Nog een beetje onwennig…

… dat kamperen is duidelijk niet ieders ding!

Illegalen uit Zwart-Afrika zijn het beu. Ze worden slecht behandeld. Ze hebben thuis hun villa en BMW achtergelaten om onze arbeidsmarkt op te fleuren.

[VIDÉO CHOC] Des clandestins se mettent en colère car ils ne s’estiment pas “assez bien traités” et revendiquent plus de droits ainsi que de meilleures conditions d’accueil de la part des Européens. Seule solution pour en finir avec ce cauchemar: le retour dans leur pays d’origine, c’est à dire la remigration!

Posted by Remigration on donderdag 27 augustus 2015

6 gedachten over “Nog een beetje onwennig…

  1. Je merkt duidelijk dat deze mensen door de EU een mooi leven werd beloofd, en dat is niet in een tent in een kamp met alleen maar mannen. In Afrika werken mannen nl niet, dat doen daar alleen vrouwen. Wie gaat hun wc’s kuisen bv? In Calais moeten ze dat ook niet zelf doen, daar zijn de hulporganisaties voor. Wat denken die racistische europea

    • Voor zover wij iets censureren gaat het om taalgebruik waarbij wij voor de rechtbank kunnen komen. We hebben enkele voorbeelden in onze middens.

  2. BMW , Villa , die mensen zijn wat anders gewoon ! een lemen hut met een dak van bananenbladeren een gestampte aarden vloer om lekker op te slapen . Het eten wordt hun voorgeschoteld , in plaats dat zij op jacht kunnen gaan met blaaspijpen en vergiftigde pijltjes .Onze weldoeners de Gutmenschen en dergelijke ” nog in Sint Niklaas gelovers ” scheren alle mensen over dezelfde kam . Dat is de grootste fout die ze kunnen maken . Alle volkeren zijn evenwaardig , alle mensen zijn gelijk ! maar enkel en alleen in hun eigen leefwereld . Maak die mensen gelukkig, stuur ze met tam tam geroffel terug naar de brousse .

  3. Een ding staat als een paal boven water ! Wij rechts krapuul……. tenminste volgens de onbaatzuchtigen , de goeden , de Gutmenschen , de groenen , de roden enz enz ….. Wij kunnen met een gerust gemoed onze kop neerleggen . Wij hebben gedaan wat wij konden om ons nageslacht voor rampen te behoeden . Daarentegen de in hoofde genoemde tegenpartijen: die zullen geplaagd worden met grote gewetensproblemen . Ik herhaal uit mijn vorige reactie . Mensen zijn “niet” gelijk. Het opperhoofd van de kannibalen wordt door zijn stamgenoten geeerd en aanbeden ……. maar niet door ons ….De grootleider van IS een god bij zijn medekrapuul … maar zeker niet voor ons …als ge begrijpt wat ik bedoel !

Reacties zijn gesloten.