Merkwaardige kiesverrichtingen in Oostenrijk

https://i0.wp.com/www.unzensuriert.at/sites/default/files/styles/artikelbild_volle_breite__728x330/public/index_3.jpg?resize=273%2C130&ssl=1Wonderbaarlijke vermenigvuldiging van stemmen.  Het vermoeden van kiesmanipulaties ten gunste van Van der Bellen neemt toe.  Zo toont het verslag van een ‘vliegende kiescommissie’ (gaat ter plaatse kiesverrichtingen opnemen bij bv. bedlegerige patiënten) 3.518 kiesgerechtigden en 21.060 uitgebrachte stemmen, waarvan 14.533 voor Van der Bellen.  Hoe het tot een stijging van de uitgebrachte stemmen met bijna 600% t.o.v. de kiesgerechtigden is gekomen wordt in de tabel van de stad Linz niet medegedeeld.    Naar verluidt zouden de aan-huis-geregistreerde stemmen samen gevoegd zijn met alle andere papieren stembiljetten.    Zegt men.

In Waidhofen an der Ybbs was de deelname aan de verkiezingen bijzonder groot.  Heel groot: 146.9% van de kiesgerechtigden nam deel aan de verkiezingen.  Naar verluidt zou er een verkeerd cijfer ingevoerd zijn.  Zegt het BMI, het binnenlandministerie.

146,9 Prozent Wahlbeteiligung in Waidhofen/Ybbs (Bild: APA/HELMUT FOHRINGER, wahl16.bmi.gv.at)

Ook bij de ongeldige stemmen kon men een merkwaardige toename vaststellen.    Een heel raar fenomeen.  Bij de eerste ronde stonden er vijf kandidaten op het stembiljet.  Bij de tweede ronde dongen er slechts twee kandidaten naar de presidentsnominatie en toch steeg het aantal ongeldige stemmen met 78%.   Bij de eerste ronde telde men 92.655, bij de tweede ronde 165.212 ongeldige stemmen.  Eigenaardig: hoe minder kandidaten, hoe groter de kans op fouten.  Blijkbaar.

Het verschil, zijnde 72.557, had voor de helft al voldoende geweest om Norbert Hofer te laten winnen.  Hij verloor immers met 31.026 stemmen, die zijn opponent door de toezending van de papieren kiesbiljetten bekwam.

Nog nooit werden er zoveel papieren kiesbiljetten verzonden.  746.110, waarvan – helemaal tegen de elektronische kiestrend in – 61.7% voor Van den Bellen gestemd hebben.  Hij lag toen met 144.000 stemmen achter Norbert Hofer.  Alles onder 60% had deze naar het presidentsschap gebracht.
Een extra kruisje op een geldig stembiljet is immers snel geplaatst.  Waarmee een geldig stembiljet plots ongeldig wordt.

Ook in de sociale media nemen de geruchten op potentiële manipulaties toe.  Ca. 70% van de Krone-lezers beantwoorden de vraag of de geruchten over de kiesmanipulaties overdreven zijn, met ‘neen‘.

De verkiezingen aanvechten?  Zou het aarde aan de dijk brengen?  Tot 8 juni heeft de FPÖ tijd om te beslissen.  Ruim tijd om e.e.a. “aan te passen”.  Norbert Hofer mocht niet winnen.  Zoveel is duidelijk, maar de FPÖ is de morele winnaar.  Hun kandidaat, Norbert Hofer, haalde in z’n eentje quasi 50% van de stemmen.  Van der Bellen is de kandidaat van de vier – allen-tegen-één – partijen vertegenwoordigd in het parlement. Van der Bellen is de president van het establishment, van de regimepartijen, van de politiek-correcte waanzin, van de EUSSR.

Norbert Hofer is de president der harten, de president van het volk.  In Der Standard verscheen een analyse van het stemgedrag.  Blijkt dat universitairen met 81 – 19 voor Van der Bellen kozen terwijl Jan-met-de-pet met 86 – 14 Hover verkoos.  Het volk mort, is het niet eens met de invasie der ‘vluchtelingen’ en voelt zich onbegrepen.  De ‘elite’ houdt vast aan de politiek-correcte linkse koers van ‘tolerantie’ en ‘geen-mens-is-illegaal’.

