Poll

Op vraag van een paar rechtschapen Vlamingen die waardig over de kling willen/zullen  gejaagd worden, zal Marieke de zware taak op zich nemen om de aanstootgevende prent te vervangen door een politiek correcte afbeelding. We mogen ons niet verlagen naar hetgeen we willen bestrijden is de teneur. Wel dan krijg je terreur, nu nog niet, één wolf is nog geen meute, als de kanker gewoekerd heeft en de Arabische lente zijn intrede doet, zal lief zijn niet meer baten.

Haasje over

Nederland racistisch?

Nederland is inderdaad een racistisch land geworden. Kijk alleen maar hoe, voornamelijk om racistische redenen, de racistische islam geen strobreed in de weg wordt gelegd.

Click onderstaande link aan om uw stem uit te brengen (rechts onderaan op de pagina):

http://www.popned.nu/

 

3 gedachten over “Poll

  1. Je achterwerk schoonvegen met soera’s en verzen uit de Koran bij gebrek aan WC papier is toegestaan op voorwaarde dat ge tijdens de schoonmaakoperatie prevelt “Allah Akbar”

  2. Aan ontaarding en geweld en vulgariteit gaat de wereld ten onder .Tot hier had ik door zijn eerlijkheid respect voor VB . Maar de strijd winnen met decadente prenten helpt dat respect niet behouden.***** ben er van overtuigd dat Ray er niet zijn stempel op zou zetten. Ik kende hem daarvoor te goed.

  3. Pingback: Kinderen van 10 tot 12 jaar kijken wekelijks naar dokter Corrie in Nederland | Golfbrekers

Reacties zijn gesloten.