Mea culpa-syndroom

zwarte schaduwMea culpa-syndroom

Er bestaan verschillende redenen waarom iemand geen kinderen wil.  De reden van een Amerikaanse journaliste wijkt opvallend af van de gebruikelijke:     zij wil geen nakomelingen omdat ze blank zouden zijn!

Na de zwarte mensenrechten-activiste, Rachel Dolezal, die haar blanke afkomst verloochende, meent Ali Michael, Ivy League professor en een blanke journaliste van de Huffington Post, er een schepje bovenop te moeten doen.   Zij toont begrip voor de bedriegster, want – zo stelt ze – het is Rachels manier om met de realiteit van racisme om te gaan: “zij probeerde haar blanke afkomst te ontkennen en ze wou zwart worden.”

Ali Michael heeft het naar eigen zeggen zelf meegemaakt toen ze twintiger was en alles over “de geschiedenis van het racisme leerde” en “zichzelf haatte”, “haar blank-zijn, haar voorouders, haar afkomst.”

Daarom heeft ze een drastische beslissing genomen: ze wil nooit eigen kinderen.  Want “ze wil haar blanke privilegie op biologische wijze niet uitdragen.”   Mocht ze toch kinderen willen, dan zal ze er adopteren.

No Whites sign [Creative Commons]

Wij vermoeden dat ze het dan over negertjes heeft: schattige, niet-compromitterende, anti-racistische, donker-gepigmenteerde kroezebolletjes. Aziatische kindjes zitten blijkbaar ook in haar racistische verdomhoekjes.

Ali Michael heeft zich als doel gesteld een einde te maken aan het racisme.  Hier nog een citaat van haar: “Ik geloof dat zich schuldig voelen de beste manier is naar het eindpunt.  En ik wil dat andere blanken zich ook schuldig voelen.”

We vragen ons af of ze ooit overwogen heeft samen met een neger een kind te verwekken of – heel even stout – wil ze liever niet met een niet-blanke het bed delen?

FT

Wie Engels begrijpt moet het artikel in DailyCaller  maar eens erop nalezen.

5 gedachten over “Mea culpa-syndroom

  1. Nu begrijp ik eindelijk waarom de duitsers zo weinig kinderen hebben…

  2. Positief denken.
    Nu het opperste gerechtshof in Amerika het homo-huwelijk voor alle 50 staten wettelijk heeft gepromoot, verdient het een Darwin Award. Omdat het een geweldloze methode toepast om ontuchtig leven uit de evolutie leer te laten verdwijnen. Als nu alle zwarten, latino’s, semieten, kortom al wat niet blank is, zich daarmee gaan bezig houden, zal zelfs de Klu-Klux clan zich geestdriftig over deze wet uitspreken.

  3. in het artikel van de hufpost. staat dat ze een partner heeft en 2 kinderen??

    • Vermoedelijk is haar partner een neger of een blanke , die zijne p….met zwarte schoenblink heeft bewerkt . Ik begrijp niet waarom dergelijke mensen aandacht krijgen .Die zijn duidelijk geestelijk niet in orde . Waarom geen interview in een zothuis van ene die denkt dat hij Napoleon is , dan kunnen we nog eens lachen . Blank , zwart , geel , rood , bruin wij zijn allemaal kinderen van God , wie dat ook moge zijn …. Allah , misschien ??

Reacties zijn gesloten.