12 gedachten over “Molenbeek

 1. Dank zij de jarenlange dhimmitude van een corrupte overheid is dit onland goed op weg om het Libanon van het Noorden te worden.

  • En net zoals in Libanon wordt het hier onstabiel gemaakt door krachten achter de schermen en regeerders die moedwillig de kleuterklas niet ontgroeid zijn.

 2. Gelezen in een reactie vandaag of Facebook:
  Francis Van den Eynde: Er bestaan in de islam verschillende tendensen. De belangrijkste zijn: de islam die er niets mee te maken heeft en… de islam die er helemaal niets mee te maken heeft.
  Hahaha 🙂 🙂 🙂

  • Wat wij xxx aantal keren al geschreven hebben, begeleid van een afbeelding ontworpen door onze medewerker Studio Rony.

  • @ Ottorongo,

   binnen de realiteit die we als burgers meemaken, maken die hypocrieten afspraken met Turkije.
   Welke gevolgen heeft die overeenkomst met Turkije? Onze stoere muilezels kunnen nu direct hun ‘vluchtelingen’ in Turkije ophalen zonder dat George Soros de mensensmokkelaar business moet financieren.
   Wie de zee overleeft en in Griekenland belandt wordt teruggebracht. Daarom zal de weg vanuit Libië over de Middellandse zee naar Italië terug attractief worden. In Libië is er geen regering waarmee men kan onderhandelen.
   Welke mogelijkheid rest dan nog? Hun boten direct laten zinken? Dat zou de toestroom duidelijk verminderen, een vreedzamer oplossing is er niet als we van onze contreien geen slachtvelden willen maken.

 3. Die ‘jongeren’ scholden de politie nog uit, wat te horen was op tv beelden.
  En als in Antwerpen 4 rotte appels bij de politie worden opgepakt, krijgt heel het corps het etiket van racist en rambo en wordt in de kranten over weerloze, arme slachtoffers geschreven en niet over drugdealende illigalen.

 4. Beste redactie,
  Ik meen dat u het over de rellen heeft die plaats hadden tijdens de interventie echter heb ik dit niet vernomen bij de staatszenders,wel bij de Arabische zenders.
  Paul Jambers zou zeggen,wie zijn ze,folklore.

  • Een goede waarnemer kon op de achtergrond tijdens de tv-opnames de dreiging die van de ‘plaatselijke bevolking’ uitging ook zien. Trouwens het leek wel een Arabisch land, daar in Molenbeek.

   • @ redactie,
    als je de foto’s van Molenbeek en de eerste Pegida bijeenkomst op het Conscienceplein naast elkaar legt, zie je dezelfde politie in gevechtsuitrusting. Zie je de aanpalende straten vol overvalwagens. Zie je de helikopter cirkelen in de lucht. Zie je omsingelde mensen die in de verste verte niets met terrorisme te maken hadden. Alleen de wens uitspraken dat dergelijk tuig à la Abdesalam en hun enorme aanhang uit onze steden zou verdwijnen.
    Van niet één toeschouwer ging een dreiging tegenover dit politie spektakel uit. Geen krant uitte zijn verontwaardiging over de slachtoffers van dergelijke politie praktijken. Ze publiceerden voor hen geen adressen waar ze psychologische hulp konden krijgen of klacht indienen. Het was dan ook geen tuig of illegale drugdealers.

 5. Wat had me nu verwacht van dit soort??
  Dagelijks word ik geconfronteerd met de onwetendheid, lichtgelovigheid en vooral kwade trouw van het klootjesvolk.
  Het is immers dit “klootjesvolk” dat stemt voor de verraders die dit “soort” binnenhalen en houden. Bij dit binnenhouden kent de lafheid en kruiperigheid geen grenzen.
  Dit “soort” wordt op de koop toe dan nog op een voetstuk geplaatst en aanbeden als het gouden kalf.
  In die optiek is het gedrag van dit “soort” na de aanhouding van Abdeslam dan ook volledig normaal. Dit “soort” doet dit trouwens altijd als hun belangen belaagd worden door de politie. De “verraders” hebben dit “soort” immers duidelijk gemaakt dat dit een democratisch recht is.!!!
  Een andere bron :
  http://www.prisonplanet.com/missiles-thrown-at-police-in-molenbeek-by-salah-abdeslam-supporters-their-sick-hero.html
  met een citaat :
  “Missiles thrown at police in Molenbeek by Salah Abdeslam ‘supporters’ – their sick ‘HERO’
  Selina SykesLondon ExpressMarch 19, 2016 (=einde citaat).
  De belgische overheden hadden al deze incidenten kunnen voorkomen als ze open kaart hadden gespeeld over de organisatoren van de aanslag in Parijs.
  Binnen het uur was Abdeslam door het “soort” dan uitgeleverd geweest aan de politie, voor zover ze hem niet eerst hadden afgemaakt.
  Nu worden we al maanden geconfronteerd met een gigantische bedrog!!!

Reacties zijn gesloten.