5 gedachten over “Links, linkser, linkst

 1. Bartje is niet linkser dan Janssens. Hij voert alleen beter de “bevelen” uit van de loge mafia’s. Zolang dat men in Vlaamse en rechtse kringen de perverse invloed van deze loge mafia’s niet durft aanpakken, kan er geen juiste en volledige diagnose van de kanker gesteld worden. Deze diagnose is noodzakelijk om te kunnen starten met het verzet,tegen de verraders cfr het motto : “Ken de vijand….”. Zolang dat men deze laatste niet kent, of niet durft te benoemen, blijft men maar aanmodderen.
  Hierna enkele bruggetjes voor de geïnteresseerden :
  1.http://new.euro-med.dk/20160513-die-freimaurer-am-werk-die-6-werkzeuge-mit-denen-unwissenden-politikern-der-kommunistische-agenda-21-eine-welt-staat-angedreht-wird.php
  2.http://new.euro-med.dk/20160512-freimaurer-taktik-ungehinderte-muslimische-brutalitat-und-selbsterklarte-no-go-zones-fur-weisse-in-danemark-schweden-und-fur-christliche-einwanderer-in-deutschlands-asyl-unterkunften.php
  3.http://new.euro-med.dk/20160511-freimaurerei-schuld-an-schwedens-und-europas-untergang-wie-wird-von-einem-schwedischen-freimaurer-erklart.php
  met een citaat :
  “Kommentar
  Djobcentre-recruitmentiese “Brüder”, die geschmacklose Rituale durchgemacht haben, haben sich gegenseitig im Griff: Drohung mit öffentlicher Enthüllung, Verlust von fetten Arbeitsplätzen, die ihnen von den Brüdern gegeben wurden, Geld-Verlust.”(=einde citaat).
  Dit citaat verklaart het functioneren van de “broeders”. Is het niet van willen, dan is het van moeten. De gelijkenissen met de maffia zijn treffend.
  Het verklaart ook de “omerta” tussen de broeders. Elke afwijking is dodelijk!!!
  Recent is er in Hasselt nog ene verdronken !!!
  Uit de 3 bruggetjes blijkt ook dat de “invasies” en de “multikul” geen alleenstaand gebeuren zijn, maar passen in een veel groter en alles omvattend plan.
  Het promoten van decadentie maakt daar ook deel van uit. In een andere publicatie op Golfbrekers kwam dit aspect al uitgebreid aan bod.
  Het is dit allesomvattend plan dat men steeds voor ogen moet hebben, samen met het doel ervan.
  Als we het dan over de logemafia’s hebben, dan dient men ook de moed te hebben om te zeggen wie daar allemaal actief is. En dan begint pas het probleem!!!!

 2. Volgens onbetrouwbare bron heeft NVA zijn naam veranderd in …
  Nieuw Vlaamse Anarchisten

 3. Het is waarschijnlijk hier al eens geschreven, maar nog ne keer kan toch geen kwaad denk ik. Met het beleid dat De Wever en gans zijn N-VA voert heb je geen socialisten nodig als burgemeester of in de parlementen.

 4. Ik sta volledig achter Filip Dewinter, hij heeft een zeer klare kijk op de situatie zowel op politiek vlak als over de islam, we hebben geen beteren, hij is uniek.

Reacties zijn gesloten.