Ninove en cordon

Ninove en cordon

Of de burgemeester van Ninove een grapje maakte toen hij zijn nieuwjaarswensen afsloot met de opmerking dat er geen alcoholcontroles waren, gaan we het hier niet hebben.
We hebben ons – zoals quasi dagelijks het geval is – geërgerd over de selectieve berichtgeving op televisie.  De oppositie mocht ook even aan het woord komen.  De oppositie?  De N-VA… niet de Forza Ninove van Guy D’Haeseleer, Vlaams Belang.  Dat de Forza Ninove de winnaar was van de gemeenteraadsverkiezingen, met een gelijk aantal zetels – 9 – als de partij van de burgemeester, Open-VLD, wordt onder de mat geveegd.  Niet relevant.  Vooral geen aandacht aan schenken.  De N-VA heeft hetzelfde aantal als de CD&V, 4, maar deze partij werd beter geschikt geacht deel uit te maken van de meerderheid.  De Forza Ninove zouden ze het liefst helemaal buiten spel willen zetten.
Tot zover de politiek-correcte nieuwsduiding van zowel de nullen- als de kleuterzender.

Voor wie het interesseert: Guy D’Haeseleer is één van de hardwerkendste parlementairen en gemeenteraadsleden in Vlaanderen.  Niemand buiten Ninove is zich ervan bewust. Met dank aan het cordon.

Forza Ninove

Politiecontroles

3 gedachten over “Ninove en cordon

  1. Er zijn in Vlaanderen meer hardwerkende gemeenteraadsleden van het Vlaams Belang. Maar helaas, nooit zal de pers er enige aandacht aan besteden.

  2. In deze gemeente ziet je duidelijk dat de NVA alles in het werk heeft gesteld om het Forza Ninove te beletten deel te nemen aan de macht, en ze gaan nog liever samen met de liberalen Het is niet te geloven

    • Voor alle duidelijkheid: de N-VA zit in de oppositie, samen met het VB, met resp. 4 en 9 zetels. De CD&V had er ook 4, die mochten meedoen aan het ‘bestuur’. Waar het ons om ging was aan te tonen dat het VB, zelfs bij zo’n akkefietje, buiten beeld gehouden wordt. Liever een partij in beeld brengen die minder dan helft stemmen vertegenwoordigt dan het VB.

Reacties zijn gesloten.