Méér CO2 aub!!!

Astronomen waarschuwen voor nieuwe kleine ijstijd tussen 2020 en 2040
Voorspellingen astronomisch model tot nu toe 97% accuraat – Zonne activiteit in 2030 maar liefst 60% minder

Internationale astronomen zijn  het er in toenemende mate over eens dat de wereld niet op ‘Global Warming’ afstevent, maar juist op het tegendeel, namelijk een nieuwe kleine ijstijd, die tussen 2020 en 2040 zal gaan beginnen. Dus ALS CO2 al een broeikasgas is, dan heeft de planeet daar niet minder, maar juist veel, véél meer van nodig, om nog enigszins op temperatuur te blijven. Een mini ijstijd zal namelijk de meeste oogsten doen mislukken, waardoor er massale hongersnoden zullen uitbreken en ontelbare mensen zullen omkomen.

Tussen 2020 en 2030 zullen twee zonnecycli elkaar zo goed als zeker opheffen, zo blijkt uit recent astronomisch onderzoek. Dit zal een nieuw ‘Maunder minimum’ veroorzaken, de benaming van een mini ijstijd tussen 1646 en 1715, toen in Londen de Thames en in Nederland de grote rivieren en de Zuiderzee bevroor. Hele stukken lager gelegen land bleven in Noord Europa zelfs het hele jaar lang bedekt met sneeuw.

97% nauwkeurig
Het nieuw astronomische model blijkt buitengewoon nauwkeurig de zonnecycli te kunnen voorspellen. ‘We hebben ontdekt dat onze voorspellingen een accuraatheid van 97% hebben,’ verklaarde professor Valentina Zharkova, die de bevindingen van haar team presenteerde tijdens de National Astronomy Meeting in Llandudno.
Het model, gebaseerd op de dynamo effecten in twee lagen van de zon –één dicht bij de oppervlakte, en één diep in de hittezone- bevestigt dat de 11 jarige zonnecycli niet perfect regelmatig verlopen, zoals veel mensen denken. De onregelmatigheid in de ‘golven’ zal de komende jaren zozeer toenemen, dat twee cycli, die elkaar normaal hadden moeten opvolgen, tegelijkertijd zullen plaatsvinden –de ene aan de noordpool van de zon, de andere aan de zuidpool-, waardoor ze elkaar zullen opheffen.

Massale hongersnood door 60% afname zonne activiteit
Het gevolg is dat de zonne activiteit tijdens cyclus 26, die tussen 2030 en 2040 optreedt, maar liefst 60% zal afnemen (1). Dit zal zeer ernstige gevolgen voor de Aarde hebben. De mini ijstijd die dan zal uitbreken, en die voor het laatst 370 jaar geleden optrad, zal veel oogsten doen mislukken. De oogsten die wel slagen zullen een veel kleinere opbrengst hebben. Met een geschatte wereldbevolking van 8 tot 10 miljard in 2040 zal dit leiden tot de meest omvangrijke en afschuwelijke hongersnoden ooit.

Tegengesteld klimaatprobleem
De generatie die deze ongekende ramp zal overleven, zal later dan ook met de grootste minachting terugkijken op de zogenaamde ‘wetenschappers’ en politici van onze tijd, die biljoenen zullen hebben uitgegeven om niet enkel een onbestaand –maar juist tegengesteld- CO2/klimaatprobleem tegen te gaan, maar daardoor ook nog eens zullen hebben meegeholpen om honderden miljoenen, maar mogelijk zelfs miljarden mensen te veroordelen tot de hongerdood.

Misschien wordt het eens tijd het enige klimaatmodel dat wél betrouwbaar is gebleken serieus te nemen, want in plaats van afkoeling zullen we snakken naar opwarming.
Xander

Met dank geleend bij collega-blogger Xandernieuws (volg daar bruggetjes onderaan artikel)

Golfbrekers: Tijdens de opwarming komt er een nieuwe ijstijd

(1) Daily Mail

10-08: Klimaatverandering: de hoax die ons dagelijks $ 4 miljard kost

2014:
26-02: Oprichter Greenpeace: Geen wetenschappelijk bewijs voor opwarming door CO2 (/’Mensheid en bijna alle levensvormen juist gebaat bij veel meer CO2 in atmosfeer’)
21-01: Britse wetenschappers waarschuwen voor nieuwe kleine IJstijd
06-01: Record kou VS en Al Gore’s idiootste Global Warming uitspraken
2013:
20-10: NIPCC veegt vloer aan met Global Warming theorie VN
12-09: Global Cooling bevestigd: record toename van zee-ijs
29-06: NASA: CO2 veroorzaakt geen opwarming, maar afkoeling (/ Over 7 jaar is Nederlands huishouden maandelijks € 90 kwijt aan energiebelasting)
13-05: Global dimming: Zonlicht op Aarde in halve eeuw met één derde verminderd (/ Zon- en ruimtewetenschappers: Zonneactiviteit wijst op aanstaande nieuwe kleine ijstijd)
14-04: Pleidooi voor meer CO2 uitstoot om mensheid te redden (/ Steeds meer klimaatexperts beginnen uitblijven Global Warming toe te geven)
08-01: Bevestigd: Al 16 jaar geen Global Warming
2012:
15-07: Oprichter Greenpeace: Meer CO2 is zegen voor natuur en mensheid
2011:
29-11: Russische wetenschap verwacht 100 jaar kou
05-05: Record hoeveelheid ijs Noordpool voorbode van Global Cooling
13-01: Klimatologen: Strenge winter begin van nieuwe Kleine IJstijd

6 gedachten over “Méér CO2 aub!!!

  1. Als we Islamgeleerden mogen geloven dan is die komende ramp “de wil van Allah” Het enige wat we kunnen doen , massaal bidden , tot Allah om hem gunstig te stemmen , liefst vijf maal per dag . Zeker niet in een katholieke kerk want dat is tijdverlies . Nieuwe en vele moskeeen bouwen kan Allah tot nadenken stemmen om ons ,van die bittere kelk te sparen..Dat alles was natuurlijk een grapje van mijnentwege .Het is niet de eerste maal dat ze ons proberen de stuipen op het lijf te jagen. Is het niet de godsdienst , dan is het de politiek of de wetenschap .Ik herinner me een hele tijd geleden , voorspelde de getuigen van Jehova het vergaan van de wereld . Ik las onlangs in HLN , de Navo bereid zich voor op een oorlog en nu krijgen we de wetenschap op ons dak. We zullen wel zien hoe dat allemaal gaat aflopen . Ik geloof er geen “fluit” van , enkel de toekomst zal mij gelijk of ongelijk geven

  2. Ik denk dat Links snel haar kar zal keren en met dit verhaal meelopen: windmolens en zonnepanelen terug afbreken, steenkool- en gascentrales bijbouwen, houtkachels promoten, koeien terug scheten laten lossen zoveel ze willen enz.
    Het is Links immers niet om het klimaat te doen, wel om hun onweerstaanbare neiging om steeds weer de wereld te veranderen zonder op de gevolgen te letten.

  3. Al die astro-‘s, theo-‘s-, en andere -logen kunnen den boom in. Vandaag lichte regen, vanaf morgen terug zomerweer en voor de rest zie ik wel, ze hebben allemaal een doctoraat, schrijven allemaal boeken en dat moet ook de deur uit. In 2016 zal het terug verkiezingen zijn en zorg dat uw stem bij de juiste partij komt. Dat is belangrijk!

Reacties zijn gesloten.