Klimaatterroristen, gefinancierd met “vuil” geld, chanteren Duitse regering

Als er tegen donderdag geen onderhandelingen met hen gebeuren over een nieuw, resp. verlenging van het 9 euro treinticket of de verplichte snelheidsbeperking van 100 km/u op snelwegen, dan wordt hun terreur voortgezet.

Pikant detail: 24 treinticket-automaten in Keulen en Aken werden met lijm gesaboteerd, konden dus niet meer gebruikt worden. Of dit past in het riedeltje “Rij met het openbaar vervoer. Haal xxx aantal vieze lucht-uitstotende auto’s van de baan.”?

https://www.bild.de/regional/koeln/koeln-aktuell/24-faelle-in-koeln-und-aachen-klima-chaoten-verkleben-bahn-automaten-81866906.bild.html

Waarvan leven de klimaatterroristen? Zijn ze overijverige idealisten? Vrijwilligers die zich inzetten voor een hoger doel? Hebben ze een baan?

De meesten niet. Ze zijn voltijds bezig met de huidige maatschappij te boycotten. Volgens bijgaande info wordt hun “inzet” gesponsord met door het Climate Emergency Fund, met adres in Californië. “Wij steunen moedige activisten die de samenleving willen wakker schudden over de klimaathoogdringendheid.” Achter dit fonds zitten naar verluidt miljardairs die hun dollars verdiend hebben met… olie! Bv. Eileen Getty, erfgename van J.Paul Getty, voormalig oliemagnaat en rijkste man van de wereld. Zij gaf meer dan een miljoen dollar* als startkapitaal voor de recrutering en opleiding van nuttige idioten die liever lui dan moe zijn. En dan heb je ook nog Rory Kennedy, dochter van Bobby Kennedy, en erfgename van de Kennedyclan. Ook zij gaf 1 miljoen dollar*. En Abigail Disney, achternicht van Walter Disney. Dat er ook mannen zijn die de klimaatterroristen een warm hart toedragen, mag blijken uit de gulle giften van Adam McKay die dit jaar 4 miljoen dollar* spendeerde aan een groep pestende terroristen, die door hun acties niet meer op veel begrip kunnen rekenen. D’r moet in de filmindustrie veel geld verdiend worden dat hij zomaar 4 miljoen in de klimaat-collectebus kan storten.

*de munt is niet duidelijk. Volgens de ene bron is het dollar, volgens de andere is euro. Het verschil is minimaal: 0.002.

https://www.climateemergencyfund.org/press/nyt/2022-8-11

Voor b.g. bedragen kan men veel lijm, tomatensoep of aardappelpuree kopen.

In Duitsland mogen ze op de juridische raad en bijstand rekenen van de oprichter van de KlimaUnion, Heinrich Strössenreuther, met als streven de Union te ondersteunen bij de betrachting de opwarming tot 1.5° C te beperken.

https://www.clevere-staedte.de/Heinrich_Stroessenreuther