Hoe de EU u berooft. Waarom oorlogen gevoerd worden.

Hoe de EU u berooft. Waarom oorlogen gevoerd worden.

Op een ander blog kwam de vraag naar voren aan wie de EU, de staat nu eigenlijk al die schulden heeft, en waar die vandaan komen.


Het is simpel: al dan geld heeft nooit bestaan, en de schulden zijn net als de centen uit de lucht gegrepen door de banken.

Hoe ze dat konden doen. Ook weer simpel: als er één geldscheppende autoriteit is, dan is het de staat. Die staat, de onze dus, heeft die bevoegdheid aan de banken gegeven, om geld uit de lucht te grijpen dus. Wat u op school over dit proces geleerd heeft, is niet waar, vergeet het.

Lees verder…

6 gedachten over “Hoe de EU u berooft. Waarom oorlogen gevoerd worden.

 1. Over het voeren van oorlogen en de wenselijkheid van vrede is er het beruchte rapport van Iron Mountain. Zie bruggetje hierna.
  Grosso Modo komt het er op neer dat oorlogen zeer geschikt zijn om problemen op te lossen. De crisis in Oekraïne is dan ook het middel om de “euro en de EUSSR” te redden!!!
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/iron_mountain_full.htm
  Trouwens achter alle oorlogen gaan de banksters-mafia schuil.
  Zie bruggetje hierna :
  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/allwarsarebankerwars.php
  Gezien de geschiedenis zich herhaalt , dienen we ons dan ook geen illusies te maken over de toekomst.

 2. D-Day
  De “lord of war” van overzee, trof zich met de Hoofden van zijn vasalvolkeren in Normandië, om de “bevrijding” te vieren. Toen werd Europa van zijn cultuur, zijn soevereiniteit en zijn betekenis in de wereld bevrijd. En voor de Amerikanen begon de grootste rooftocht uit de geschiedenis.

  p.s. ik zag op de beelden de oude mannetjes staan.
  Zegden de Romeinen het al niet : niets is zo belachelijk als een oude vent in soldaten plunje of op vrijers voeten.

  • Over de landing in Normandië is er een interessante publicatie op de webstek van Henry Makow(zie bruggetje hierna).
   http://henrymakow.com/nazis-knew-about-normandy.html
   Onafgezien daarvan was deze landing niet noodzakelijk. Er waren duidelijke aanwijzingen dat Duitsland akkoord was met een wapenstilstand in het Westen.(zie ook de missie van Hess). Miljoenen levens hadden kunnen gespaard worden. De juiste toedracht van de missie van Hess wordt nog steeds verborgen gehouden in Engeland.
   In verband met de rooftocht is er het boek van Friedrich Georg:
   “Unternehmen Patent Raub 1945- Die Geschichte des grössten Technologie Raubs aller Zeiten”.
   Nu als deze “rooftocht” het echte doel was van WOII dan is het begrijpelijk dat men geen wapenstilstand wou aan westerse kant.
   Het ging dan uiteindelijk om een oorlog om zeer geavanceerde kennis. Dit blijkt ook uit het boek :”The Philosophers Stone” van Joseph P. Farrel, pagina 337.
   Het probleem bij de herdenking is dan niet de “oude mannetjes in uniform” maar wel de gruwelijke werkelijkheid die achter deze landing schuil gaat en het bedrog dat met er mee gepaard gaat, en waarbij de gesneuvelden(=aan beide kanten) nog maar eens misbruikt worden.
   Het respect voor de slachtoffers, wie deze ook zijn, begint steeds met het zeggen en schrijven van de waarheid over de werkelijke gebeurtenissen.

Reacties zijn gesloten.