6 gedachten over “Komisch talent

 1. Zaterdag een beetje getweet met @FranckenTheo over de extra opvang van 2500 “vluchtelingen”. Theo deed het overkomen alsof de regering van B voor de opvang 60 mio “vluchtelingen” verantwoordelijk was. Ik antwoordde hem dat hij appelen met citroenen vergeleek en dat de B regering niet voor 60 mio Vluchtelingen verantwoordelijk was, maar Europa. Antwoord van Theo, “ha nu ben ik het die appelen met peren vergelijk”. Waaruit op te maken valt dat hij ook het verschil tussen citroenen en peren niet kent.

  • Het presenteren van de zaken als zou Europa “verantwoordelijk” zijn voor de opvang van vluchtelingen is de drogreden bij uitstek. Wat betreft de ondersteuning van de konijnenkweek van primitieven en barbaren zijn wij verantwoordelijk voor niks.

  • Francken zit in een Belgische regering en zelfs al zou hij willen iets veranderen op gebied van immigratie dan kan hij waarschijnlijk ophoepelen en verliest hij zijn goed betaalde job en dat wil hij zeker niet Hij behoort ook tot de Nieuwe Belgische Alliantie

   • Theo Ranx Xerox Francken (en alle andere volksverraders in de Vlaamse) regering zijn schatplichtig aan de gouwleider uit Antwerpen.
    Hij en enkel hij alleen beslist wat zijn handlangers mogen zeggen of uitvoeren.
    De hordes islamieten die de openbare KRomroep zo graag “migranten” of “vluchtelingen” heet is voor de gouwleider geen probleem, ligt hij niet wakker van, want niet vergeten met wie zijn eurabia handlanger samenzit en wat hij en zijn handlagers in die context in her verleden en heden uitbazuin(d)en.
    Er is maar één partij die bekwaam is om een halt toe te roepen aan de islamieten invasie en dat is die die nooit genoemd wordt als oppositie op de openbare KRomroep BRT.
    The Ranx Xerox Francken is een schmiel en in mijn ogen (net als ieder lid van de gouwleiders bende een VERACHTELIJK wezen die doelbewust meewerkt aan de uitholling van Vlaanderen enbij uitbreiding het OUDE Europa.
    De wever Bart de gouwleider bezorgt me een meer dan wrrang gevoel en is een loepzuivere (of het archetype) wat ik een lepe achterbakse schoft heet.
    De bende van de gouwleider en de islamieten hordes …
    klem mijn kaken op elkaar

  • Ik meen te weten dat onze rasechte onvervalste Vlaamsche minister Francken in vroegere tijden een weelderige haarbos had .
   Intussen heeft hij een kletskop gekregen als gevolg van , vermoedelijk ….. een schuldgevoel , door te liegen ,bedriegen en verraad te plegen . Dat is het lot voor iedere “Groot NV – Aawer”. Heel die top op een huifkar , met een wit boetekleed , richting grote markt , waar de bedrogen kiezers hun opwachten

 2. Man man man wat is me dat een ontgoocheling en een mislukking die Vrancken, i.p.v. Vlaanderen te zuiveren van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij ‘islamieten’ haalt hij ze massaal binnen en drukt ze de Vlamingen door de strot.
  Voor alle duidelijkheid “wij moeten niets” betreffende importtoeristen resp. importterroristen, het enige wat wij moeten is heel die troep de EXIT van Vlaanderen wijzen.
  Wie heeft dat in het verleden ook gezegd? Laat me denken, was dat niet de NV-Allochtonen? En laat die Vrancken nu net lid zijn van die verradersclub…
  Wij willen geen enkele vreemdeling op ons grondgebied, niet in onze woningen en niet in onze kazernes, Afrika is veel groter dan Europa dus heel die zwerm daarheen transporteren.
  Doet de politiek het niet dan zal de politiek “gedwongen” worden het te doen.

Reacties zijn gesloten.