18 gedachten over “Morgen in de 7de Dag

  • Op de duur gaat jouw retoriek over ‘vrouwen’ vervelen. Welke pantoffelmaat heb je?

   • Frans,dit eens misschien proberen ?

    Hoera, hoera. Het eerste medicijn tegen zeuren, die menig man het leven kan redden kan je nu verkrijgen in Britse winkels. De mengeling van kruiden zou de grootste zaag omtoveren in een lieve dame. Nadat het zeuren wegvalt, zou het zelfs een boost geven aan je sexleven. ‘Mindset Living Remedy’ werkt voor beide geslachten, maar zou vooral efficiënt zijn bij vrouwen. Een mengeling van aloe vera, Chinese en westerse kruiden moeten de gedachten kalmeren, confrontatie en irrationeel gedrag beperken. Ook zou dit het hormonaal evenwicht van een vrouw moeten herstellen, waardoor het libido verhoogt en zo je seksleven verbetert. De prijs voor een leven zonder gezeur is echter niet min: ongeveer 55 euro per flesje.

    Woordvoerder van de fabrikant ‘Better by Nature’ Michael Riley: “Dit middel kan de kwaadste en meest humeurigste dames of heren in gelukkige, ontspannen personen veranderen.” Je brengt dit twee maal per dag onder de tong aan, het resultaat zou binnen acht weken merkbaar moeten zijn. Toch lijkt Riley zelf niet overtuigd van de werking het medicijn, want hij besluit met: “Er zijn geen garanties in deze wereld, maar een kans als deze is de moeite waard om te proberen”.

    Misschien krijgen we een groepskorting. Kandidaten? (JD)

    • Lijkt mij nog vrij goedkoop vergeleken met de tot nu toe veel toegepaste methode om van het gezeur vanaf te zijn: ben nog maar eens nieuwe schoenen gaan laten kopen.

   • och niets aan de hand ! Ieder circus heeft zijn ……. en ieder dorp heeft zijn ……….

 1. Er is maar 1 vrouw in heel dat gezelschap waar ik een grenzeloos respect voor heb, en dat is Barbara Pas. Een dame die zegt waar het op staat, snedig en doeltreffend het federaal parlement toespreekt. Ze staat en stond er altijd, zelfs wanneer ze in haar privaat leven door een diep dal moest. Respect en hoed af voor deze grote dame.

 2. Wat zullen we meemaken als vier (vrouwen) in debat zullen gaan tegen Barbara Pas. Daarom zal ik kijken na de opname om de pulprest van 110 minuten durende partijpolitiek die zal gaan over Balthazar, Melchior en Gaspar per direct door te spoelen, wie word burgemeester van Gent? een wekelijkse weerkerende pol op TV

  • Na de laatste berichten die ik heb gehoord zou John Crombez verhuizen van Oostende naar Gent. Een West-Vlaming in Oost -Vlaanderen als burgemeester. En terug ne sossewieter.

   • @Walter,

    Crombez heeft aan Anneliesje in Terzake komen vertellen dat dit niet waar is + andere zinnige dingen waar we met z’n allen op zitten te wachten. En wonder boven wonder, Anneliesje liet hem tegen haar gewoonte in uitpraten.
    Als tegengewicht voor de aanrandingen in Keulen, Stuttgart en Hamburg liet het meisje ons ook weten dat in het befaamde knapenkoor van Regensburg, lang onder de leiding van de broer van Jozef Ratzinger wist ze, 231 misbruiken aan het licht zijn gekomen. Gepleegd door leraren en priesters. De zaken zouden al heel lang verjaard zijn maar toch kregen wij de gelegenheid om een overjaarse homo aan het woord te horen die wist dat het er bij dat koor naar buiten uit allemaal heel vroom uitzag maar dat het daar achter de schermen puur sadisme was.
    Dus: de 170 aanrandingen in Keulen zijn een akkefietje in vergelijking tot dit verhaaltje.

    • Dank voor de toelichting, Anna. We wachten op berichten uit Wenen over hun beroemd knapenkoor dat voor zover wij konden beoordelen tijdens het traditioneel nieuwjaarsconcert ‘een beeld geeft van de samenleving’ (sic.) ((sic…)) maar “nog altijd meisjes discrimineert” (sic.) ((sic…)) We denken daarbij even aan de katholieke scholen die met de ramadan rekening houden… (zonder sic.)

   • John Crombez dient als afleiding, zo is er spanning bij de sossen en hebben de journalisten schrijfwerk. Het zal Balthazar of een Turk worden.

 3. Dat wordt weer vechten tegen de bierkaai voor Barbara,alles zal weer niets met de islam,hét grote probleem,te maken hebben!!Toch heel veel moed gewenst!

Reacties zijn gesloten.