Kinderen van 10 tot 12 jaar kijken wekelijks naar dokter Corrie in Nederland

Lego_Muhammad_AishaGeloof maar dat het langzamerhand opgebouwd gaat worden in de richting van ‘anders zijn‘.
De óoh zo grappige Dokter Corry brengt op een “humorvolle” manier uw kinderen in aanraking met seksualiteit. Uw kinderen moeten vroeg seksueel rijp gemaakt worden, omdat dit wenselijk is in de pedocratie genaamd Nederland. Daar schuilt een veel grotere agenda achter dan menigeen waarschijnlijk wil geloven. Ik durf er vergif op in te nemen dat er binnenkort uitgebreid ingegaan zal worden op masturberen, homoseksualiteit en transgender mogelijkheden (ombouwen). Enkele ouders proberen nu het voortzetten van deze uitzendingen te stoppen. Maar de staatsmindcontrol dendert onverstoord verder. Let maar op.

Het boek ‘Opvoeden in een gestoorde wereld‘ geeft de ouders die zo langzamerhand de moed verliezen over alle dingen die op hun kinderen afkomen nuttige richtlijnen over hoe je je kinderen kunt helpen een weg te vinden door al de geestelijke vervuiling heen. Tenslotte hebben onze kinderen de toekomst en is dit nog maar het begin van wat ze op zich afkrijgen.
Hoewel de staat steeds meer grip op uw kinderen wil en steeds meer invulling met betrekking tot opvoeding naar zich toe trekt, heeft u toch zelf ook nog iets in de melk te brokkelen.
U kunt het tij keren.

http://martinvrijland.com/2013/11/18/dokter-corrie-seksuele-voorlichting-op-de-basisschool/

Mocht u twijfelen aan de objectiviteit van dat artikel , Martin Vrijland staat mee op het lijstje van de te mijden blogs die de lezers laat nadenken want,
ER WORDT VOOR U GEDACHT!

http://ejbron.wordpress.com/2013/11/17/de-hoax-wijzer-geplaatst-op-de-blog-van-e-j-bron/

Wij passen ons ook aan, Update; https://www.golfbrekers.be/poll/

 

3 gedachten over “Kinderen van 10 tot 12 jaar kijken wekelijks naar dokter Corrie in Nederland

  1. Wat zo opvallend is bij heel die moslim-troep is het gebrek aan respect! Geen respect voor anders denkenden ,gelovigen enz , zelf niet voor hun eigen moeder , want dat is een vrouw. Waarom zouden wij dan respect hebben voor heel die moslim-troep incluis hun vrouwen . Wat zou er gebeuren indien wij hun vrouwen behandelen zoals ze onze vrouwen behandelen , bv door het achterna roepen , hoofddoeken-hoer en alles wat maar vernederend kan zijn om nog te zwijgen over een verkrachting. Wat zou er zoal gebeuren , hoe zouden justitie , rood , groen en Youssef Le blanc reageren . Het kot zou te klein zijn Geen begrip , geen medelijden , geen verzachtende omstandigheden . Je advocaat mag op de toppen van zijn tenen staan ! De doos in , de zwaarste straf ! Waarom …. omdat er wordt veronderstelt dat wij BESCHAAFD zijn en een beschaafd mens doet zoiets niet want die begrijpt en kan zich inleven in de gevoelens van zijn medemens ,. Een beschaafd mens is verdraagzaam , behulpzaam en beschikt over alle mogelijke goddelijke deugden. Hij biedt zijn rechterwang als hij een “peer” krijgt op zijn linkerwang . Mooie Kristelijke opvoeding maar ik doe niet meer mee . Ik sla terug en voel me helemaal niet meer beschaafd , waarom ? Ik wil overleven !

    • Deze morgen toen ik op het werk de vuilnisbakken ( grijze container op wielen 180 L) binnen wilde zetten nam ik een bak achter en e één voor mij. Ik draaide me om en zette aan om de bakken binnen te rijden. Er passeerde juist een dame met hoofddoek die ik bijna te laat gezien had. Ik stopte, verontschuldigde mij, en liet haar voorgaan. Als blikken konden doden, had deze reactie hier niet gestaan. Nog erger of ik had haar opzettelijk aangereden met mijn racistische geest.

  2. Volledig akkoord, iedereen wil overleven maar niemand of toch maar weinigen die iets durven doen, waar gaat dat eindigen

Reacties zijn gesloten.