Mensen zijn niet gelijk…

Gemiddeld I.Q. van de wereldbevolking.  En neen, rood staat hier niet voor de sossen.

https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

Prof. Heiner Rindermann, docent psychologie en onderwijs aan de Techn. Universiteit van Chemnitz, schopt heilige huisjes omver.  Hij stelt dat niet alle mensen gelijk zijn, dat I.Q. genetisch bepaald wordt, dat  “zelfs vluchtelingen met een universiteitsdiploma niet meer dan 93 als I.Q. hebben”.  De professor heeft er een studie van gemaakt met als conclusie dat “de meerderheid van immigranten uit zuid-oost Europa, het Midden Oosten en Afrika geen hoog vaardigheden profiel hebben, dat de (onkunde van de) taal slechts voor een klein gedeelte verantwoordelijk is voor een gebrek aan basis vaardigheden. De competenties van ingenieurstudenten uit de Golfstaten liggen twee tot vier jaar achter deze van vergelijkbare Duitse ingenieurstudenten.”

Moeten we er nog bij vermelden dat de professor zich niet bepaald geliefd gemaakt heeft?

 

Hij voegt eraan toe dat “het probleem verergerd wordt door huwelijken met een te enge bloedverwantschap in moslim gemeenschappen en in Afrika”. 

Verneem meer via onderstaande bruggetjes.

 

‘Even refugees with a university degree have an IQ of only 93′

U hoort en ziet hem hier tijdens een conferentie (2016) over de gevolgen van de ‘culturele verrijking’.  Zijn Engels is niet bepaald vlot, maar de inhoud van zijn uiteenzetting slaat nagels met koppen.  Er zijn toch nog verstandige mensen in Merkelland, zelfs op universiteiten.

2 gedachten over “Mensen zijn niet gelijk…

  1. Mensen zijn zeker niet gelijk. Intelligentieverschillen tussen volkeren werden vorige eeuw al bestudeerd en toen stak de rassentheorie de kop op dat zwarten van nature dommer zijn dan blanken. Het onderzoek naar het verband tussen intelligentie en ras werd gehinderd door politiek correcten die spraken van “wetenschappelijk racisme”.
    Pittig detail: mijn artikel hierover kreeg van Unia de stempel “Xenofobe haatboodschap”…
    Nog een uitspraak van onderzoeker Richard Lynn: “Domme mensen overleven niet als ze van Afrika vertrekken om andere werelddelen te gaan bevolken, omdat ingewikkelde overlevingstechnieken pas ontplooid kunnen worden als je intelligent bent.”

  2. Rood staat hier niet voor de sossen, maar hun algemene IQ is nog roder.

Reacties zijn gesloten.