Leugenpers

mediamanipulatieBekijk even dit videofragment omtrent de “neutrale” berichtgeving over de aankondiging van een AfD-betoging in Erfurt, Thüringen:

“Gisteravond riep de AfD weer op tot een betoging.  Thema van het protest: de asielpolitiek van de Bundesregering en de zogenaamde Überfremdung (vervreemding)let op zijn lichaamstaal – van Duitsland.  Daar de Domplatz door de kerstmarkt bezet is, werd de betoging verplaatst naar de plaats voor de Landtag (gewestelijk parlement).”

Een Grün blondje uit Hamburg deed volgende mededeling: “Onze maatschappij zal (zich) veranderen. Onze stad zal (zich) radicaal veranderen.  Ik ben van mening dat we binnen 20 – 30 jaar geen etnische meerderheden meer zullen hebben in onze stad.  Dat zeggen migratie-onderzoekers.  We zullen in een stad leven met een super-culturele samenleving.  Dat zullen we in de toekomst hebben, en ik zeg jullie ook nog heel duidelijk, vooral hier in de richting ‘rechts’, dat is GOED ZO!”

Geen vervreemding dus, maar een super-culturele samenleving met vele etnische groepen.

 

8 gedachten over “Leugenpers

 1. Dus als ik het goed begrijp wordt ik als persoon , als ik mij radicaal verander en de Islam knuffel samen met een hoop etnische groepen , negers , eskimo’s , kanibalen , aziaten , indianen ,hottentotten met hier en daar een Duitser of een Waal…dan word ik een super culturele…die titel klinkt in ieder geval niet slecht . Golfbrekers zal zich ook moeten aanpassen ” Golfbrekers Vlaamsch radicaal super multicultureel blog verbonden maar aan banden”

 2. Vrouwen met mannenkapsels en mannen met vrouwenhaartooi=veelal links. Het motto van Links is immers: altijd de wereld proberen te veranderen.

  • De schuld ligt vooral bij de luie mei ’68ers. Leeghoofden en parasieten. De wereld willen veranderen ten koste van een ander ( lees : een echte werkende mens, geen papierverlegger, geen ambtenaar ) op financieel vlak en met een verlaging van hun levenskwaliteit, en dit tot hun eigen profijt. Je zou verschieten wat er te lande uitgekeerd wordt aan wedden en pensioenen voor die leeggangers. Al altijd mijn motto geweest : “linkse ratten rolt uw matten”.

 3. D: wegens een paar minder vriendelijke woorden van CSU’s Seehofer aan Merkel op het CSU-congres, nodigen de Grünen Merkel uit om bij hen aan te sluiten.

 4. Volgens de stafchef van de generale staf Andrew Kartaplow heeft de Russische luchtmacht 500 tankwagens vernietigd die gestolen olie vanuit Syrië naar Irak transporteerden. In de laatste jaren heeft IS de zogezegde ‘pipeline op wielen’ georganiseerd vanuit de gebieden die zij controleren. Met het bombardement op de tankwagens werd IS afgesloten van een belangrijke geldbron.
  Toch raar dat de USA plots na Parijs de oliesmokkel heeft ontdekt en met luchtaanvallen 116 tankwagens vernietigde en IS 40 miljoen dollar per maand armer maakte. Washington heeft die oliesmokkel jaren getolereerd en plots na Parijs maakt ze een bocht tegenover terroristen die het waagden op eigen houtje toe te slaan.

  • p.s. alle beelden die we kregen bij gewelddaden en terreur tonen gemaskerde mannen. Opdrachtgevers weten zeer goed dat een zondebok kan ingerekend worden in de plaats van de gemaskerde.
   In Parijs zeggen alle getuigen dat de terroristen niet gemaskerd waren, vandaar dat ze op eigen houtje handelden.

   • Die olie dient wsl niet alleen om hun Toyota’s te betalen, maar ook om het land draaiende te houden, een opdracht van iedere bezetter.

 5. Die blonde del kan waarschijnlijk geen fatsoenlijke Duitse man meer krijgen, dus… desnoods een Aziaat of een Afrikaan om haar eens van spinnenwebben te ontdoen.

Reacties zijn gesloten.