Vrede als twistappel

De ministeries van buitenlandse zaken van resp. Noorwegen, Zweden en Polen hebben Rusland ervan beschuldigd “hun idee gestolen te hebben”.  Zij zouden de ware architecten zijn van het plan om het Syrisch chemisch wapenarsenaal te overhandigen en te laten vernietigen.  Kerry blijft echter achter Poetin staan.  Hij bevestigt dat deze mogelijkheid tijdens een bilateriaal gesprek tussen hem en Lavrov / Poetin geopperd werd.
En de Russen zitten niet stil.  Ze willen profiteren van de wereldwijde erkenning van hun vredelievende bedoelingen.  En waarmee kan dit optimaal verzilverd worden? Juist.  Er werd een kandidatuur voor de Nobelprijs van de Vrede ingediend voor Vladimir Poetin voor zijn tussenkomst bij de Syrische kwestie.

Bron: Pravda.ru

obama_poetin bis

Klik om te vergroten
Studio Rony

 

3 gedachten over “Vrede als twistappel

  1. Rusland en China het nieuwe geweten van de wereld? Het kan, want ook met het verbod op homopropaganda durft Poetin zijn vuist opsteken tegen de machtige joodse homolobby wereldwijd.

  2. Dat hij het doet is een feit, maar dat de homolobby in handen is van de joden daar heb ik mijn twijfels over

  3. Joe Biden heeft onlangs de Joden nog bedankt voor hun grote invloed in de homolobby van de VS. Ik vermoed dat het hier niet anders is, gezien de intensiteit en professionaliteit van de campagne.

Reacties zijn gesloten.