Le Pen paste Merkel een kleedje

Afbeeldingsresultaat voor clapping hands gif animated  Uit het Aantwaarps: k gon ‘er is ien e kliêke passe”

Op 7 oktober 2015 waren Merkel en Hollande gasten in de EU-praatbarak.  Ze werden op een enthousiaste wijze verwelkomd door Marine Le Pen.  Altijd plezant om er nog eens naar te kijken.

Lees hier haar visie op Frankrijk, de EU en de volksverhuizing uit de rest van de wereld.

 

8 gedachten over “Le Pen paste Merkel een kleedje

 1. Ik vergeef het haar niet dat zij haar vader JMLP heeft verraden, een vader waar ze alles van gekregen heeft. ook het voorzitterschap van haar partij.Dankbaarheid kent ze schijnbaar niet. En volgens mij zal ze oa daardoor nooit presidente worden. De mensen aanvaarden zoiets niet.

  • beste Roger,
   verschillen van mening noem ik geen verraad. Het traject van vader Le Pen is in feite een trage politieke zelfmoord.
   Zij heeft niet hetzelfde temperament als haar pa, de pa is een flamboyante ongecontroleerde kruisraket, zij is meer beredeneerd, haar argumenten klieven hout, ze brengt ze met de glimlach, en zelfs de grootste haatspuwers krijgen haar niet uit haar lood.
   Marine is ook intelligenter dan haar pa, want ze is uitermate voorzichtig, ze weet dat elke vraag die haar gesteld wordt een dosis venijn zit, verborgen of open en bloot, en ze doorziet alles.

   Ik meen dat ze alle andere kandidaten en kandidaatjes ruim overstijgt, en dat ze het talent heeft om een uitstekende Presidente te zijn, die Frankrijk uit de hallucinante zelfvernietigingsspiraal kan halen.

   Het probleem is een beetje hetzelfde als het VB: VB zal nooit toegelaten worden tot de macht, de andere partijen nemen (stelen) meer en meer het programma over van het VB, en samen vormen ze nog steeds een meerderheid (50%+1)…VB+NVA zaten dichtbij de 50%+1, en de kans was groot dat ze die bij de volgende verkiezingen zouden halen, en dan kwam het keerpunt in de vorm van politieke lafheid en verraad aan haar kiezers. In België zal het gezond verstand nooit zegevieren, de structuren zitten zo Gordiaans geknoopt dat alles permanent geblokkeerd kan worden. Dat is nu net wat ik de NVA verwijt: NU hadden ze de kans om die knopen door te hakken, doch ze zijn zo verwaand geworden dat ze zelfs niet beseffen dat ze NOOIT een tweede kans zullen krijgen. Opperhoofd DE Wever maakt hier een kapitale fout, hij zal nog eindigen als uitgefloten politiekertje, als bloempot hier en daar in een of andere raad van bestuur. NVA zal aanschurken bij de andere opportunisten, niet omwille van een programma, maar uit opportunisme, wat in ons onland gelijk is aan zelfbehoud : België mag verder in het moeras zinken, maar wij blijven lekker droog en warm in ons pluchen zeteltje.
   En de kiezers hebben het lef niet om massaal een revolutie te ontketenen, ze zijn zelf massaal goed geoliede radertjes van de geïnstitutionaliseerde graaicultuur.

   Maar terug naar Marine Le Pen:
   Hetzelfde probleem: 50%+1 halen, liefst in de eerste ronde, of winnen in de tweede,
   en dat is volgens mij wel haalbaar, waarom?
   – de walging van de burger stijgt met de dag, want hij ziet zijn mooi land verzuipen in de modder van geweld, brandstichtingen, racket, islamitisch imperialisme, noem maar op,
   – alle tegenkandidaten van Le Pen zijn alle ofwel graaiers, ofwel nietsnutten met schone kostuumpjes die out of the blue komen, ofwel politiek versleten zijn, ofwel geen structuur achter zich hebben, want de traditionele partijen zelf zijn oneindig verdeeld door broedertwisten en messen in de rug.

   Ik denk verder dat, als Marine wint, Europa zal gered worden, niet meer in de vorm van de EU die zal ineenstorten, maar als continent van Westerse Beschaving en als baken van welzijn en veiligheid.
   I have a dream.

   Quousque
   26.02.17

   • @quousque

    Als je de youtubes van Barbara Lerner-Spectre bekijkt, kom je weeral een stapje dichter bij hen die Europa niet zullen redden.

    In eigen land heeft Marine een fameuze tegenstrever, die zo gezegd niet politiek is, de CRIF, maar zijn jaarlijks banket houdt waarop iedereen die wat in de pap te brokken heeft, uitgenodigd wordt.Marine natuurlijk niet.
    Hun verklaring: on est tous concients, dans le monde juif que derrère Marine Le Pen, il ya tous les négationnistes, tous les vichystes, tous les pétainistes. Pour nous le FN est un parti à éviter.
    Marine dirige le FN qui porte le passif des prises de position antisémites du père qui es président d’honneur du FN.

    We mogen natuurlijk dromen maar Marine wordt binnen het huidige democratische systeem nooit president. En om verandering in het systeem te brengen zullen er hariger mannetjes moeten opstaan.

  • Allee Roger ….Stel je voor dat Filip Dewinter de Holocaust …een detail in de geschiedenis zou noemen . Miljoenen mensen vermoorden , “een detail ?” Als zijn dochter daar afstand van neemt ,is dat verraad, ik zou het eerder gezond verstand en respect noemen !

   • Je moet de woorden wel in de context zien. Wat ervan gemaakt werd klopt niet met wat hij bedoelde. Idem dito Björn Höcke. De AfD had hem niet mogen opofferen. We herinneren ons nog levendig wat er hier met Sauwens gebeurd is.

    • Hoewel het al in december 2013 bekend gemaakt werd, is het nog steeds niet doorgedrongen bij het grote publiek. Nog niet opgenomen in het leerpakket, worden er nog geen verplichte schoolreizen richting Schloss Grafenbeck in het toeristische oord Alb in Schwaben georganiseerd, blijft het een moedwillig vergeten detail in de geschiedenis
     Nochtans, nochtans werden in de gaskamers van dat slot duizenden mensen vermoord volgens de toen bestaande, en door democratische staten als crimineel aanzien, euthanasie wetten.

     Ik druk mijn oprechte dank uit aan Jim G. Tobias, die het artikel schreef en er mij op gewezen heeft dat er naast Auschwitz nog andere gaskamers bestonden. Tevens wil ik er hem op wijzen dat ik zijn artikel heb opgenomen in mijn propaganda materiaal.

     http://www.hagalil.com/2013/12/aglasterhausen/

 2. Beste Quousque.
  De geachte redactie droomt met u mee, dus ook met mij 🙂 ik ben het 100% eens met u. Maar wat betreft N-VA. Sinds mijn begin van blogs te volgen kwam ik terecht bij Ray van Angeltjes. Reeds daar schreef ik meermaals: als Vlaanderen de onafhankelijkheid mis loopt zal dit enkel en alleen de verantwoordelijkheid van N-VA zijn. Dus ook hier ben ik het 100% eens met u.

Reacties zijn gesloten.