Met de hete adem van de Freiheitlichen in de nek…

Oostenrijk verbiedt de uitbreiding van de vrede en de zelfbeschikking van de vrouw…

In navolging van Marokko heeft de Oostenrijkse regering het boerkaverbod (of soortgelijke lichaamsbedekking) goedgekeurd; het maakt deel uit van een nieuw integratieprogramma, gericht op “vluchtelingen” en economische toeristen die door het dragen van hun eigen folkloristische kleding op de ziel en het hart trappen van de Dirndl-meisjes. Een drastische maatregel, die met onze geavanceerde technieken ook anders had gekund…

Afbeeldingsresultaat voor burkaverbot humor

Tevens wordt het verspreiden van de koran verboden – een vertrouwd straatbeeld in Duitsland en Oostenrijk – en moeten de vakkrachten verplicht een integratiecursus van een jaar volgen om zich de technische jargon op de werkvloer eigen te maken.

Goedgekeurde “vluchtelingen” moeten bovendien onbetaalde gemeenschapsnuttige arbeid verrichten.  Wie weigert, krijgt minder.  Drie maanden na hun asielaanvraag zullen ze in de toekomst ook legaal tewerkgesteld kunnen worden.  Kostenplaatje: iets in de buurt van 200 miljoen euro tot einde 2018.

In Merkelland volgt men de buitenlandse politiek niet.

FT

 

 

 

2 gedachten over “Met de hete adem van de Freiheitlichen in de nek…

  1. Zeg nu zelf, het is toch veel aangenamer de Oostenrijkse meisjes in Dirndl te zien dan zo een aangeklede glascontainer. En het moeten niet per sé Oostenrijkse meisjes zijn wat mij betreft.

Reacties zijn gesloten.