“Laat die compassie met rust”

… Maar laat nu die compassie met rust, zet je bril op en spreek je ratio aan. Uit alle verslagen van journalisten ter plekke die ik afgelopen weekeinde en gisteren in binnen- en buitenland heb kunnen lezen, blijkt dat aan de EU-grens bar weinig echte vluchtelingen staan, maar hoofdzakelijk economische migranten…

“‘Er zijn niet zoveel Syriërs hier. De meeste migranten aan de grens zijn Afghaans, naar schatting zeker de helft. Ook zijn er Iraniërs, Irakezen, Pakistanen, Oezbeken. Er lopen Afrikanen rond.’ In andere verslagen wordt ook gerept van migranten uit veilig verklaarde landen als Algerije en Marokko.”

Sylvain Ephimenco in Trouw

In deze reportage, die politiek-correct met een behoorlijke laag “compassie” overgoten werd, hoort en ziet u een smokkelaar, gezicht bedekt met muts, waarschijnlijk Turk, die zonder enige twijfel in Duitsland gewoond heeft, misschien zelfs opgegroeid is en de dubbele nationaliteit heeft. Zijn Duits is perfect.

Oorlogstoestanden: De “vluchtelingen” werpen stenen, molotovcocktails, stichten brand en schreeuwen het bekende “Allahu Akbar”:

Afbeelding
Έβρος: Μετανάστες φωνάζουν «Αλάχ Ακμπάρ» και επιτίθενται σε Έλληνες (video)

Naar verluidt worden linkse NGO’s (sommige vermomd als journalisten) door de plaatselijke bevolking (Lesbos) aangevallen. Ze zouden zich ergens verschuild ophouden. Deze linkse rat, een Duitse journalist, moest eraan geloven:

Ook dit speelt mee: kerken worden leeggeroofd, stuk geslagen door de barbaren die ons Europa willen komen verrijken… :

lesvos church vandalism
https://greekcitytimes.com/2020/03/02/greek-orthodox-church-in-lesvos-vandalised-by-refugees/

Boeren hebben een grenswacht met een tractorenmuur opgericht:

Turkse kustwacht begeleidt “vluchtelingen” boot naar Griekse wateren:

Griekse kustwacht probeert hen tegen te houden:

TRT (Turkse media) drukt op de “compassie”knop met deze beelden van typische Syrische vluchtelingen die wat lang in de zon gelegen hebben: