Niemand ontsnapt aan de – vrijwillige – prikplicht

“Wij weten dat miljoenen ouders en zorgdragers met een popelend hartje zitten te wachten op een verlossende prik voor hun jonge kindjes. Met de beslissing van vandaag, kan dat eindelijk… ”

dixit Rochelle Walensky, opperhoofd(es) van het CDC (Centers for Disease Control and Prevention).

Een groepje raadgevers, “experten”, had daarvoor een advies uitgeschreven voor de vaccinatie tegen covid-19 voor kleine kindjes vanaf 6 maanden tot 5 jaar.

De US Food and Drug Administration keurde vrijdag Moderna’s prik voor b.g. leeftijdsgroep en Pfizer-BioNTechs vaccin voor kindjes vanaf 6 maanden tot 4 jaar goed. Kwestie van de koek eerlijk te verdelen over de pharma-giganten. Pfizers vaccin voor kinderen van 5 en ouder werd sowieso al goed bevonden. In de VSA alleen al telt men 18 miljoen potentiële prikklanten.

We citeren Beth Bell, één van de zgz. “experten” in de adviesgevende commissie:

“De infectie doodt kinderen en wij hebben de gelegenheid dit te voorkomen. Het is een uitgelezen kans om een bekend risico te vermijden.”

We gaan ervan uit dat onze “experten” weer in hun handen wrijven: niet alleen is corona weer begonnen aan een opmars in onze gewesten, maar bovendien kan Pfizer Puurs weer vacatures uitschrijven om het vaccin voor de kleintjes te helpen produceren.

Blijkbaar hebben wij e.e.a. verkeerd begrepen. Het lijkt op een pro-actieve strategie van zelfverdediging, zoals bv. Israël toepast in Syrië.

Een bedenking: mogen we onze kinderen nog leren met mes en vork te eten? Is dat niet te gevaarlijk?

U kan hier meer vernemen: coronavirus/2022/06/19/US-rolls-out-COVID-vaccine-for-children-as-young-as-six-months