Altijd ambiance in het Oekraïens parlement

Als woorden niet overtuigen, kan men het altijd nog met de voeten proberen.  We weten niet waarover het ging.  Dus geen vragen daarover aub.

Kijk hier hoe de adjunct-chef van de staatsveiligheid door een parlementair getrapt wordt op zijn hoofd:

 

5 gedachten over “Altijd ambiance in het Oekraïens parlement

 1. Democratische doorslaande argumenten . Ik wist niet dat in het Oekraiense ook “Groen” zetelde en die kunnen niet verdragen dat ze worden tegengesproken

 2. Wat een verrijking voor onze cultuur en normen en waarden. Ik wist het al lang dat we nog veel kunnen leren van toekomstige EU landen.

 3. Weer ambras ts Oekraine en Rusland: 60% vd stroom voor de Krim komt voorlopig nog van Oekraine, en de Right Sector (neonazi’s) samen met Krimse Tataren (moslims) hebben de pilonen in Oekraine omgelegd. Alles zwart in de Krim.
  LiveLeaks

  • Frans,
   Om te begrijpen wat er daar gebeurt, volstaat het te weten wie er aan het bewind is in Oekraïne, en wie deze daar aan het bewind gebracht hebben!!!
   Als men dit weet , zal men ook begrijpen waarom nu plotseling het licht uitvalt in de Krim, en wie er dan ook belang bij heeft.
   Zoals het neerhalen van MH 17 ook geen toeval was, gezien het verband met het begin van een bepaalde activiteit in het Midden Oosten, zo is ook het uitvallen van het licht in de Krim opnieuw geen toeval, en is er opnieuw een verband met het Midden Oosten.
   Er is echter nog een ander aspect dat grotendeels uit de media blijft, en dat zijn de wapenleveringen van Oekraïne aan ISIS :
   http://www.ibtimes.com/ukraine-weapons-isis-kiev-denies-charge-after-islamic-state-terrorists-caught-kuwait-2193568
   Een citaat :
   “Ukraine Weapons To ISIS? Kiev Denies Charge After Islamic State Terrorists Caught In Kuwait
   By Christopher Harress @Charress c.harress@ibtimes.com on November 20 2015 10:22 AM EST
   The Ukrainian military has denied knowledge of how its weapons made it into the hands of Islamic State group terrorists. Lebanese citizen Osama Khayat, who was arrested this week in Kuwait with other suspects, said he purchased arms in Ukraine that were meant to be delivered to the militant group in Syria via smuggling routes in Turkey.
   While there are a number of weapons involved, a FN-6 antiaircraft missile system was discovered by authorities. The FN-6, which is manufactured by China, has not formally been sold to Ukraine at any point, according to the Ukrainian military. But that doesn’t mean Ukraine didn’t obtain it from an alternative source.
   (=einde citaat).
   Opnieuw is Turkije betrokken. Het zullen daar “gouden tijden” zijn voor de “baba’s”.
   ISIS blijkt dan ook een overal aanwezige handelspartner te zijn, waarbij alles verhandelt wordt onder het motto “als het maar geld opbrengt”.
   In de Trends nummer 47 wordt een overzicht gegeven van de fin. bronnen van ISIS.
   De vraag is dan uiteindelijk : “Wie doet er geen “commerce” met ISIS”.
   Ondertussen voert men in de EUSSR “oorlog” tegen ISIS!!!
   Wat een ergerlijke klucht.

Reacties zijn gesloten.