Men zegge het voort

Aankondiging FreddyVan die man gaat men nog horen!

Zijn naam is Ashin Wirathu en hij woont in Taunggyi in MYANMAR. Hij is een Boeddhistische monnik en stelt vast dat
er dagelijks duizenden en duizenden naar zijn toespraken komen luisteren.

Zijn toespraken gaan hoofdzakelijk over de VIJAND van zijn land waarmede hij de moslimminderheid bedoelt. Men mag overlopen van vriendelijkheid en liefde zegt hij maar men kan nooit de slaap vatten naast een dolle of razende hond. “ik ben fier dat men mij een radicale Boeddhist noemt” zegt hij.
“Ik noem hen ruziestokers omdat het inderdaad ruziestokers zijn”. Overal waar zij stilaan aan de macht komen start de herrie.

De voorbeelden kan men dagelijks waarnemen in steeds meer landen. Volgens Ashin Wirathu mag men geen zwakte tonen tegenover die groep die nu nog maar 8% van de bevolking telt maar nog niet zo lang geleden was dat nog maar 4%.

De Moslimbevolking groeit razend snel omdat ze veel meer kinderen ter wereld brengen dan de lokale Boeddhistische inwoners. “Indien we ons niet gaan verzetten zal ons land in de nabije toekomst een Moslimland worden” zegt hogervermelde monnik.

“Wij moeten er voor zorgen dat onze identiteit en onze godsdienst niet verloren gaat. Islam is een gevaar; het is een vergif dat uiteindelijk onze beschaving zou kunnen vernietigen” nog steeds volgens Wirathu. “De Moslims die zich in ons land vestigen en vermenigvuldigen zouden zich moeten aanpassen aan onze gewoonten, tradities en normen en niet het omgekeerde zoals zij meer en meer beginnen te eisen”, zegt deze monnik.

Wanneer we lezen wat Ahin Wirathu allemaal vertelt dan denken we dat het geen slecht idee zou zijn om aan Filip Dewinter te vragen om eens te overwegen deze man uit te nodigen om enkele toespraken in Vlaanderen te komen houden. Deze monnik zou het Vlaams Belang beslist kunnen helpen om bij onze bevolking nog wat meer ogen te helpen openen vooraleer de voorstanders van de Sharia ze definitief zullen sluiten.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

2 gedachten over “Men zegge het voort

  1. Beste Freddy,
    Inderdaad, jij zou Dewinter eens aan zijn mouw kunnen trekken. Ik denk dat hij onmiddellijk gewonnen zal zijn voor jou idee.

  2. Indien de katholieke kerk de moed zou hebben zoals die monnik , was het islamprobleem gedeeltelijk opgelost

Reacties zijn gesloten.