Non-beleid voor elektriciteitsvoorziening

Goed nieuws voor onze lezers: ook bij kaarslicht zal ‘t Pallieterke deze winter perfect leesbaar zijn. En zoals het er nu naar uitziet zullen een behoorlijk aantal lezers dat deze winter ook daadwerkelijk mogen uittesten. Maar alle gekheid op een stokje: wat we vandaag meemaken is niet meer dan het failliet van een energiebeleid dat al enkele decennia volkomen kaduuk is. Waarbij we de term energiebeleid met enige voorzichtigheid hanteren.  Lees verder…

FVE

4 gedachten over “Non-beleid voor elektriciteitsvoorziening

  1. Tsernobyl was inderdaad een ramp . De Titanic was ook een ramp ! Maar wil dat dan zeggen dat er geen boten mogen varen . Ik weet , het is maar een povere vergelijking . De wereld hangt aaneen van rampen , oorlog , natuur enz met vele miljoenen slachtoffers . Een tijdje niet kunnen beschikken over elektriek is ook een ramp . De grootste ramp echter zijn de verantwoordelijken voor de moeilijkheden die we kunnen verwachten. Sluit heel dat Groen boeltje op in een gesloten instelling met een begripvolle Vande Lanotte als directeur . Bouw nieuwe kerncentrale’s en zorg ervoor dat ons nageslacht niet meer gepest wordt door enkele Jan mijn kl….en peetvaders die op de bult van de goedgelovigen hun zakken vullen. Democratie , m’n oor geef mij maar een rechtvaardige en brave dictator , liefst een homo !

    • Da’s voor eigen rekening, René. Golfbrekers dient niet om contactadvertenties te plaatsen

  2. Vandela doet alsof een een verbinding van 15 km trekken het zelfde is als een verlengdraad voor je kerstboom leggen. In zijn ogen kan dat misschien dan al zo zijn, maar in realiteit komt daar wel iets meer bij zien. Vandela heeft waarschijnlijk zijn generator al in de kelder of garage staan, wedden dat die niet zonder stroom zal vallen. Indien het scenario van stroompanne zich in werkelijkheid zal voltrekken is dit niet enkel een ramp voor de burger, maar des te erger voor de bedrijven die contractueel tijdig moeten leveren. Op hoeveel faillissementen gaan we uitkomen op het einde van de winter??? Met dank aan de linkse ratten.

  3. Achtung! Dat non-beleid is besmettelijk. De elektriciteitsnet beheerders in Duitsland maken zich grote zorgen voor 20 maart 2015. Dan zou er op deze vrijdag een gedeeltelijke zonsverduistering boven Duitsland plaats vinden waardoor die de huidige productie van zonnecellen aan de rand van de afgrond brengt. In 1999 was daar een volledige zonsverduistering zonder enig probleem, maar dat was voor de energie revolutie die we zowel in Duitsland als in den Belgique te danken hebben aan uiterst bekwame ministers.

Reacties zijn gesloten.