Het vermoeden ligt voor de hand dat de ‘elite’ met op kop de EU niet nagelaten heeft Hofer een voetje te lichten.  En meteen een boodschap aan alle vrijheidslievende patriotten in Europa gezonden heeft.  Ze zullen alles eraan doen om de verkiezingen in de natiestaten naar hun hand te zetten.  En indien ze  daarin niet slagen, dan zijn er altijd nog noodoplossingen te vinden…

FVE

Unzensuriert

 

13 gedachten over “Merkwaardige kiesverrichtingen in Oostenrijk

 1. Geachte redactie,
  Het zou mij helemaal niet verbazen, de kentering in de kiesuitslag is er pas gekomen na het tellen van de stemmen die per brief werden uitgebracht. Ik heb maandag morgen reeds tegen mijn collega’s gezegd ” wedden dat bij het tellen van de briefwisselingen de winst zal uitgaan naar links “. Sommigen onder hen vonden dat ik “bevooroordeeld” was. Hopelijk brengt de tijd raad, en opheldering in dit verdacht kiesresultaat.

 2. Ben even verder gaan grasduinen in de mening van Oskar Deutsch, die ik reeds vernoemde in het artikel ‘Net Oostenrijks President’.

  Hij vindt het een goede zaak dat de Oostenrijkse media de catastrofale situatie in Hongarije hebben belicht. Het zou de miljoenen kiezers in het bijzonder in Burgenland, dat aan Hongarije grenst, te denken moeten geven. Maar juist daar heeft de meerderheid Hofer gekozen.
  Dat Van der Bellen tot president werd verkozen is een goede zaak, want:
  het antwoord op de internationale crisis kan niet en nooit de Oostenrijkse terugkeer naar het slakkenhuis zijn. Voor een toekomstige president moet het duidelijk zijn om zich Europees en internationaal te oriënteren. De EU is in een zware crisis, doch als we wegens deze moeilijkheden het grootste vredesproces aller tijden op het spel zetten, kan ons niets meer helpen.
  Tot de politieke, democratische grondbasis van een president behoort de actieve en offensieve begrenzing van mogelijke autoritaire ontwikkelingen, zoals de situatie in Hongarije.
  Redevoeringen, het neerleggen van kransen bij Holocaust herdenkingen volstaan niet in de strijd tegen het racisme. En juist op de achtste mei, de dag van de bevrijding, de capitulatie van Nazi-Duitsland, is het altijd opnieuw te horen. Bewust misleidende formuleringen zijn niet te nemen, zeker niet in de Hofburg.
  Antizionisme, anti-amerikanisme, anti wat ook (???) zijn: gevaarlijke woede houdingen die ook in het middenveld te vinden zijn. Een president moet dergelijke tendensen tegen werken en ze niet direct of indirect door polariserende verklaringen nog versterken.
  Een symbolisch bezoek aan Israël is niet geschikt om een bedenkelijke woordgebruik te verbloemen. Vooral niet omdat Israël een voorbeeld is van een doorleefde diversiteit en geslaagde integratie van mensen uit de hele wereld (???)

  Uit het entourage van Hofer komen altijd opnieuw racistische en antisemitische uitvallen, zoals de benaming voor asielzoekers als ‘holbewoners’ en het benoemen van overledenen van Mauthausen als ‘Landplage’. En dit in het dicht bij de FPO¨ aanleunende maandblad Aula. In dit maandblad verschijnen ook antiracistische en antisemitische teksten en cartoons.

  Het decennia lang stabiele, politieke systeem van Oostenrijk is door Hofer aan het wankelen gebracht.
  In deze context is de LINKSE-LIBERALE president een stabiliserende factor.

  Applaus van der’ geburtige Belgier’ Arie Folger opperrabbijn van Wenen en van Awi Blumenfeld die onder de gastbijdrage in Die Presseklaar en duidelijk schrijft, omdat je zou weten wie er een vinger in de papa heeft:
  ‘Dat bewijst hoe intelligent, hoe diep joods, open, moedig, krachtig en verstandig politieke leiding kan zijn. Danke Ossi.
  Vienna Jews Spread the News!!!!’

