Achter de coulissen van de EU: de waarheid is rechts!

Ga er even voor zitten.  Een uurtje realiteit.  Wèg van de roze wolk.  Een film, die niet gemaakt mocht worden en er toch kwam zonder subsidies.  U moet hem zien!

Cineast Peter Vlemmix kreeg te horen dat de film te rechts was en hij moest maar zien aan de nodige centen te geraken.  De waarheid is rechts!

Een greep uit enkele uitlatingen:

“Klokkenluiders vervolgen! Werken in het geheim! Documenten verheimelijken! Niet behorende tot de lidstaten! Over het hoofd van de nationale staten! Waarom heeft een groot vredesproject dit nodig?”

 

1 gedachte op “Achter de coulissen van de EU: de waarheid is rechts!

 1. In verband met de linkse EUSSR is het nuttig te verwijzen naar het boek “The perestroika deception”. Zie bruggetje hierna.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Anatoliy_Golitsyn
  In feite verloopt alles volgens plan om Europa om te vormen tot een sovjetsysteem.
  Dit gaat gepaard met o.a. de massale immigratie die onze westerse maatschappij moet vernietigen.(en vooral de middenklasse).
  De USSR was het labo waar alles werd uitgetest. Dat het hier om een experiment ging(=een bloedig weliswaar) blijkt uit het boek :” Das Gescheiterte Experiment – Das Ende des Kommunistischen Systems” van Zbignew Brzezinski- Wien 1989.
  In die optiek is het dan ook volledig normaal dat alles wat de waarheid onthult over deze samenzwering op alle mogelijke manieren wordt tegengewerkt.
  De media en alles wat er mee samenhangt zijn volledig onder controle. Het enige gevaar is het internet. Dit is ook maar een kwestie van tijd.
  De problematiek kwam blijkbaar ook aan bod op de recente Bilderbergconferentie in Kopenhagen, die hier in de media volledig werd doodgezwegen.
  Zie bruggetje hierna.
  http://konjunktion.info/2014/06/freies-internet-bilderberger-der-naechste-versuch-der-abschaffung/
  Naast een volledige controle van de informatiestromen via elektronische weg, hebben we dan ook nog een volledig elektronisch betalingsverkeer nodig, met afschaffing van kasgeld…en 1984 van George Orwell is een feit. De camera’s allerhande staan er immers al.
  Ondertussen wordt het “klootjesvolk” bezig gehouden met “brood en spelen”, of een nieuwe uitgave van de ondergang van het oude Rome.

Reacties zijn gesloten.