Lening…

 Lening… δάνειο

“We gaan dat niet terug betalen.  Gegeven is gegeven.  Afgestaan is verloren.  Wij gaan onze goede wil laten zien om tot een ‘compromis’ te komen: wij eisen een nieuw krediet – uitstel van terugbetaling van 2 jaar – en een schuldenherschikking kwijtschelding.  Te nemen of te laten.”

De officiële tekst vervat in één DIN A-4tje en een tabel kan u hier lezen.

Business Insider

 

5 gedachten over “Lening…

 1. Laat GR aansluiten bij het Turkse kalifaat in wording. Ik zie trouwens weinig verschil tussen een oude griek en een oude turk, ze zijn verwant. En bovendien is GR voorstander van Turkse EU-toetreding. Lost tegelijk ook het Cyprus-probleem op.

 2. Waarom kiezen de grieken niet voor een politieker als premier inplaats van een socialist

 3. Die Griekse komedie kon ènkel maar gebeuren door de incompetentie van “de grotekoppen” van Europa.
  Willen Jullie, Golfbrekersfans, een lening bij (gelijk welke) een bank aanvragen, dan moeten Jullie een loonafschrift kunnen voorleggen om te bewijzen dat Jullie solvabel zijn of… (1) een BORG kunnen aantonen dat eventueel in beslag kan genomen worden wegens wanbetaling ofwel (2) een geloofwaardig persoon aanduiden die wél bereid is om zèlf wil instaan om de benodigde rente(s) in Jullie plaats te betalen.
  Zonder de nodige borg… géén lening = “simple comme bonjour” zouden de françoitjes zeggen.
  Het klinkt toch eigenaardig/verdacht, dat “men” NIMMER aan Griekenland een betalingsgarantie gevraagd heeft. (al was het maar een paar eilanden uit het Griekse archipel)
  Grootheidswaanzin van de Euro-promotoren ?
  Nee, eenvoudig “stomme omhooggevallen boerenpummels”

 4. Groot gelijk VVV. Als de EU normale lonen zou betalen, zouden ze mss de juiste mensen aantrekken ipv de graaiers en uitgerangeerde politiekers die er nu zitten.

Reacties zijn gesloten.