Dienstmededeling

redactieWij moeten ons bij onze lezers verontschuldigen wegens de beperkte invulling van Golfbrekers.

Er worden in de buurt rioleringswerken uitgevoerd met onaangename ‘bijwerkingen’.  Zo zitten wij regelmatig onaangekondigd uren zonder internet of telefoon.

Webbeheer Golfbrekers

8 gedachten over “Dienstmededeling

 1. Geachte redactie,
  Heeft niets met rioleringswerken te maken. ‘t Is allemaal de schuld van het Vlaams Belang, en met name van Filip Dewinter en Gerolf Annemans. Als ik dat briefke van madam Homans in DS van gisteren toch mag geloven.

 2. Onaangename bijwerkingen die vervelend zijn ! Kleine pesterijen die den brave burger hinderen in zijn normale onschuldige bezigheden , waar wij allemaal mede voor moeten opdraaien . zonder enige twijfel zijn dat volgens mij correcte rioleringswerken

  • Jullie hebben er geen idee van. Op de hoek heeft onze buurman al voor de derde keer opnieuw gras gezaaid. Afspraken maken tussen water- electra- kabel- gas e.d. is blijkbaar onmogelijk. Telkens komt er iemand van een of andere nutsbedrijf de put opnieuw open gooien. Telkens een grotere put. Nu met de grootte van een zwembad. Blijkwaar kunnen ze het water niet oppompen naar het volgende pompstation dat het moet doorsluizen naar een reinigingscentrale. Te ver. Wat we van in begin al vermoeden, wij de rioleringsverrijkte buurt. Dus nu komt er daar een pompsysteem in een soort betonnen kelder. Gevolg: straat afgesloten, wegdek kapot: zeer gevaarlijke situatie.

   • Met andere woorden, werken ter voorkoming van overstroming?

 3. Geachte Redactie,
  Oprechte deelneming in Jullie “ongemak”, èn die soort “werken van openbaar nut”, kennen de Zeebruggenaars genoeg… de werken in de Heiststraat zijn reeds méér-dan-één jaar bezig, en bijlange-na nog niet voltooid.
  De “stroomonderbrekingen” zijn al niet-meer-te-tellen, de telefoonlijnonderbrekingen (en dus ipso-facto ook Internet) evenmin.
  Menig kelder, die ooit “poederdroog” waren… moeten nù, na een stevige regenbui drooggedweild worden. Grrrrrr.

  • Bij ons geven ze als verklaring dat ze dat allemaal doen om onze kelders droog te maken. Niet dat die er zijn. Na jouw bericht zijn we uiterst argwanend geworden.

 4. Ook een pejoratief fenomeen van “onderaannemingen” zijn de pest van “nutsvoorzieningswerken” waardoor er géén overeenkomst zijn tussen water-, gas- en electra-werken: èlk doet wààrvoor het een contract heeft: Sleuven graven, werk uitvoeren, sleuven terug dichtgooien (èn de grond wéér aanstampen)… zodat de volgende firma… wéér alles opnieuw moet opengooien. 🙁
  In Blankenberge zit men eveneens met die “merde” in de De Smet de Naeyerlaan (de voornaamste “doorstromingstraat” met de rails van de Kusttram)… maar dààrvan kent onze Golfbrekersvriend Roger C. er méér van dan Fikken.
  Oeps,…bijna vergeten: Onmogelijk om die arbeiders aan te spreken, want… ‘t zijn er allemaal van achter het vroegere “ijzeren gordijn”: Polen, Roemenen, Bulgaren.:
  “Nieks Ne-der-lands, iengliesj please”… –>kolenlosserengels.

Reacties zijn gesloten.