Knuffeltherapie

Knuffeltherapie voor verkrachters

Fabrice Anthamatten (39,  foto links) werd twee maal wegens verkrachting tot in totaal 20 jaar hechtenis veroordeeld.  Volgens een gerechtsexpert: een “ijskoud” en “beestachtig” wezen.  Een collega-psychologe had een andere mening en wou dat per se bewijzen.  Het liep noodlottig af.

Nadat Fabrice 2/3 van zijn straf uitgezeten had mocht hij – goedgekeurd door middel van een psychiatrisch rapport – onder begeleiding af en toe de gevangenis verlaten.  Kwestie van zijn reïntegratie in de maatschappij te bevorderen. Donderdag haalde zijn therapeute Adeline M. (34,  foto rechts) hem af uit de strafinstelling Champ-Dollon in Genêve. Ze was alleen, zonder politiebescherming.  Adeline, mama van een baby van 8 maanden oud, wou met Fabrice naar een manège brengen om een uurtje te gaan paardrijden.  Ze kwamen daar nooit aan.  Haar lijk werd vrijdag gevonden.

Gelukkig werd hij gisteren in Kolbaskowo, net over de Duits-Poolse grens,  gearresteerd.  Hij reed met de wagen van het slachtoffer. Zwitserland vraagt om uitlevering.

Een monster kreeg rijles als therapie.  Knuffeltherapie.  Wellicht werd Adeline doodgeknuffeld.

De tweede vermoorde jonge vrouw binnen een periode van enkele maanden  lokt in Zwitserland kritiek uit op de omgang met gevaarlijke geweldplegers en verkrachtingsmisdadigers.
Er is meer aandacht voor de daders dan voor de slachtoffers.  Elk kanton heeft zijn eigen strafsysteem.  Men wil dat dit in heel Zwitserland op één leest geschoeid wordt.

Zachte heelmeesters…

Bron: diverse media

5 gedachten over “Knuffeltherapie

  1. Erg, maar als vrouwen niet zo links en zo naief waren, was het niet gebeurd. Helemaal alleen met een serieverkrachter op stap gaan die na jaren gevang eens buiten mag, je moet er maar opkomen.

  2. @ Raymond
    Niet veralgemenen! Niet alle vrouwen, of niet enkele alleen vrouwen zijn links en naïef. Het is niet sex-gebonden. Er zijn evenveel mannen die even links en naïef zijn. Het zijn vooral de resultaten van een links beleid en hun verdorven theorïen die leiden tot zulke daden.
    Het slachtoffer was blijkbaar tweemaal slachtoffer: eerst van een totaal onrealistische beoordeling van de psychopaat, waarschijnlijk gebaseerd op haar linkse onrealistische opleiding en overtuiging, en dan van het monster dat zij hierdoor niet eens herkende en dat haar tenslotte fataal werd.

    • Niet vergeten dat indien politici, justitie, media en het Geweten de wetgeving zouden toepassen er geen sprake van zou zijn dat zo’n psychopaat terug op vrije voeten gezet wordt. Allemaal vrouwen???

  3. Ik ben ervan overtuigd dat veel meer vrouwen links zijn als mannen. Kijk naar linkse partijen en naar linkse betogingen, of kijk naar de reacties op internet: nauwelijks nog linkse reacties maar nauwelijks vrouwen die reageren, zodat je denkt dat rechts makkelijk de verkiezingen gaat winnen. Echter, als er moet gekozen worden, zijn de vrouwen ineens wèl present en ze doen de balans weer naar het midden overhellen.

Reacties zijn gesloten.