoten IS heeft het intussen wel opgeëist, voor wat het waard is, kennen we daarmee iets over het motief van deze aanslag…”
  Stand upper Vrancken Inge “…Het blijft moeilijk IS heeft de aanslag opgeëist het tegendeel zou ons eigenlijk verbaasd hebben want dit is natuurlijk in hun hoofd de ideale reclame zeg maar de dader is dood hij kan het niet meer zeggen euh maar gisteren hadden we die andere aanslag in Frankrijk ook luguber met een onthoofding wat ook aan IS doet denken…euh die dader is levend gevat ehm ik denk dat de veiligheidsdiensten in Frankrijk bijvoorbeeld echt wel een unieke kans hebben om in het hoofd van zo’n lone wolf als het dat is te kijken om we moeten dringend meer leren over hoe het werkt in het hoofd van die mensen en in Frankrijk hebben ze daar misschien de kans en kunnen ze misschien ook iets leren over wat er in Tunesië gebeurd is…”

  Ik pen vaker dan eens naar de openbare KRomroep BRT hun klachtencommissie omdat hun nieuwsgaring meer weg heeft van een feelgood show, meer show waar de juiste mensen op de juiste plaatsen zitten om zo geen rimpeling te veroorzaken in het oppervlak van de multikulle islamofiele toekomst die de mainstream media, als verlengstuk van de huidige linkse islamofiel regering.
  Wie tegen mij zegt dat we een rechtse regering hebben kent z’n prioriteiten niet, we hebben op economisch vlak een rechtse regering en voor het overige is het diametraal tegenovergesteld hoe een veilige welvarende Vlaamse staat zou moeten uitzien.

  Voetnoot; die stand upper is een goede leerling (in de mainstream context) want ze vergeet relevante informatie te duiden : Sousse is een broeinest van islamieten die naar het IS kalifaat gaan, verder zijn vele islamieten levend gevat na hun dodelijke raid denk maar aan Nederland, GB, USA om er enkele te noemen, dus of ze beheerst de materie niet of is Prima Donna in misleiding (persoonlijk denk ik een combinatie van beide).
  Tot slot, “…moeten dringend meer leren over hoe het werkt in het hoofd van die mensen…”, tja ik denk dat dat geen nanoseconde van belang is, daad gepleegd en levend gevat gewoon opruimen.
  Hoe ze “radicaliseren” is islamofiele praat en irrelevant want zoals Erdogan zegt (en ik vermoed dat zo’n man meer weet van de islam als die gehele volksstam van feelgood spreekbuizen uit de redactie lokalen all over eurabia : ‘er is maar één islam’ waar ik met graagte wil aan toevoegen dat er maar één manual aka koran is die gebruikt wordt door de voltallige islamietenpopulatie over de planeet.

 3. PS ik kan het ook niet helpen dat de stand upper Vrancken Inge kromtaal gebruikt, ik heb woordelijk uitgetikt.

Reacties zijn gesloten.