Multicultureel eenrichtingsverkeer

Afbeeldingsresultaat voor multiculDe islamitische wereld is niet multicultureel. Toch leren migranten in Europa in rap tempo de regels van het multiculturalisme aan: eis je plek in de samenleving op! De minderheden nemen niet de progressieve idealen, maar het despotisme van het land van herkomst als uitgangspunt, en helpen zo zelf het ideaal van de multiculturalisten om zeep, betoogt Afshin Ellian.

“Het is in de meeste islamitische landen ondenkbaar dat een aanzienlijk aantal Europeanen zich daar zou willen vestigen. Van Marokko tot Pakistan of Iran: de massale immigratie van Europeanen is uitgesloten. De meeste islamitische landen staan zelfs niet-moslims, en vooral Europeanen, niet toe om grond, huizen of bedrijven te bezitten.”

“De multiculturele ervaring wordt niet gedeeld met landen van herkomst. Het multiculturele drama speelde zich slechts in het westen af.”

“De idealen van multiculturalisten worden juist door de minderheden zelf om zeep geholpen: de minderheden nemen niet de progressieve idealen, maar het despotisme van het land van herkomst als uitgangspunt.”

“Het politieke deel van minderheden brengt nu de goedwillende minderheden in verlegenheid. Vrienden, kameraden! Welkom in de multiculturele achterlijkheid!”

Lees het opiniestuk van Afshin Ellian bij Elsevier.

5 gedachten over “Multicultureel eenrichtingsverkeer

 1. En die niet-westerse landen ondernemen actie, binnen of buiten de landsgrenzen, als iets hen niet zint.
  Neem nu Indië. Het heeft geleerd van de grote meesters, Turkije, USA, Israël. Om in een buurland een paar terroristen te gaan afschieten is een oorlogsverklaring niet meer nodig, zo’n verklaring maakt men slechts terloops. Ook een UNO besluit is niet nodig. Volkerenrecht is iets wat de overwinnaars de overwonnenen voorhouden om na het einde van de strijd verdere oorlogsmisdaden te kunnen begaan.
  O ja, waar het hier om gaat? Indië is gisteren -naar eigen zeggen- in het Pakistaanse deel van Kaschmir binnengedrongen en heeft de stellingen van terroristen aangevallen.

 2. Als ge het westen gaat vergelijken met het M.O dan zijn er genoeg bewijzen dat onze beschaving superieur is ,dank zij het vrije denken en een godsdienst die de liefde predikt (was niet altijd het geval) en tolerant is . Dank zij die vrijheid van geest , heeft de wetenschap zich kunnen ontwikkelen , wat de geneeskunde met forse sprongen vooruit hielp , in tegenstelling tot Saoudi geleerden die beweren dat vrouwen die een auto besturen , hun eierstokken in gevaar brengen Op dergelijk idioot belachelijk idee zou zelfs een standup comediant niet gedacht hebben . Dat zijn zogezegde hoogleraren in het zandbakkenland . Ruimtevaart , Televisie , communicatie technieken ,luchtvaart ,auto’s ……noem maar op …..allemaal producten van het Westers Denken . Wat is de bijdrage van die Allah neukers , niks , nihil , noegabollen
  Voor wie of wat , kunnen zij zichzelf met fierheid op de borst kloppen en zeggen …Awel , dat is nu onze bijdrage tot het welzijn van mens en dier…….Integendeel behalve een grote smoel en een enorm eisenpaket hebben ze totaal niets te bieden ,…. behalve het paradijs of pretpark van Allah , als ge naar hun pijpen danst . Maar tot op heden is nog geen enkele martelaar ons komen vertellen hoe plezant het is om met tweeenzeventig maagden te kunnen prutsen of te genieten van al de geneugtes des lebens die op aarde verboden zijn .
  Dan moogt ge ze niet betittelen met achterlijke idioten , omwille van de zogezegde godsdienstvrijheid …want dan ben je een smerige rasistische rechtse

  • Ik nodig Jos Smos , Zjuul Krapuul en Stef Bef van de Antwerpse folkband “”Katastroof”” uit….. om mijn tekst op muziek te zetten ! Dat zou voor die groep een nieuw succesnummer worden , zeker weten

Reacties zijn gesloten.