Nullenzender-goeroe legt het uit aan de islamitische wereld

Het is 26 maart, 4 dagen na de aanslagen in Brussel en Zaventem: voor de Arabische nieuwszender Aljazeera English legt Rudi Vranckx uit hoe hij Bart De Wever indeelt bij de “extreem-rechtse politici in Europa”. Tijdens zijn commentaar toont Al Jazeera een beeldfragment van Bart De Wever weggeknipt uit interview met VTM NIEUWS.

Het laat zich raden wie de makers van de reportage bij Al Jazeera getipt heeft over dit fragment…De vierde onmacht

 

8 gedachten over “Nullenzender-goeroe legt het uit aan de islamitische wereld

 1. De Rudi alias”kakkebroek” steeds den “held” uithangen ,maar laat de anderen de kastanjes uit het vuur halen.(nietsnut en pispaaltje,nuttig idioot,moron,debiel en bijna imbeciel)

 2. Weg met die nestbevuilers, de eigenschuld predikers. De beste manier om bij de haatpredikers op de koffie te mogen gaan is jezelf schuldig te maken in naam van uw eigen volk.

 3. Als de extreem-linkse, islam en palestijnen schoenenlikkende Rudi Vranckx, uitgeroepen tot de eerste en onnavolgbare dhimmie voor de jaren 2001 tot en met 2015 door ISIS en reeds genomineerd voor 2016, zoiets zegt zal het wel waar zijn zeker.

 4. Hier nog zone Goeroe die ze regelmatig laten opdraven op de VRT die altijd daar zijn kwaadaardig Ei kwijt kan,

  Dit is niet op de nullenzender maar het Niveau is Gelijk,

  https://youtu.be/U5Kx4pdPC0c

  Wat ik niet versta en wat de meeste Mensen onder ons niet zullen weten dat ze zo iemand als deze Abou Jahjah gastcollege’s geeft aan bv: de Karel de Grote Hogeschool

  Dyab Abou Jahjah geeft gastcollege over transculturele uitdagingen. Voorzitter van de Arabisch-Europese Liga Dyab Abou Jahjah geeft een gastlezing aan de ..

  • Daar zal ik de volgende alg.vergadering eens over interpelleren.
   Maar in een katholieke hogeschool waar kruisbeelden met een vergrootglas moeten gezocht worden, verwondert me dit helemaal niet…

 5. rudi vranckx, de zelfverklaarde wereldjournalist, is in feite een oplichter: hij leidt een programma in twee minuutjes in met veel theater in, hij sluit het af in één minuutje, en daartussen laat hij een zorgvuldig selectief filmpje lopen van de BBC of andere zenders, dat zijn eigen groot gelijk moet bewijzen. Buiten zijn vaste stek in Palestina waar hij talloze vriendschappen onderhoudt, heeft de man zogezegd de wereld gezien, maar in feite koopt hij reportages die zijn eigen linkse voorkeuren in de verf zetten. En hoopt hij dan dat jantje met de pet dat niet doorheeft.
  Over de plas noemen ze zo iemand een Con-Man.
  In Vlaanderen: een schijnreportertje.

 6. Het zal allemaal wel beteren als den duivel dood is maar hij is nog niet eens “ziek”

Reacties zijn gesloten.