Kinderstaking, kinderbetoging, kindermisbruik

Kinderstaking, kinderbetoging, kindermisbruik

U leest het goed.  Geen studentenbetoging.  Kinderbetoging.  Verwaarloosde kindjes die aandacht vragen voor hun lot, vermoedt u?  Toch niet.   Misbruikt, dat zijn ze wel, maar niet in de gebruikelijke zin.

Von No border, no nation bis Kein Mensch ist illegal: Die Transparente sind bei den Kids dieselben, wie bei anderen Lampedusa-Demos - nur vielleicht etwas bunter.

Deze goed verzorgde kindjes vragen aandacht voor de minderbedeelden.  Ze gaan liever demonstreren dan de lessen te volgen.  Zeg nu nog dat de jeugd onverschillig is.
In Hamburg betoogden donderdag 3500 kinderen voor de opname van zgn. Lampedusa-vluchtelingen in de oude Hanzestad.

Wie er niet bij was, moest een schriftelijke verontschuldiging der ouders meebrengen.  De betoging werd ‘ondersteund’ door de vakbond GEW, Gewerkschaft Erziehung und Wissenschaft, zeg maar de vakbond van de leerkrachten.  Die riep daartoe op met als toemaatje “de schoolstaking als een praktische les in politiek” te beschouwen, waarbij het woord ‘racisme’ herhaaldelijk gebruikt werd.

De slachtoffers van racisme waren er ook bij

Spontane aanwezigheid van de dompelaars

Een groep van ca. 300 Afrikaanse vluchtelingen was in 2011 via Lampedusa en het Italiaanse vasteland uiteindelijk  in Hamburg beland, waar ze meer dan vijf maanden een kerk bezet hielden.  De rest van het verhaal was te verwachten: ze eisen allemaal verblijfrecht om humanitaire redenen.  Een groepsasielrecht.  Dat dit niet zomaar in 1, 2, 3 kan geregeld worden is niet acceptabel.  Zelfs in het rode Hamburg moet ieder individueel een asielaanvraag indienen.  En dat willen ze niet.  Ze willen hun identiteit niet prijs geven.   ‘Mensen zonder papieren’.  Illegalen.

De door de scholieren meegedragen plakkaten en spandoeken zagen er niet bepaald naar eigengemaakte knutselwerkjes uit.   Van vakbonden zijn wij hier ook e.e.a. gewoon, maar tot kindermisbruik hebben ze zich hier nog niet verlaagd.

FT

Lees ook: Betogingen Lampedusagroep verboden

Kerkbezetting Lampedusagroep

Lampedusagroep: nog geen beslissing

5 gedachten over “Kinderstaking, kinderbetoging, kindermisbruik

  1. Angstaanjagend, die linkse jeugd in Duitsland: zo vaak, zo velen, half vermomd, donkere kleding, geweldbereid, veel vrouwen. En dat terwijl, zoals in ieder land, 90% van de reacties op het internet rechts zijn. Maar vrouwen zijn wel vooral linksstemmers, samen met de jeugd, maar reageren zelden. De uitzonderingen bevestigen de regel. Vrouwenstemrecht, al was het maar tijdelijk, afschaffen! De socialisten hadden gelijk dat ze het zo lang tegenhielden.

    • Raymond, je bent blijkbaar een man die radicale beslissingen niet schuwt. Ons Marieke zal met zekerheid uit haar bevallige schoenmaat schieten als ze je suggestie over het afschaffen van het vrouwenstemrecht leest. Je hebt gedeeltelijk gelijk. Vrouwen en jongeren zijn eerder geneigd links te stemmen. Misschien zijn ze sneller beïnvloedbaar? Men moet naar rechtse informatie op zoek gaan; die wordt niet door de politiek-correcte media aangeboden. Maar daarvoor het kind met het badwater weggooien, lijkt ons nogal drastisch.

  2. Kinderen worden in dit apenland toch ook misbruikt als de Fluppe en zijnen Thille op pad zijn. In plaats van in ‘t school te zitten worden de kinderen met vlaggetjes achter de nadar afsluiting gezet, en laten ze uit volle borst roepen leve de ….. Sorry dat laatste krijg ik er niet uit.

Reacties zijn gesloten.