Niet alleen de PS

Pas nu wordt het helemaal duidelijk hoezeer de Brusselse politieke kaste medeplichtig is aan het ontstaan van fundamentalistische bolwerken in Brussel.

PS-burgemeesters als Mayeur,   Moureaux en Freddy Thielemans zijn of waren natuurlijk de ergste collaborateurs en verraders. Maar het probleem is breder en dieper. De PS als geheel is medeplichtig, niet alleen in Brussel, maar ook op federaal niveau, in het Waals Gewest, in de Waalse gemeenschap en in vele Waalse gemeenten.

De kopstukken Laurette Onkelinx en Elio Di Rupo zijn daarbij de hoofdverantwoordelijken. Maar zij zijn zeker niet de enigen. En om terug te komen op Brussel… Wij willen zeker de PS niet verdedigen, maar van de 19 Brusselse gemeenten worden er “slechts” 8 door de PS bestuurd, 4 door MR, 3 door cdH, 1 door Ecolo en 3 door het FDF, waaronder het islamitische bastion Schaarbeek. Daar zwaait onze oude vijand Clerfayt de plak.

De Franstalige politieke kaste als geheel kan haar verantwoordelijkheid nu niet van zich afschuiven. De Franstalige partijen zijn niet allemaal even schuldig als de PS. Maar zijn allemaal wel gedeeltelijk verantwoordelijk. Om Goldhagen te parafraseren: ze hebben allemaal als “gewillige beulen” meegewerkt aan collaboratie met de islam. Ze hebben evengoed de andere kant opgekeken toen hun gemeenten islamiseerden en toen in de schaduw van hun gemeentehuizen islamitische bastions en terreurcellen werden uitgebouwd. Ze zijn allemaal tot op zekere hoogte medeplichtig.

Marc Joris

7 gedachten over “Niet alleen de PS

 1. Waar zouden de Waalse partijen nu staan zonder hun vreemdelingen. Daarom dit land bestaat niet meer. Er zijn Vlamingen en Walen die niets hebben dat hen bindt.

 2. beste Marc Joris,
  ik denk dat iedereen met een beetje hersenen niet anders kan dan uw betoog bij te treden.
  Dat een zekere Joëlle Milquet nu vandaag ontslag indient als minister van de fédération BXL-Wallonie, was ook te verwachten. Dat jarenlang ver overroepen stuk onbenulig kutwijf heeft al lang genoegde Franstalige Belgische politiek gedomineerd, om niet te zeggen geterroriseerd. ByeBye Jowelleke met de kabeljauwsmoel.

  Hopelijk mogen we nog spoedig meemaken dat vele anderen definitief uit de belgische politiek verdwijnen. Maar het kwaad is geschied. De typekes à la Elio, Laurette, Dedeckaire, Moureaux, Mayeur, Maingain, Thierry en andere Thielemansen zijn de werkelijke dodelijke virussen voor ons belziekske.

 3. Minister Joëlle Milquet neemt ontslag, in staat van beschuldiging gesteld
  ‘LA POUPEE QUI FAIT NON’
  24 november 2007 om 00:00 uur
  In de Franstalige muziekwereld zal 2007 herinnerd worden als het jaar van de terugkeer van Michel Polnareff. Na een afwezigheid van 34 jaar stond de Franse zanger opnieuw op de planken. Onder meer met zijn eerste kassucces: C’est une poupée qui fait non, non, non, non / Toute la journée elle fait non, non, non, non / Personne ne lui a jamais appris / Qu’on pouvait dire oui.

 4. In tegenstelling tot wat Marc Joris schrijft zijn het hoofdzakelijk de Vlaamse regimepartijen die meer dan 50 jaar ‘in het hoger staatsbelang’ (voor de postjes dus ) slikten wat Waalse partijen dicteerden.

  Het zijn zij die gaven en toestemden die aan de basis liggen…niet diegenen die vroegen en steeds kregen …

  Zonder Vlaams geld kon ( en kan ) de PS geen Sinterklaas spelen…
  Zonder medeweten en medeplichtigheid van Vlaamse partijen was dit niet mogelijk
  De echte collaborateurs van de islamitische bastions en terreur zitten dus in Vlaanderen. Zij blijven de multicul trouwens ook steunen en de islam financieren!!!

  • Guido,
   Inderdaad, de schuld voor alles ligt bij de verraders aan Vlaamse kant, verkozen door een laf kruiperig klootjesvolk.
   Een “klootjesvolk” dat kruipt voor alles wat Vlaams vreemd- en vijandig is. (maar wel vecht tegen diegenen die weigeren te kruipen!!)
   En wat Marc Joris ook niet durft vermelden is de rol van de loge mafia’s, die alle kleuren infiltreren, controleren, manipuleren enz.. Zelfs bij het VB waren ze actief!! (en misschien nog!!).
   De machtspositie van de Franstaligen, roden en loge, is echter niet te wijten aan hun intrinsieke sterkte, maar enkel aan het verraad aan Vlaamse kant.(met hemeltergende lafheid).
   De loge is trouwens de dominante factor voor het uitrollen van de rode loper niet alleen voor de islam maar voor alle vreemdelingen invallers.(en dit in gans de EUSSR) Ik verwijs naar het persbericht van de loges n.a.v. de aanslagen. Ik heb dit geplaatst in een reactie. Lees dit bericht en lees vooral tussen de regels. Hier zitten de “gewillige beulen”!!
   T.a.v. Mr Joris : Wie is er één van de ” groot importateurs “van de islam invallers en wie is er prominent en dominant aanwezig in deze loges???. Wie gaat er schuil achter het Coudenhove Kalergi plan ?? Wie is IM Erika werkelijk ?? Wie heeft er de werkelijk de macht in Washington, Londen, Parijs, Berlijn, EUSSR Brussel,??
   Als men een verantwoordelijkheid wil bewijzen dan dient men het verband te leggen tussen de oorzaak en het gevolg.(of tussen de fout en de schade). En de oorzaak van alle ellende is hier dan ook de NWO en de machten die er achter schuil gaan. Deze krachten, en zij alleen , zijn verantwoordelijk voor de oorlog tegen het Avondland, en chaos en terreur die er het gevolg van is. Alleen deze krachten hebben daartoe de financiële en politieke middelen.
   Daar zitten dus de echte beulen. De door Mr Joris geciteerde elementen zijn de “valiezendragers””. met hier en daar wat “nuttige idioten”.

   • @Lovenaar: Volledig akkoord! Zeker wat die nuttige idioten betreft!

Reacties zijn gesloten.