Mahmoud Abbas von Münchhausen

Palestijnen: Een wereld van leugens, misleiding en verzinsels
door Bassam Tawil  –  11 november 2015

 • Het enige verbazingwekkende is dat Abbas en de Palestijnse leiders volhouden dat deze golf van terrorisme en bloedige aanslagen een “vreedzame volksopstand” is.
 • De terroristen werden zonder enige twijfel geïnspireerd door de woorden van de president. Het is dit soort semi-officiele retoriek die jonge Palestijnen aanmoedigt de eerste jood te steken die ze zien.
 • Dit is niet alleen een monumentaal groot leugen, het is een poging van het PA-leiderschap te wereld te misleiden, zodat deze geloven dat Israëlische troepen arme onschuldige demonstranten neerschoten die alleen maar deelnamen aan een vreedzaam protest. Deze ‘onschuldige’ mannen en vrouwen waren slechts onderweg mensen dood te steken.
 • Dit is de wereld waarin Abbas en de Palestijnse leiders leven. Het is een wereld van leugens, verzinsels en bedrog, gericht op het demoniseren van Israël en het vermoorden van Joden. Het uiteindelijke doel is niet alleen om zoveel mogelijk Joden te vermoorden, maar ook om Israël op zijn knieën te dwingen in de hoop dat het zo snel mogelijk zal verdwijnen.
 • Welkom in de wereld van de Palestijnen, waar we liegen en daarna onze eigen leugens geloven. En vervolgens willen we dat de rest van de wereld ze ook zullen geloven.  Lees verder…

 

10 gedachten over “Mahmoud Abbas von Münchhausen

 1. Maar in een ziekenhuis ben je ook niet bepaald veilig lees ik op nos tt: ‘israelische militairen in burger doden Palestijn in kliniek’…

 2. drie nachten op rij zware rellen in Calais 27 politie agenten gewond,
  proberen ze de kijker wijs te maken dat er neo -nazis het kamp zijn binnengedrongen om er amok te gaan maken.
  mocht dit echter zo zijn dan had dit al 3 dagen geleden op het nieuws geweest nu hebben we er ge er geen woord over gehoord. dat zegt genoeg ( valse propaganda van de media.

  RT just can’t seem to help themselves from slipping “neo-nazis” into every report they do about these fucking illegals.

  https://youtu.be/AuMYyKafJ20
  Gepubliceerd op 11 nov. 2015

  French police have used teargas and water cannon on migrants during clashes in the infamous Jungle refugee camp in French port of Calais on Tuesday night. Tensions on previous nights led to dozens of injured officers.

 3. Uit joodse, niet zionistische hoek:
  we must depose the atheist-Zionist ‘Statesman’ from their role as Jewish leaders.
  To justify or condone Israëls war against the Arabs is to render Israel a very bad service indeed and harm its own long-term interest (The Flame)

  • Kun je misschien een link geven want er zijn heel wat bladen met de naam FLAME;
   Bv. het officieel magazine van de Claremont Universiteit, een life style blaadje, een uitgave voor lesbischen, gay’s, bi’s en transgenders, een Kroatisch TV blad en nog zo wat.
   Dank bij voorbaat.

 4. op Elsevier lees je de ware reden in Calais,

  De extreem-linkse beweging No Border zou migranten in Calais aanzetten tot rellen. Door het toenemende geweld zijn bewoners van de Franse stad nabij de Kanaaltunnel bang in eigen huis.
  Dat zegt een woordvoerder van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. ‘De actievoerders profiteren van de wanorde bij de migranten,’ zei hij tegen de Franse zender France Info.

  No Border, een netwerk van extreem-linkse activisten, zou de migranten al sinds zondag aansporen tot geweld. De organisatie geeft toe dat ze migranten oproept voor zichzelf op te komen. ‘Als we niets doen, sterven ze van de kou,’ verklaart No Border aan nieuwszender Euronews.

Reacties zijn gesloten.