Men zegge het voort

Aankondiging FreddyOngewone persmededeling over de zogenaamde “MOSLIM SUICIDE BOMBERS” of zelfmoordbombers.

Het kwam ons ter ore dat er gisteren in een buitenwijk van Londen een persconferentie werd gehouden door enkele afgevaardigden van de vakbond van zelfmoordbombers. Zoals men weet blazen er zich dagelijks in een of ander Moslimland jihadaanhangers op met als doel als martelaar te worden erkend. Aangezien er steeds meer kandidaten zijn om snel het paradijs te kunnen bereiken richtte men vorig jaar een vakbond op. Deze vakbond draagt de naam van BRITISH ORGANIZATION OF OCCUPATIONAL MARTYRS (B.O.O.M.). Het was deze vakbond die gisteren de persconferentie zou gehouden hebben.

Het gaat over een dispuut over het aantal maagden waarop haar leden recht zouden hebben in het hiernamaals nadat ze zich ter ere van de profeet hadden laten in de lucht vliegen.
Meerdere besprekingen tussen de vakbondleiders en de vertegenwoordigers van Al Qaeda hebben nog niet tot een resultaat geleid. De onrust was ontstaan toen een tiental dagen geleden Al Qaeda aankondigde dat het aantal maagden waarop een zelfmoordbomber na zijn dood recht zou hebben teruggeschroefd werd van 72 naar 45. De reden van deze beslissing was een sterke daling van het aantal beschikbare maagden in het hiernamaals na de sterke stijging van het aantal zelfmoordbombers gedurende de laatste jaren. De vakbond van de zelfmoordbombers heeft reeds laten weten deze beslissing niet te willen aanvaarden en liet via haar persdverantwoordelijke, algemeen secretaris Abdullah Amir, weten dat tot een spontane staking werd besloten.

“Onze leden werken zich inderdaad totterdood in het belang van JIHAD en om op deze wijze nu behandeld te worden is werkelijk onrechtvaardig” volgens deze woordvoerder.
Een vertegenwoordiger van Al Qaeda liet weten wel te willen sympatiseren met de stakers en hun eisen te kunnen begrijpen maar liet toch weten dat men werkelijk niet meer in de mogelijkheid verkeert om op de eisen te kunnen ingaan. Indien we zouden verder gaan met het aantal van 72 te garanderen dan staat het als een paal boven water dat we in de nabije toekomst totaal zonder maagden zouden vallen en we ongeveer aan 3000 vakbondsleden zullen moeten vertellen dat het geen enkele zin meer zou hebben zich in de toekomst nog op te blazen. Tot daar de Al Qaeda woordvoerder.

Plaatselijke woordvoerders van de vakbond in Newcastle, Bradford, Glasgow en Aberdeen lieten reeds weten geen enkele negatieve invloed van de staking te zullen ondervinden omdat in hun streken reeds vele maanden geen maagden meer te vinden zijn en het aantal leden door die reden  sterk is teruggelopen.

Ook de verklaring van de Schotse TV-zangeres, Susan Boyle, dat ze nog maagd is heeft er geen goed aan gedaan volgens een vakbondsleider. “Nu de Moslims hebben gezien hoe sommige maagden er uit zien zijn ze niet meer zo ijverig om het paradijs snel te kunnen betreden”, nog volgens deze vakbondsleider.

We meenden dat sommigen onder onze lezers het zeker op prijs zouden stellen om op de hoogte gebracht te worden van deze ongewone persconferentie.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

5 gedachten over “Men zegge het voort

  1. Het brengt hopelijk de vakbond van het ABVV op bepaalde ideeen . Het is toch de hoogste eer als vakbond afgevaardigde-martelaar te mogen sterven voor het goede doel , het heil van de werkmensch . Met de zekerheid een fikse beloning in het rode paradijs van Sinte-Deleeuw , 74 slaafje militanten ter beschikking die alles geloven zonder erbij na te denken en laten doen wat je maar wil , de ene staking na de andere !!

  2. Maagdenrecycling is de oplossing!
    Recycling is in en in B wordt het zelfs terugbetaald door het ziekenfonds.

  3. Uit goede bron heb ik vernomen dat er al jaren een misverstand bestaat. Het heeft nooit zo geweest dat er 72 maagden klaarstonden. Arabisch wordt van rechts naar links gelezen: het gaat over één maagd van 72 !!!

Reacties zijn gesloten.