  Het is nu nog wachten op een bijdrage over hoe intelligent, krachtig en verstandig het gesjoemel met de kiesbrieven is verlopen.

  • Oskar, Ossi voor de vrienden, wat moet ik denken over het feit dat we niet antizionistisch noch anti Amerikaans mogen zijn. Wil dat zeggen dat je Remes, de toespeling in de zin, beduidt dat zionisme en Amerika één zijn?
   Eigenlijk mag je volgens jou niet anti wat ook zijn, omdat het gevaarlijke woede houdingen betreft. De antifascisten, antiracisten, diegenen die tegen anti-discriminatie en anti-homofobie zijn zullen het graag horen. Ze zullen het geen bewijs van intelligentie, van moed, kracht en verstandige politiek vinden. eerder een fabricagefout in je stelling.

   En veroordeel je nu ook een groot deel van je geloofsgenoten die anti zionistisch zijn? wordt over hen de cherem -de ban – uit de Jüdische Gemeinde Wien uitgesproken?
   Toch allemaal intelligente vragen die een antwoord verlangen.

 3. Via een heel simpel systeem kan elke fraude voorkomen worden maar m.i. willen die zogenaamde “democraten” dat niet!
  Men brengt zijn stem uit via de computer, na gestemd te hebben krijgt men een uitprint om te controleren of de stem correct is geregistreerd, die print deponeert men in een andere urne. Als de loketten gesloten zijn worden beide systemen geteld resp. gecontroleerd “onafhankelijk” van elkaar.
  Zijn beide uitslagen “”identiek”” dan is geldig gesteld en die uitslag is bindend.
  Maar……, als het zootje niet kan rotzooien achter de schermen dan zijn de postjes in gevaar en daar knelt het schoentje.
  Stel u even voor: Het Vlaams Belang in de meerderheid in Vlaanderen???
  Hoe komen de Brusselaars en de coburgers en de franskiljons en de EU misdadigers en de allochtonen dan aan geld om decadent te kunnen parasiteren???

 4. Mijnheer Van der Bellen heeft al een en ander duidelijk gemaakt.
  In een interview voor CNN en ARD verklaarde hij: “Zelfs als bij de volgende parlementsverkiezingen zou blijken dat de FPÖ de sterkste partij wordt, dan nog denkt hij er niet aan om aan Heinz-Christian Strache (voorzitter FPÖ) een opdracht tot regeringsvorming te geven…”
  Citaat: ” Daher werde er den Freiheitlichen nicht den Auftrag zur Regierungsbildung erteilen, wenn sie nach der nächsten Nationalratswahl stärkste Kraft im Parlament werden sollten.”

  Bron: http://kurier.at/politik/inland/bundespraesidentenwahl/van-der-bellen-auf-cnn-keine-einheits-oesterreicher/200.683.766

 5. Self fulfilling prophecy: q.e.d.

  wat we zondagavond in alle media konden vernemen is dat de extreemlinkse kandidaat heel waarschijnlijk zou winnen (door de poststemmen),
  hoe kon men dat toen weten?

  Zoals verschillende intervenanten schrijven: in belziekske zal dat ook al gebeurd zijn…

 6. ‘Dat bewijst hoe intelligent, hoe diep joods,open, moedig, krachtig en verstandig politieke leiding kan zijn. Danke Ossi, schreef Awi Blumenfeld in mijn hoger geschreven reactie.

  Ben de historie over de de Landplage even gaan opzoeken.
  Punt één: ik heb een fout geschreven het moeten niet overledenen zijn maar de overlevenden die een Landplage vormden.

  In bedoeld artikel in Aula schreef Fred Duswald dat in 1945, de uit het KZ bevrijde gevangenen als een plaag voor het land waren, criminelen die rovend, plunderend, moordend en verkrachtend door het land trokken, en dit onder het oog van de bevrijders.

  Goed, de groenen en de joodse gemeenschap namen het niet en legden klacht neer tegen Aula en Fred Duswald, voor die Landplage.
  De rechter van het landgerecht Graz besliste in februari dat de klacht werd afgewezen omdat het: onbetwistbaar bewezen is dat de vrijlating van meerdere duizenden uit het kamp Mauthausen een belasting voor de getroffen gebieden was en criminelen op de hoger beschreven wijze door het land trokken.

