MSM media haten Trump en het is wederkerig

Dit filmpje moét u bekijken.  Politieke analist en Emmy Award winnaar Lionel amuseert zich rot met de situatie.  Een ‘soap opera’.  Lionel stelt “dat de MSM nepnieuws media even geloofwaardig zijn als advocaten en verkopers van tweedehands wagens. Iedereen vindt de match Trump – MSM ‘eigenlijk’ prachtig want het publiek werd gedurende o-zo lange tijd gegijzeld door deze mensen.  Met hun airtje, hun betweterij, jullie hebben er geen idee van: 24 uur rond de klok,  7 dagen in de week, onophoudelijk Trump de grond inboren… Ik heb voor hem niet gestemd, ik volg hem niet, maar alles en iedereen rondom hem, zijn familie, zijn vrouw, zijn kinderen…zijn het mikpunt.  En toch heeft geen enkele uitgever al gezegd: ‘sorry, jongens, maar dit gaat te ver, het is te goedkoop, daar doen we niet aan mee…'”

Hij vergelijkt de MSM met een uitgedoofde ster, wiens licht nog zichtbaar is.  Ze weten niet dat ze al dood zijn.  Gewone mensen, niet de ‘sterren’ in Los Angeles, niet de New Yorkers, niet de Oscaraanbidders, maar gewone mensen verheugen zich over hun president die de MSM de wacht aangezegd heeft.

Het land wordt gek.  CNN haat,  veracht, verafschuwt Trump en maakt er geen geheim van.  Ooit een gerespecteerde zender, nu een haatmachine met ingestudeerd ‘nieuws’.

We werden maandenlang rond de oren geslagen met de beschuldiging dat Rusland de verkiezingen zou ‘gemanipuleerd’ hebben.  Maar niemand is met de bewijzen naar boven gekomen.  Een mythe die in leven moet gehouden worden.

Een ankervrouw van MSNBC verklaarde zonder verpinken dat “ze bezorgd was dat Trump  het denken van de mensen zou kunnen beïnvloeden” en voegde eraan toe “dat dit hun taak was”.  Geen grap.   In dit programma werd Trump vergeleken met Mussolini en Lenin.  Niemand maakte bezwaar.

Kijk zelf:

Dank aan Richard voor de tip.

2 gedachten over “MSM media haten Trump en het is wederkerig

  1. De Man heeft meer dan gelijk, ook hier bij ons is het niet anders.
    Elke dag opnieuw zoveel bagger, de Media is niet meer seriues te nemen zij zijn ziek en gaan over de top met hun Trumpfobie de afgrond in.

Reacties zijn gesloten.