Niet de burgers, maar de EU en de euro zijn doodziek

Niet de burgers, maar de EU en de euro zijn doodziek

Voor Poetin en zijn Russische vazallen in de Oekraïne, een lidstaat van de VN, bestaat de regering in Kiev uit ‘fascisten‘. Voor Schäuble, Van Rompuy, Juncker, Barosso, Grunberg of Bouman (Financieele Dagblad) zijn de tegenstanders van deze EU óók ‘fascisten, xenofoben, reactionairen en 19e eeuwse nationalisten’.

Het is veelbetekenend dat het illegale beleid van Poetin actief wordt gesteund door de ‘grote Europeanen’ Kohl, Schmidt, Schröder, Steinmeyer, Schulz en Gabriel. Deze ‘grote Europeanen’ doen zelf namelijk ook niets anders in de Europese Unie, zoals het Duitse Constitutionele Hof onlangs heeft vastgesteld. Dit Hof is bepaald niet EU-onvriendelijk te noemen, maar het illegale wanbeleid van de ECB wordt óók dit hof te gortig. Op korte termijn valt weer de volgende ‘onconventionele’ stap te verwachten.

Vaste constante in dit proces is dat de euro, volgens de journalistieke, ambtelijke en politiek elite al tien keer gered, wéér gered moet worden. Dat de euro oorzaak van het probleem is, is echter propaganda. De euro is mislukt, de redding van de euro is mislukt en nu moet de mislukte redding van de mislukte euro weer gered worden door nóg zwaarder en nóg illegaler geschut.

Lees verder…

1 gedachte op “Niet de burgers, maar de EU en de euro zijn doodziek

 1. In bijlage een artikel dat een blik achter de schermen werpt van de NWO, en over de zo gezegde conflicten tussen de diverse machtsblokken. Hieruit blikt dat deze conflicten het best kunnen vergeleken worden met de strijd tussen mafia’s clans, waar op een bepaald ogenblik de “top” in grijpt en de strijd is voorbij. In het kader van de NWO gaat het over de “banksters-mafia’s” van Wallstreet en de City, die de uiteindelijke beslissingen nemen. Het komt er dan ook op aan zich niet te laten misleiden door de propaganda.
  http://www.alt-market.com/articles/2168-the-new-world-order-and-the-rise-of-the-east
  Volgens de laatste berichten heeft Putin vrijdag aan afspraak met Henri Kissinger.
  Enkele weken voor het afzetten van Chroetsjow was er ook al een bezoek aan Moskou van een Rockenfeller!!!
  In verband met de crash van Wallstreet, waarvan melding in het hierboven afgedrukte krantenartikel uit die tijd, is het noodzakelijk te weten dat deze opzettelijk werd uitgelokt. Men heeft eerst de bevolking naar de beurs gelokt met zeer lage interest voeten, waardoor deze beurs de enige rendabele belegging bleek. Vervolgens stapten al de “insiders” er uit op advies van Paul Warburg, en op 09 augustus 1929 verhoogde de FED de discontovoet, en 2 maanden later op 24 oktober 1929 stortte de beurs dan in. De grote jongens en de insiders waren er wel eerst uitgestapt. Binnen zeer korte tijd ging zo gezegd 160 miljard dollar in rook op…maar veranderde in feite van zak. Om een idee te geven van de omvang van dit bedrag, WOII kostte de USA ongeveer 200 miljard dollar.
  Bron : E.R. Carmin : Das Schwarze Reich – 1994, pagina 213.
  Als we momenteel kijken naar de politiek van de ECB met het goedkope geld en de banken die er alles aan doen om het geld van de spaarboekjes(ongeveer 250 miljard euro) af te leiden naar beleggingsfondsen en dus de beurs, dan het is goed de les van 1929 voor ogen te houden.

Reacties zijn gesloten.