Men zegge het voort

Aankondiging FreddyIn Brétigny-sur-Orge ontspoorde er méér dan een trein!

Enkele dagen geleden ontspoorde er een trein in het Franse Brétigny-sur-Orge met een half dozijn doden en tientallen gekwetsten als gevolg. Maar onze oh zo correcte pers heeft zo goed als geen melding gemaakt over wat er werkelijk is gebeurd.

Eerst en vooral kan men zich vragen stellen over de werkelijke oorzaak van de ramp. Volgens de franse spoorwegen lag een defecte wissel aan de oorzaak van het ongeval. Maar het is nu bewezen dat vooraleer de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen een grote groep allochtonen zich op de doden en de kermende gekwetsten hebben geworpen om hen te beroven. Aangezien deze groep reeds in actie was vooraleer politie; brandweer of ambulances ter plaatse waren aangekomen kan men zich de vraag stellen of de oorzaak van het ongeval niet elders moet worden gezocht.

Het feit dat er nu in Europa steeds meer soortgelijke incidenten worden vastgesteld stemt tot nadenken. Moeten vaststellen dat een grote groep jongeren in staat is om stervende mensen “in groep” te beroven en verder aan hun lot over te laten is vreselijk.

Toen uiteindelijk de hulpverleners aankwamen werden deze met een regen van stenen, die in spoorstations steeds in massa ter beschikking liggen, aangevallen. Hierdoor werd de tussenkomt van de hulpverleners vertraagd en dienden deze eerst versterking op te roepen. Het is slechts na verloop van kostbare tijd en op het ogenblik dat politie; brandweer en andere hulpdiensten numeriek in de meerderheid waren gekomen dat met de hulpverlening kon gestart worden. Inmiddels waren reeds laptops; gsm’s; brieventassen; juwelen; bagage enz. van eigenaar verwisseld en waren de bestolenen licht of zwaar gekwetsten of zelfs pas gestorven slachtoffers. Walgelijk…..om misselijk van te worden. Bernard Decauw, burgemeester van het stadje, bevestigde de schandalige feiten maar de socialistische Minister van Transport, Frédéric Cuvillier, meende het nodig om voor de zoveelste maal dit soort gangsters te ontzien.
Volgens de minister ging het hier slechts over “actes isolés” zodat men moeilijk een bepaalde groep van bendevorming kon betichten!!! Er gebeurden een zestal aanhoudingen van criminelen die op heterdaad betrapt waren maar enkele uren later bleek er nog maar één schurk te worden vastgehouden.

Alleen maar moeten vaststellen dat er nu in Europa regelmatig allochtonen worden betrapt op het bestelen in groep van de autochtone bevolking en dit zelfs na een ongeval zoals in Brétigny  zou onze “politiek correcte” leiders moeten aanzetten om eens ernstig na te denken over wat zij in de voorbije jaren allemaal hebben in de hand gewerkt,

Men zegge het voort,
Freddy Van Gaever

7 gedachten over “Men zegge het voort

 1. Eens diep nadenken helpt niet……………;Iets er aan doen zou wel helpen.! .Maar wie kan dat nog ?

 2. Bijna instinctief gaan ze doden en zwakken beroven, op wat achtergebleven is op het slagveld en nog dienstbaar is, het zich (rechtmatig) toe-eigenen in naam van Allah, dit naar hun levensvoorbeeld Mohammed, de beloning voor de durvers en de rappen. Wie kan daar nu tegen zijn? Wie hun dat verhinderd zal in de klappen delen. Zo was het al altijd geweest en zo is het vandaag nog in gans Europa, van sacochen-trekkers, kettingrukkers, koperdieven of voor een GSM enz… tot gewapende overvallen of zoals Turkije, die zich een stuk van een land toe-eigenen en leegroven en er hun wetten stellen (Cyprus). Welk Europa is hier in wording? Je moet toch stekeblind zijn om niet te zien dat Eurabia volop in wording is, van onder- en van bovenuit in naam van de “vrijheid van godsdienst” terwijl het hier gaat om een totalitaire gewelddadige veroverings ideologie, te beginnen met het beroven van de doden en zwakken.

 3. Politiek correcte leiders en ernstig nadenken zijn twee dingen die niet samen gaan.
  Zo simpel is dat.

  • Wij hebben hierover op 15 juli een artikel geplaatst:”Niets is nog heilig, niets is nog veilig”

 4. Hier het artikel dat dieper ingaat op de veronderstelde feiten van bestelen van doden en gewonden. De moeite om te lezen.
  http://www.lemonde.fr/societe/articl…7226_3224.html De bron die dit in de pers bracht is een lid van de politievakbond. Maar de hulpdiensten die in tegenstelling tot die man wel aanwezig waren zeggen dat er niets van aan is. Er is enkel wat miserie geweest toen de politie van de SNCF ter plaatse kwam, er zijn stenen gesmeten naar hen. Er is ook door een 16 jarige een poging tot diefstal gedaan van een gsm. Ook een dokter verloor zijn gsm, die dan bleek gepikt te zijn.
  Ik wil dit niet vergoelijken, stenen gooien naar de politie is hoedanook ernstig. Maar het artikel van Le Monde (franse kwaliteitskrant) belicht de zaken langs alle kanten en geeft een veel genuanceerder beeld van de gebeurde feiten. De stelling dat het hier om een georganiseerde beroving van gewonden en stervenden ging is onzin.

Reacties zijn gesloten.