2 gedachten over “My name is Ranst, Van Ranst,…

 1. Eddy Elyn
  1u ·
  Gedeeld met Iedereen
  Meneer Van Ranst : als je naast je schoenen gaat lopen worden je sokken vies !
  Meneer Van Ranst : je bent te groot voor het servet , maar zeker en vast nog te klein voor het tafellaken.
  Meneer Van Ranst : Jonge mensen kunnen sterven, oudere mensen moeten sterven tegenwoordig !
  Meneer Van Ranst: De reclamecampagne voor griepvaccinatie , zoals die deze dagen via de media gevoerd wordt, is boerenbedrog. De suggestie dat het vaccin vrijwaart van ziekte , en veilig is is tweemaal onjuist. M.a.w. u bent reeds in 2009 bezig met de mensen een rad voor de ogen te draaien. Opnieuw bent u anno 2020 bezig met een jaarlijks terugkerend paniekvoetbal. Uw onverholen reclamecampagne voor vaccinatie doen bij veel mensen vragen rijzen over uw onafhankelijkheid en uw objectiviteit hierbij. Waarom mogen we van de farma-industrie geen objectieve berichtgeving en informatie verwachten. De gewone consument noch de artsen krijgen zulke inlichtingen.
  Oktober 2009 : http://www.vandaag.be/binnenland/17301_vlaamse-huisartsen-vrezen-complicaties-griepvaacin-html
  Internationaal geprezen vaccinexpert wil af van alle vaccinaties. Jaren geleden heeft Dr. Sherry Tenpenny een boek geschreven (Saying No to Vaccines) waarin ze klaar en duidelijk afstand neemt met de heersende vaccinatiepraktijken.
  Eddy

 2. Van Ranst, een PVDA aanhanger, en van een communistische ideologie, verantwoordelijk voor 150 miljoen doden.. en deze communisten importeren hier dan nog een gruwelijker systeem, de islam, verantwoordelijk voor 250 miljoen doden.. te samen 400 miljoen doden.. zijnde een voorzichtige raming, gezien het dodentol elke dag nog toeneemt met duizenden. En zo een individu, met figuurlijk bloed aan de poten, zit dan te lullen over mensenrechten en racisme en zijn strijd tegen extreem rechts, en waarbij 400 miljoen doden blijkbaar een detail is. (en niet strafbaar, in tegenstelling tot andere details).
  Waar hij werkelijk mee bezig is, afgezien van zijn collaboratie met de Covid 19 samenzwering, is zijn oorlog tegen :
  1. Al diegenen die in het verzet staan tegen de communistische loge terreur en NWO dictatuur, en die weigeren de koord te kopen en te betalen waarmee ze zich moeten ophangen.( =vrij naar Lenin).
  2. De boodschappers met de gevaarlijk waarheden, die de verborgen agenda’s onthullen van de samenzweerders,
  Ondertussen parasiteert hij wel schurftig op kosten van de 2 voormelde groepen. Typische voor de roden.
  In feite kan het eenvoudiger uitgelegd worden via het volgende beeld :
  Een dief is ook razend op zijn slachtoffer dat zich verzet, en op de getuige die hem ontmaskerd. Vervang de dief door links, en het slachtoffer en de getuige door rechts. Niet rechts is dus het probleem maar links. Dit laatste is trouwens een mentale stoornis en wortelt in trauma’s, die gebeurd zijn in de jeugdjaren, en uit zich dan door afgunst, nijd, haat en wraak.
  Bron : “The Liberal Mind – The Psychological Causes of Political Madness”
  van Lyle H. Rossiter, Jr, M.D. (=2006).
  En dan de bedreigingen.. nog iets waar links in gespecialiseerd is. Naar gelang het geval gebruikt links de al of niet bestaande bedreigingen, om zich in een slachtofferrol te wringen.. waarbij dan de politieke vijand moet gecriminaliseerd worden, en vooral het zwijgen opgelegd. Eenmaal de tegenstander wordt omschreven als extreem rechts – nazi – fascist – racist …(niet beperkende opsomming), stopt het debat en dient links geen concrete argumenten meer aan te voeren. De loutere lasterlijke aantijging is voldoende.
  Van Ranst gedraagt zich m.b.t. de bedreigingen (sic), dan ook zoals men in het Frans omschrijft, als een “enculé..”. Eerst trekt hij immers ten aanval tegen extreem rechts en de racisten, en als er een reactie komt gaat hij het uitwenen in de media, zoals een echte “platte….”. Wat die bedreigingen(sic) betreft, dient er nog nagaan te worden of ze vallen onder een artikel van het strafwetboek, en van wie ze desgevallend werkelijk afkomstig zijn… en dit voor zover er geweest zijn, want de roden beschikken hier over een rijke verbeelding.
  In alle geval heeft het parket Hasselt de stier al bij de horens gevat :
  https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200716_96715524/parket-van-limburg-voert-gerechtelijk-onderzoek-naar-bedreigingen-aan-adres-van-ranst
  Hij krijgt ook al politiebescherming. Werd de luchtmacht van Kleine Brogel ook al in verhoogde staat van paraatheid geplaatst ? Men weet maar nooit.
  Wat het parket Limburg betreft, gaat het hier in feite om een filiaal van de logetempel “La Tolérance…..”. Tal van slachtoffers van zware misdrijven zullen nu met genoegen kunnen kennis nemen waarvoor het voormelde parket, wel tijd en middelen heeft.
  Trouwens moesten er bedreigingen geweest zijn, dan zijn deze te beschouwen als een daad van een gerechtvaardigd verzet, tegen verraders en collaborateurs, die meewerken aan deze Covid 19 samenzwering. Een verzet dat dan louter symbolisch is, en dus zonder duizenden moorden en verkrachtingen zoals tijdens en na WO II ,waarvoor de daders beloond werden met amnestie, decoraties en dikke pensioenen. Ik hoop dat de advocaat van de verzetsman(nen) er ene is met kloten aan zijn lijf. Het is dan ook Van Ranst die moet vervolgd worden.
  Om af te sluiten : Er is echter ook een “moordcomplot” , met een ter dood veroordeelde, waarvan de top van het land op de hoogte is, en waar er totaal niets wordt en werd gedaan…!!!! Daarbij verzinkt het dossier Van Ranst in het niet.

Reacties zijn gesloten.