“Milde bijwerkingen”(6)

Ook in Duitsland wordt de “werking” van het Pfizer/Biontech vaccin merkbaar. In Uhldingen-Mühlhofen (Baden-Württemberg) kregen op 31 december 2020 40 bewoners van een RVT een eerste dosis van het vaccin. Sindsdien zijn 11 bewoners gestorven – ze hoeven geen tweede spuitje. 7 andere kregen plotseling het virus.

De overheid ontkent elk verband. Daar de meeste der overleden bewoners geen “onderliggende medische problemen” hadden die de oorzaak van het plotse overlijden kunnen verklaren, gaf de overheid een andere uitleg: nl. de overleden RVT-bewoners moeten “onopgemerkt met het virus besmet” geweest zijn… Een bewijs hiervoor is er niet. Geen van hen had symptomen tot ze de eerste inenting kregen; sommige werden quasi onmiddellijk daarna ziek met de dood als gevolg. En moesten ze toch “onopgemerkt” met het virus besmet geweest zijn, dan stelt zich de vraag waarom ze niet getest werden vooraleer te vaccineren. Bij het gebruik van een vaccin, dat slechts met een noodprocedure mag toegereikt worden (het is officieel nog niet goedgekeurd) is het toch niet meer dan logisch dat men alle mogelijke problemen uitsluit… „Südkurier

En gisteren kwam nog aan het licht dat in een RVT in het stadsdistrict Lützel (Koblenz), waar de helft van de bewoners en 1/3 van het zorgpersoneel, eveneens op het einde van 2020, het eerste spuitje kregen, intussen 54 bejaarden en 11 personen van het zorgpersoneel ziek werden aan covid-19. Er werden nog geen overlijdens gemeld maar dat er geen verband is tussen de inenting en de corona-uitbraak, gelooft geen weldenkend mens. En toch gaan de inentingen met een experimenteel vaccin onverminderd voort. (…)

4 gedachten over ““Milde bijwerkingen”(6)

  • Dank voor de toezending. Opmerkelijk dat in geen enkel zgn. duidingsprogramma hierover gediscuteerd wordt. Lees ook: MACRO TRENDS EDITIE 16 JANUARI 2021:
   “De meeste mensen schijnen overtuigd te zijn van het idee dat de Corona-vaccins goedgekeurd zijn door de overheid. Dat is niet zo. Ze kregen een zogenaamde “emergency use authorization”, wat betekent dat het vaccin niet bewezen veilig is volgens de standaardprocedures, maar toch werd toegelaten omwille van een “noodsituatie”.
   Nu is dat begrip – “noodsituatie” – natuurlijk heel rekkelijk, en dan vooral als je weet dat het aantal positieve testen niet in de verste verte een maat kan zijn voor de ernst van de situatie. In vorige edito’s heb ik u al uitgelegd waarom de PCR-test voor geen meter deugt: zowat alle parameters die je in het oog moet houden om tot een wetenschappelijk aanvaardbaar testresultaat te komen, zijn straal genegeerd. De test is niets waard. Nul komma nul.
   Het tweede grootste argument – dat de IC’s vol liggen en dreigen overbelast te geraken – houdt ook geen steek. Gelijk welke verpleegkundige kan u vertellen dat IC’s bijna altijd vol liggen. Het zijn dure ligplaatsen, en bij zowat elke besparings-ronde komen ze als eerste in het vizier. Er zijn er sowieso nooit teveel en in de afgelopen jaren zijn er geen bijgekomen. Resultaat: ook in 2018, toen er van Corona nog geen sprake was, moest men al mensen op de gang leggen.
   Wat is er dan wel aan de hand? Ik zeg het u al van bij het begin van deze ‘crisis’: het monetair systeem maakt zich klaar voor een grote reset, en is bezig met het verzamelen van alle dictatoriale bevoegdheden die het daarvoor nodig heeft: de mensen “tracken & tracen”, tot ze huisarrest kunnen verplichten, en ze vooral zo bang maken dat ze niet eens meer op straat durven komen om op te eisen wat van hen is: hun spaargeld, hun koopkracht, hun leven.
   We zouden het nochtans moeten doen. Er is namelijk iets dat u moet beseffen, en velen doen dat nog steeds niet: in de ogen van de globale elite zijn wij niet meer dan vee. Wij zijn geen individuen met dromen, wensen en verlangens. Neen. Wij zijn schapen, wiens fiscale wol elk jaar netjes geschoren wordt, en van wie verondersteld wordt dat ze de officiële propaganda braafjes nablaten. Wie een goed schaap is krijgt medewerking, slechte schapen krijgen censuur.
   U vindt dat ik overdrijf? Uw goed recht. Maar vraag uzelf eens af wat u met uw eigen ogen gezien heeft van de “pandemie”, als u even de tv-realiteit wegdenkt. Werden uw buren werkelijk bij bosjes geveld, zoals in “La Peste” van Camus? Heeft u talloze begrafenissen van familieleden moeten bijwonen? Is een derde van uw voetbalclub ter ziele gegaan? Nee? Wel dan is er enkel een dodelijke epidemie op tv, en niet in de realiteit.
   Ik kan dus maar één ding hopen in dit nieuwe jaar: dat de schellen van uw ogen vallen en u de realiteit ziet voor wat ze is. De testen zijn vals, er is géén grotere crisis dan andere jaren, en waar het hem echt om gaat is de installatie van een dictatoriaal regime die de tumultueuze overgang naar het nieuwe monetair systeem moet begeleiden. Een totalitaire technostaat die véél meer zal kunnen doen dan louter de president van de VS het zwijgen opleggen, geloof me vrij.
   Noem mij maar een “wappie”, een “conspiracy theorist” of erger, dat laat me koud. Ik weet wat ik weet vanuit mijn perspectief als monetair econoom. En zelfs al gelooft geen mens wat ik zeg, dan nog is het mijn plicht om te spreken. U moét mij ook niet geloven. Maar kom binnenkort dan niet zeggen dat ik niet aan de alarmbel getrokken heb. Weet u met zoveel desinformatie eigenlijk nog de klepel hangen?
   Uw ketter,
   Brecht Arnaert”

 1. Bedankt voor je antwoord!
  De MSM is nogal éénzijdig…helaas.

  Vooral onderstaand stukje in de tekst is nogal vreemd. Eigenlijk kan men niet weten wat het resultaat is bij oudere mensen:

  Onderzoekers die het probleem van immunologische veroudering in het laboratorium proberen te bestuderen stuiten daarbij op een merkwaardig probleem: een tekort aan muizen op leeftijd. Voor bedrijven die muizen aan laboratoria leveren, is het onderhouden van oude muizen relatief duur, dus wordt deze categorie dieren niet in voorraad gehouden.

  “Ik wilde eind vorige week bij onze gebruikelijke leverancier een order voor oudere muizen plaatsen,” vertelt Byram Bridle, viraal immunoloog aan het Ontario Veterinary College van de University of Guelph in Canada. “Maar ze hebben geen oude muizen en zijn net begonnen met een programma waarin ze muizen wat ouder laten worden. Pas in januari 2021 zijn er laboratoriummuizen beschikbaar die anderhalf jaar oud zijn.”

  • Zijn senior-veldmuizen ook geschikt? Blijkbaar zijn die immuun voor de korrels (vergif) die in ons tuinhuis liggen… En ze zijn bovendien gratis! Maar ze moeten ze wel zelf komen vangen. Logisch in coronatijden: take away…

Reacties zijn gesloten.