Men zegge het voort

Aankondiging FreddyOverschot van gelijk hebben ze!!

Waarover gaat het?

Gisteren waren wij aanwezig op een seniorennamiddag van het Vlaams Belang in de zaal GIETSCHOTEL in Borgerhout.
De zaal zat afgeladen vol en Filip Dewinter was er de gastspreker. Bovendien was er het zeer geslaagde optreden van zangeres Eveline Cannoot, die met een reeks liedjes uit de oude doos voor de nodige stemming zorgde.

Maar wat ons tijdens deze namiddag vooral opviel was het feit dat het meest besproken onderwerp aan de diverse tafels niet was wat we normaal zouden verwachten. Nooit hoorden we praten over allerlei ziekten of kwalen waarmede ouderen normaal worden geconfronteerd. Ook de nog steeds stijgende criminaliteit noch de budgetproblemen van de regering bleken de aandacht van onze senioren te kunnen bekoren.

Het onderwerp dat ik bijna aan iedere tafel hoorde bespreken en dat blijkbaar steeds meer ouderen ontmoedigt, tegen de borst stoot en woedend maakt, is de voorkeurbehandeling van de vreemdelingen door onze overheden. Het blijkt steeds meer oudere Vlamingen vreselijk te storen dat ze na hun hele leven hard te hebben gewerkt moeten vaststellen dat de samengebrachte belastinggelden met pakken worden uitgedeeld aan personen die hier vroeger niet waren en nooit iets hebben bijgedragen tot de opbouw van onze welstand.

Zo vertelde een 84 jarige weduwe uit Borgerhout aan wie het horen wilde dat ze dit, aan haar aangedane onrecht, niet meer kan begrijpen.
“Mijn man heeft zijn hele leven hard gewerkt als bouwvakker en stierf korte tijd nadat hij van zijn pensioentje kon gaan genieten. Ikzelf werkte tot mijn 64 jaar in de magazijnen van Grand Bazar. Als ik vandaag mijn huishuur heb betaald, mijn TV-aansluiting, mijn gas-, water- en electriciteitsrekening heb ik nog ongeveer 10 euro per dag over om van te leven. In jaaaaren heb ik geen klederen of schoenen meer gekocht. Over mijn deur woont een moslima met vier kinderen die hier vroeger nooit heeft gewoond en enkele jaren geleden uit Afrika is aanbeland. Ik heb ze nooit weten werken. Maar ze blijkt weinig of niets te kort te hebben en de overheid zorgt voor haar véél beter dan voor mij. Haar huishuur wordt grotendeels betaald door het OCMW. Ik hoor dat de supplementen die ik bij de apotheker moet betalen voor mijn medicamenten voor haar door het OCMW worden betaald enz. enz. Is dat nu geen pure schande en een onrecht voor onze eigen mensen??”

Plots bleek het duidelijk dat nagenoeg iedereen haar mening deelde. Ook aan andere tafels ging het bijna steeds over hetzelfde onderwerp. Van “weet U dat die vechters die naar Syrie zijn vertrokken hier nog steeds uitkeringen krijgen?” tot “weet U dat er dagelijks belastinggelden worden opgestuurd naar het buitenland om kinderbijslagen te betalen voor kinderen die hier nooit zijn geweest” enz. enz.

Onze oudjes bleken zeer goed op de hoogte te zijn van talrijke toestanden die we inderdaad als schandalig mogen bestempelen. Zo stelde een van die senioren voor dat het Vlaams Belang een wetsvoorstel zou moeten indienen dat bepaalde dat geen enkel appartement nog kan ter beschikking gesteld worden op overheidskosten aan vreemdelingen die hier nooit hebben gewerkt zolang als er nog mensen van bij ons op de wachtlijst staan.

“Is dat een racistisch voorstel, Mijnheer?” Wij meenden van niet en dachten plots aan talrijke andere en mogelijke wetsvoorstellen. Het is inderdaad wraakroepend om te moeten vaststellen hoe bepaalde beroepspolitiekers en bepaalde politieke partijen deze uit de hand gelopen sinterklaaspolitiek hebben in de hand gewerkt. We kunnen alleen aan onze senioren beloven dat we onze uiterste best zullen doen om in de toekomst, waar het enigszins mogelijk is, mee te trachten om een einde te helpen stellen aan de talrijke misbruiken die dagelijks duidelijk worden en onze eigen mensen razend beginnen te maken.

Aangezien de senioren een steeds belangrijkere kiezersgroep aan het worden zijn zit de mogelijkheid er misschien in dat ze volgend jaar wel eens voor een verrassing zouden kunnen zorgen en massaal gaan stemmen voor de partij die er een punt van maakt om aan al die misbruiken en die zielige sinterklaaspolitiek een einde te zullen stellen en er zal voor zorgen dat beschikbare gelden in de eerste plaats terug zullen gaan naar diegenen die er voor hebben gewerkt!

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

5 gedachten over “Men zegge het voort

 1. Beste Freddy,
  Dat vele ontevreden senioren voor het Vlaams Belang zullen stemmen daar twijfel ik niet aan. Ik twijfel wel aan de computer waarmee dat gebeurd.

 2. Geachte heer Van gaever,
  Dit is werkelijk schrijnend en wraakroepend.
  Dit zijn getuigenissen die de media zouden moeten halen !!!
  Doch onze regimepers heeft angst dit aan gans de bevolking kenbaar te maken.
  Waar zouden de stemmen naartoe gaan????

  Met oprechte hoogachting,
  Filips

 3. De uitgeprocedeerde asielzoekers krijgen wel bescherming in een kerk . Toch vreemd dat ze die kerken in hun eigen land in de fik steken , MET de gelovigen erbij .

 4. Geachte Heer van Gaever.

  Er is aan mij openlijk toegegeven dat er met de stemmen wordt geknoeid door de grote pief van Telepolis zelf ,en hij was er nog fier op ook, ik heb hem gezegd dat het wel ooit in zijn gezicht zou ontploffen

 5. Het werd al bewezen in het verleden dat knoeien met stemcomputers mogelijk is. Het is het ultieme bedrog, het staat gelijk met een dictatuur.

Reacties zijn gesloten.