Men zegge het voort

Aankondiging FreddyTjeven blijven tjeven!

Toen we in onze kranten lazen wat de nieuwe beloften zijn van de CD&V in verband met de volgende verkiezingen vielen we letterlijk van onze stoel.
De kadodders hebben steeds een hoog niveau bereikt op gebied van huichelarij. Hun nieuwe uitvinding heeft niets met 3 dimensies te maken maar wordt toch voorgesteld onder de titel 3D.

Volgens de CD&V beroepspolitiekers zou die 3D moeten staan voor DUURZAAMHEID, DUIDELIJKHEID en DOELGERICHTHEID!!!

Ge moet maar durven!

Gedurende de laatste generaties heeft deze partij bijna permanent de leider van de federale regering mogen aanduiden.
Van Martens via Dehaene tot Leterme – en dan vergeten we er nog enkele – hadden ze steeds het staatsroer in handen.

Nooit waren de schulden zo en de werkloosheid zo hoog als nu het geval is. En dan durven die beroepsbelovers nu en voor de zoveelste maal en schaamteloos hun kiezers als idioten beschouwen door hen te vertellen dat ze gedurende de volgende jaren voor niet minder dan 224.000 nieuwe arbeidsplaatsen gaan zorgen en de federale uitgaven met niet minder dan 8 miljard Euro of 320 miljard oude Belgische frankskens of nog beter 320 duizend miljoen tegen 2019 gaan verminderen!!

Hoe durven ze dergelijke prietpraat de wereld insturen! Waarom het geen 223.000 of 225.000 nieuwe arbeidsplaatsen zullen zijn is niet meteen duidelijk maar dat het hier een staaltje van huichelarij van de bovenste plank betreft is overduidelijk.

Volgens ons staat hun 3D voor DOMHEID, DOORTRAPTHEID en DEBILITEIT!

We kunnen niet geloven dat de kiezers op 25 mei nogmaals in dergelijke al te doorzichtige vallen zullen blijven trappen.

Vlaanderen verdient beter dan geleid te worden door een soort professionele leugenaars en belovers.

We schreven het reeds vroeger: geef op 25 mei eens de kans aan diegenen die steeds en op de meest ondemocratische wijze werden uitgesloten en nooit hebben mogen tonen tot wat ze in staat zijn.

De beste wijze om dit te verwezenlijken zijn feitelijk acties zoals deze totaal idiote en ongeloofwaardige 3D-campagne!

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

5 gedachten over “Men zegge het voort

  1. Och het aas , een mooie vette worm ligt uitnodigend te kronkelen en de vissen zien enkel maar die prachtige buikendansende worm en niet de haak , niet het gevaar. Ze happen toe , omdat ze niet kunnen nadenken . Voor die , om de tuin geleide sukkelaars , het beseffen, hangen ze te bengelen aan de lijn , worden ontdaan van hun vel en eindigen in de pan met wat peterselie en een klompje boter . Dat gaat zo al jaaaaaren . De meesten onder ons Vlamingen , blijven dom.

  2. Spijtig genoeg is het geen VIER D… want “Dievenbende” ontbreekt (conferatur: het Dexiaschandaal + meerdere aanhangsels)

  3. Ik vrees echter dat de vrouwen weer massaal op Kris Peeters gaan stemmen, de George Clooney kloon.

  4. Hetzelfde in het Nederlandse.
    Overal waar die zogenaamde Christen Democraten iets in de pap te brokkelen hebben is het dezelfde rotzooi.
    Het enige waar ze aan denken is de banen carrousel, want als ze uitgerangeerd zijn moeten ze wel een dik betaalde baan hebben natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.