Nog een reden waarom we van dat “mei68-gedrocht” af moeten.

GorbatsjovDe Financial Times publiceert een serie artikels over “de redding van de euro”.
Het is over een week Europese verkiezingen en dat betekent dat je je de komende dagen mag verwachten aan een goed nieuws show.
Allez, die show is eigenlijk al een tijdje bezig maar we evolueren langzaam richting het orgelstuk.
Opvallend aan het FT artikel (paywall)(how the euro was saved) is echter dat je eindelijk eens de waarheid krijgt.
Net zoals je in de politiek moet wachten op de memoires voor een glimp van de waarheid.
Alhoewel politici in de media verklaarden dat “geen enkel land uit de euro zou stappen”, bleek men op dat moment openlijk te spreken over een exit van Griekenland.
Op het moment dat nationale politici openlijk verklaarden 100% achter de euro te staan, waren de twijfels over het project groter dan ooit.
Een insider van de Franse delegatie verklaarde het volgende: “het gevoel was dat we met de besmetting op de rand van een explosie stonden”.
De topfiguren wisten namelijk dat het onmogelijk zou blijken om Italië te redden mocht dat nodig zijn.
Indien het zover zou komen, zou men een streep kunnen trekken onder de euro.
Dat was de realiteit en die hoor je nu pas.
Indertijd werd de burger een rad voor de ogen gedraaid.
“Alles onder controle”, zeg maar dus.

4 gedachten over “Nog een reden waarom we van dat “mei68-gedrocht” af moeten.

 1. Ze hebben van alles beloofd toen we de Euro invoerden maar helaas is er van al dat beloofde weinig of niets van in huis gekomen en nu beloven ze weer Geloof hun niet en stem Euro septisch Dus niet voor de NVA

 2. Men kan de invoering van de euro niet los zien van de NWO. Men moet geen deskundige zijn om te weten dat dit euro-project gedoemd was om te mislukken. Dit was ten andere ook de bedoeling. Via de door de euro uitgelokte crisissen moest de ideale voedingsbodem geschapen worden voor de invoering van de NWO. (cfr het motto : ordo ab chao). Of de toepassing van de hegeliaanse dialectiek van de these-antithese gevolgd door de synthese, of in NWO taal : “problem-reaction-solution”.
  Met veroorzaakt dus zelf het probleem om dan via de zelf aangereikte oplossing tot het uiteindelijke doel te komen. Vandaar ook steeds de verwijzingen dat we de EUSSR nodig hebben om oorlogen te voorkomen. Deze verwijzingen komen dan wel van de “stuwende krachten” zelf achter zowel WOI als WOII.
  De euro dient dan ook gezien te worden als een middel, en niet als een doel op zich zelf.
  In verband met de bovenvermelde uitspraken van Gorbatchev, is het nuttig te verwijzen naar de :The Perestroika deception” van Anatoliy Golitsyn.
  De USSR was dan op haar beurt een experiment.(zie Zbignew Brzezinski : Das Gescheiterte Experiment. Das Ende des Kommunistischen Systems- Wien 1989).
  Het gaat hier dus om heel wat meer dan om de zo gezegde redding van de euro.
  De uitgelokte crisis in de Oekraïne biedt dan ook heel wat opportuniteiten, om de invoering van de NWO te forceren, met draconische maatregelen die in normale omstandigheden niet mogelijk zijn. Op het gepaste ogenblik zal men dan ook een streep trekken onder de euro, wanneer het nut ervan is verdwenen.
  Dit zal zeker het geval zijn als het internationale financiëel systeem(=een Ponzi-systeem) in elkaar stort. Dit is nog enkel een kwestie van tijd.

 3. De linkse EU is te rade gegaan bij Saul Alinsky, een jood nog wel, die in zijn standaardwerk ‘Rules for Radicals’ beschrijft hoe je eerst de grond onder de voeten van een maatschappij moet weghalen, voordat je als een verlosser met je eigen wereldorde kunt naar voor komen.

 4. Een goede analyse van onze Golfbrekersvriend Lovenaar, doch wàt kunnen wij, Jan-met-de-pet & Mie-met-de-schort, eraan veranderen / verhinderen (?)… géén bal … want àlles wordt boven ons hoofd en achter ons rug bedisselt.
  Zèlf pro- of contrastemmen heeft weinig zin, zie maar eens hoé men indertijd het referendum in Ierland gemanipuleerd heeft…: Steeds opnieuw “te-berde-brengen” totdat de EU dan toch de uiteindelijke uitslag bereikte…dat zij wilden bereiken. 🙁

Reacties zijn gesloten.