Neonazi’s en politie…

… de ware onruststokers van de vreedzame vakbondsbetoging

Foto: Als we het 'onderzoek' van La Libre Belgique en de (voor)stelling van De Leeuw combineren, dan heeft de politie tijdens de betoging in Brussel de baldadigheden van de neonazi's uitgelokt ...

Ctrl + voor vergroting

Als we het ‘onderzoek’ van La Libre Belgique en de (voor)stelling van De Leeuw combineren, dan heeft de politie tijdens de betoging in Brussel de baldadigheden van de neonazi’s uitgelokt …

Volg bruggetje naar een tartende provocatie van een politiemotor!

Met dank aan De Vierde Onmacht

4 gedachten over “Neonazi’s en politie…

 1. De beelden zijn de wereld rond gegaan, en op tal van websites werd er commentaar gegeven. Het was dan ook nodig om een operatie “schadebeperking” in te zetten, met behulp van de media, links, de vakbonden en allerlei “pseudo-deskundigen”.
  Het middel daartoe, dat inmiddels uitgegroeid is tot een klassieker, is “extreem-rechts en de neo-nazis”..!!!
  Het geweld tijdens de betoging is echter een constante, als men rekening houdt met wat er gebeurd is tijdens de koningskwestie, de staking tegen de eenheidswet, en wat er steeds gebeurt tijdens tal van betogingen en stakingen, georganiseerd door de vakbonden en door de socialisten. Het overgrote deel van al deze stakingen en betogingen zijn immers van politieke aard, en hebben totaal niets te zien met de belangen van de “werkmens…”.
  Als men de deze uitgeoefende terreur vergelijkt met de feiten waarvoor BBET werd vervolgd en veroordeeld, dan dienen de verantwoordelijken bij de vakbond en bij de socialisten, evenzeer vervolgd te worden voor het organiseren van een criminele& terroristische organisatie, die terreur uitoefent.
  Men zal de daders van de gepleegde gewelddaden dan ook moeten gaan zoeken bij extreem links, zijnde bij de PVDA en de “anti-fascisten”, die gespecialiseerd zijn in “verbouwingen”, en in allerhande straatterreur. De Vlaamse en rechtse partijen kunnen daarvan immers meespreken wanneer ze, cfr de grondwettelijke vrijheden, een activiteit organiseren.
  We worden hier met de beschuldigingen over de “neo nazis” dan ook voor de zoveelste maal geconfronteerd met de klassieke leugencampagnes uit linkse hoek.
  Waar zit Jan Hesp, om als minister van binnenlandse zaken, met kennis van zake, de “puntjes op de i te zetten”.
  De kaarten liggen immers gunstig. Bij de politie Brussel, zijn er immers die met veel plezier de nodige info zullen verschaffen(en ook franstaligen), rekening gehouden met de zeer gespannen verhouding tussen de politie en de burgemeester Yves “malheur” Mayeur. Deze laatste is immers een communist… voor wie het motto van Lenin geldt :”De bandieten zijn de beste revolutionairen”, of in de volkstaal uitgedrukt :”soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”(=soort=krapuul)
  Om een bijeenkomst van het Vlaams Belang te verbieden was er voor Yves malheur geen moeite te veel. Om de echte straatterreur aan te pakken, daar kent zijn laksheid en lafheid echter ook geen grenzen.
  Waarop wacht Jan Hesp om in te grijpen… inzake ordehandhaving heeft de Stad Brussel een bijzonder statuut.
  De incidenten van donderdag hebben nog een ander belangrijk en onrustwekkend gevolg. Onze islamitische broeders hebben immers kunnen zien hoe het straat- geweld wordt getolereerd, door socialistische burgemeesters. Het zal dan ook voor hun volstaan, de juiste steden uit te kiezen om uiteindelijk “in gang te schieten”.

 2. Die Haloween smikkel van dat rood vergift De Leeuw is al een provocatie op zichzelf . Het hoort tot de traditie van de rode knalpotten de verantwoordelijkheid van zich af te schuiven . Ik hoor zojuist op radio “Miverva” online dat de roodjes-elite weigeren op vraag van het gerecht het vakbondkrapuul mee te helpen opsporen , iets dat veelzeggende is nopens het niveau van de rode knalpot-elite . Uiteraard want het geweld werd door de ordediensten uitgelokt ! Ze droegen een helm , een schild , uniform en een wapenstok , als dat geen provocatie is ! Bij een volgende betoging de Flower Power eens proberen . Inplaats van een uniform een witte T-shirt met als opschrift “Peace , Love ” Geen wapenstok maar de stengel van een zonnebloem . Geen water maar een bierkanon . Als ze dan nog den vandaal uithangen dat heb ik ook geen oplossing meer.

 3. Dit was geen vakbonds-actie, maar vakbonds-terrorisme. Niet meer, niet minder.

Reacties zijn gesloten.