  De klacht is afgewezen in februari en in mei jl. schrijft Oskar Deutsch, of Ossi, een dergelijke leugen, en plaats de feiten in een heel ander context.
  Vienna Jews Spread the News!!!!

 7. Het zaakje begon al te stinken toen bekend gemaakt werd dat de poststemmen de doorslag zouden moeten gaan geven.

 8. De zaak Oostenrijk is even opgelost, nu kunnen wij democraten, onze blik terug richten op dat grotere land met zijn slechte reputatie en slechte partij.

  Wie hebben we gevonden? Wolfgang Gedeon. Hij is een parlement afgevaardigde van AfD en zetelt in de deelstaat Baden-Württenberg. Wat heeft Gedeon uitgestoken? Hij schreef een kanjer van een boek in drie banden met meer dan 1500 bladzijden geschreven. Hij deed dat onder het pseudoniem W.G Meister. De titels van de respectievelijk boekbanden, die werden uitgegeven tussen 2009 en 2012, maken al duidelijk dat het hier niet om een politiek-correct schrijver gaat.
  -Het eerste deel draagt de titel: Christlich-europäischen Leitkultur. Met als ondertitel: Die Herausforderung Europas durch Säkularismus, Zionismus und Islam (Christelijke-Europese bestuurscultuur.- de uitdaging van Europa door secularisatie, zionisme en islam)
  -Het tweede deel draagt als ondertitel: über Geschichte, Zionismus und Verschwöringspolitik (over geschiedenis, zionisme en complot politiek)
  -Het derde deel zijn ondertitel is: Der grüne komminismus und die Diktatur der Minderheiten. Ein Kritik des Westlichen Zeitgeistes (het groene communisme en de dictatuur van de minderheden. Een kritiek op de westelijke tijdgeest)

  Je merkt, allemaal zaken die niet in vraag mogen worden gesteld. Maar tot daar aan toe. Meister haalde even de Protocollen aan en schrijft: wer die Geschichte und Politik der letzten 100 Jahre betrachtet, muss konstatieren, dass viele der in den Protokollen aufgeführten Elemente und Praktiken schon tatsächlich umgesetzt wurden. (wie de geschiedenis en politiek van de laatste 100 jaren bekijkt, moet constateren dat vele in de Protocollen vermelde elementen en praktijken inderdaad reeds omgezet werden).
  En vermits de remes bestaat, je weet wel het tussen de lijnen lezen, kan men dit slechts zo interpreteren als dat hij van het bestaan van een joods wereldcomplot uitgaat.
  Erger kan dus niet. De nieuwe Goebbels heeft zich aangediend. Nogal wiedes dat het AfD met alle middelen bekampt moet worden. Kalt stellen, behoort tot de praktijken.

  Wat me in verband met de protocollen verwonderd is dat het Vaticaan er tot op vandaag geen afstand heeft van genomen en de vervalsing theorie niet volgde. Het heeft Monseigneur Jouin met zijn werk uit 1922 ‘Les Protocols des sages de sion’ noch Mgr Chollet of Mgr. Pranaitis teruggefloten. Evenmin als het latere werk in dit verband van Abbé Julio Meinvielle. Misschien zijn er nog andere werken maar dit zijn de enige die ik ken.
  Er is dus werk aan de winkel voor de huidige paus. ik wacht op de verontschuldigingen.

  • p.s moet natuurlijk niet de uitdaging DOOR Europa, maar VOOR zijn. Mijn tekst nalezen zou nuttig zijn.

   • 1- misschien begon ik stemmen te horen of driedubbel te zien, ‘t zou een verklaring kunnen zijn voor die p.s die fout is en de tekst correct.
    2- hoe mooi dat er nog een krant als Die Welt bestaat, die ons de redenen geeft voor de bedrieglijke presidentsverkiezingen in Oostenrijk. Wij zijn daar zelf schuld aan, omdat we de democratie steeds meer laten ontaarden.
    Het is genoteerd.

Reacties zijn gesloten.