“No Polonia, no Russia… Germany!…”

... brullen bescherming zoekende jonge mannen, die de grenzen van minstens 5 à 10 veilige landen overstaken, en willen met geweld de Pools-Russische grens bestormen.

De “beschermingzoekende” sukkelaars, die mits ettelijke jaarsalarissen tot in Wit-Rusland geraakt zijn om van daar, geholpen door een krachtig duwtje in de rug van de Wit-Russische regering (bekijk video hieronder) via Polen verder naar hun eindbestemming, “Germony” te reizen, willen niet aanvaarden dat Polen de grenzen beschermt. Desnoods met de hulp van ijzeren staven en ander overtuigingsmateriaal.

Volg hier hun reis via Wit-Rusland naar de EU-grenzen:

Schakel ondertiteling, vertaling en/of geschreven tekst aan via icoontjes onderaan

Is de EU – of Duitsland als hoofdbetrokkene – Polen dankbaar dat het de buitengrenzen van de EU beschermt en verdedigt? Ook Litouwen en Letland zijn momenteel voor honderden miljoenen euro grenshekken aan het oprichten. Of de EU misschien kan bijdragen? Het antwoord kan u allicht raden. Integendeel zelfs: de ambassadeurs van EU-lidstaten die een grens delen met Oekraïne werden op het EU-matje geroepen. Wat wil de EU? Een ontvangstcomité met de fanfare op kop???

Polen, Oostenrijk en Hongarije eisten in een brief aan de EU-Commissie de EU-buitengrenzen met hekwerk of muren te beveiligen. Mede-ondertekenaars zijn Bulgarije, Cyprus, Tsjechië, Letland, Litouwen en Denemarken.

Deze zouden d.m.v. het EU-budget moeten gefinancierd worden. Duitsland, Frankrijk, Spanje en andere landen, populair bij de asielaanvragers, hebben de brief niet getekend. Zoals u reeds kon raden ontbreekt ook de handtekening van het land b, dat meent dat er altijd nog plaats is voor enkele tienduizenden vluchtelingen meer. De Luxemburgse buitenminister vindt dat er “absoluut niet” nog meer muren mogen gebouwd worden… men moet weliswaar weten wie er binnenkomt – hij er is echter ook “absoluut tegen” dat gelukzoekers in interneringskampen ondergebracht worden.

Alsof er geen verschil is tussen grensbescherming en een interneringskamp… Bovendien wie er zoal de EU komt verrijken… hoe kan men dat te weten komen als ze onderweg hun papieren verloren hebben?

Duitsland trekt de verzoenende kaart en wil samen met Polen de grens met Wit-Rusland gaan bewaken. Of ze dat “schaffen”?

Zwölf EU-Staaten fordern “physische Barrieren” an Außengrenzen (t-online.de)

5 gedachten over ““No Polonia, no Russia… Germany!…”

 1. Het doel van de EUSSR is vernietiging van onze Westerse beschaving in Europa. Achter de EUSSR lopen de sporen naar de RKM in The City. Het vuile werk wordt opgeknapt door de loge maffia’s, die na een lange mars door de instellingen al de sleutelposten in handen hebben, om het Coudenhove Kalergi plan uit te voeren, en de autochtone Europese bevolking te vervangen door een bastaardsoort. Naast het voormelde plan is er meer recent nog Agenda 21 – 30 en de Covid 19(84) samenzwering. We worden dus zowel extern als intern aangevallen en gesaboteerd. Dat het land b ook niet getekend is logisch, wat wil je immers van Vivaldi, een communistische loge maffia bende.
  We zijn hier dan ook getuige van een collectieve zelfmoord, onder de stuwende kracht van verraders en collaborateurs, te vinden bij de 2 Olifanten in de kamer.
  Zoals reeds meermaals gemeld, zal het ontwaken op een blauwe maandag in het bloed zijn. Het overgrote deel van het laffe kruiperige klootjesvolk wil immers niets zien, horen en weten, en blinkt uit door lafheid, kruiperigheid en zelfverachting. Alleen een kleine minderheid biedt nog weerstand.
  Het scenario werd reeds beschreven in het boek “Le Camp des Saints”, van Jean Raspail, 50 jaar geleden.
  Een citaat ter illustratie van de ernst van de toestand :
  “If all of the dead allied soldiers could see their countries now, they would have thrown down their weapons and fought with the Germans.” -David Irving (=einde citaat).

 2. Wetend hoezeer de Germaanse volkeren krijgsvolkeren waren, in oude winters, en ziende hoe weinig daar heden van te bespeuren valt in Vlaanderen kan een mens zich afvragen of de beste bloedlijnen hier niet uitgedoofd werden gedurende de twee wereldoorlogen van de vorige eeuw. Dat was immers de bedoeling van occult Juda met al dat bloedvergieten, namelijk dat de sterke zonen van Europa elkander zouden afslachten in strijdperken bereid door de verborgen hand vanuit de schaduw.

  Geen krijgshoornen schallen hier tegen de dreiging, geen wachters staan op de wallen van Vlaanderen; er zijn zelfs geen verdedigingswallen, want de vijand heeft hen neergeworpen in naam van open grenzen zonder serieuze tegenstand vanuit de rangen van ons volk. Attila staat niet voor de poorten, maar binnen midden in de citadel.

  Geve God dat er krijgers opstaan van het oud Nordisch bloed, godvrezend en moedig, om ons volk te vergaderen en te leiden voor God en vaderland.

 3. 100% Met je eens, hoe kunnen muren ons beschermen als de vijand tussen de muren zit,als de muren gebouwd zijn hoe kunnen wij dan nog vluchten misschien weet georg soros het.

 4. Deze filmpjes die je ziet over de migranten is mijn ogen een propaganda film tegen wit rusland en polen ,ik zie het zelfde als de gif aanval van saddat op zijn eigen volk wat natuurlijk larie was ,weer worden hier acteurs in gezet ineens weer onschuldigen kinderen, het zijn weer een handvol migranten die hier in scene worden gebracht,waarom omdat polen geen moslim wilt in hun land en Aleksandr Loekasjenko is een pain in the ass voor europa omdat hij zich niet liet omkopen voor de corona virus terwijl hier in Belgie lijkbidders zoals van den..br..en de cr… hun ziel hebben verkocht aan …………de eliten.Waar is onze democratie? DE Croo en Rousso en Van den Broucke wie heeft ervoor gestemd wie heeft voor Ursula von der Leyen en michel

Reacties zijn gesloten.