Islam: 1001 uitvindingen of 1001 leugens?

Islam: 1001 uitvindingen of 1001 leugens?

De islam staat dag in, dag uit, in kwaad daglicht.  ‘Godsdienst van de vrede’ werd een uitdrukking van satire, van zwarte humor.  De islam staat voor moord en oorlog, voor geweld en terrorisme, voor vrouwenverminking en kindermisbruik, voor onmenselijkheid, onverdraagzaamheid en een terugkeer naar het steentijdperk.  Aan de oorlogen kunnen de goednieuws-vertellers geen gouden randje kleven, maar aan het ‘steentijdperk”, tja, daar hebben ze wat op gevonden.

We worden om de oren geslagen met leugenverhaaltjes over de grote geesten die de islam zou voortgebracht in het verleden.  Honderden uitvindingen die aan de basis zouden liggen van onze huidige wetenschappelijke en zelfs industriële vooruitgang.

Een organisatie 1000 Inventions heeft een uitgekiend programma ontwikkeld om ons – wereldwijd – te overtuigen van de ontegensprekelijke verdiensten van de islam op gebied van wetenschap en technologie.  Beeldmateriaal, pamfletten en boeken zijn ter beschikking, tentoonstellingen en lezingen worden in in heel de wereld georganiseerd, staatshoofden, leden van de monarchie uitgenodigd om de naïeve goegemeente te overtuigen van de grootheid van de islam en tegelijkertijd onze eigen nietigheid in de verf te zetten, om onze kinderen te herprogrammeren.

De ingesloten video (en deze van de onderaan vermelde heren)  geeft een kort antwoord op deze organisatie, die  “De Islamitische Gouden Eeuw” wil propaganderen en de bevolking, vooral de kinderen, wil overtuigen van de onvergetelijke bijdragen der moslims aan de wereld, waarvoor we eeuwig dankbaar moeten zijn.

Geen enkele leugen of misleiding wordt vergeten.  Er wordt gesuggereerd dat de analyse op wetenschappelijk onderzoek berust.  Onderzoek dat uitgevoerd werd door professoren van een Barabas en Kumulus-gehalte en wetenschappers met een Alhurra-diploma*.  Er werd behoorlijk veel geld in gestoken om onze gedachtenwereld te beïnvloeden.

Lezers van de propaganda en bezoekers van de tentoonstellingen gaan niet na wat ervan klopt.  Ook niet Obama of Hillary Clinton, zelfs niet de Britse premier of kroonprins Charles van G.B.

De hier geplaatste video erkent grootmoedig de grote vooruitgang die de Arabische onderzoekers gedurende hun Gouden Eeuw gemaakt hebben maar wil er tegelijkertijd de aandacht op vestigen dat dit niet de verdienste van de islam was, maar wel van de bezetting van andere volkeren, waarvan ze de wetenschap adopteerden en daarop voortborduurden.

Moslims hebben geen camera of vliegtuig uitgevonden.  Algebra was niet hun hersenkind.  Zij eigenden zich de wetenschap van de onderworpen landen toe en pasten die aan.  Geen revolutionaire vooruitgang, maar eerder een verfijnd kopieergedrag. Zoals de Jappen hoogbegaafde kopieerders waren van de Duitse technologie.

Deze propaganda doet ons denken aan de leugens van het communistisch regime.  Het wil ons hersenspoelen om de islam en zijn dogma’s te laten accepteren.  Het toont aan hoever de moslims willen gaan om enkele sympathiepunten te kunnen scoren bij niet-moslims.
Wij hebben de verdomde plicht aan onszelf, aan onze kinderen en kleinkinderen om bijzonder sceptisch te staan en ons gezond verstand te gebruiken t.o.v. deze invasiecultuur.  Of moeten we spreken over parasitering?

Zoals steeds kunt u de vertaling van de tekst inschakelen via het rechthoekje onderaan.

* Lees artikel van gisteren over nepdiploma’s van een nepuniversiteit

Kijk hierover ook naar David Wood en Klingschor

Floriaan Terbeke

5 gedachten over “Islam: 1001 uitvindingen of 1001 leugens?

 1. Rechtzetting …..geen 1001 uitvindingen maar slechts “een” ! Uno , un , eine …. en dat zijn de arabische cyfers 1- 2- 3 enz Ik denk ook , maar het is niet wetenschappelijk bewezen dat zij ook , het warm water hebben uitgevonden. Voor het overige … hun positieve bijdrage tot de maatschappij niks , nul komma nul …Ik zou het haast nog vergeten …ze hebben ook Allah uitgevonden !

 2. Héét die geschiedenis is een voorbeeld van de “parasitering-strategie” van de ISLAM!
  Dag in dag uit, doet elke moslim hetzelfde op diverse gebieden: PARASITEREN!!!
  Het lijkt hen aangeboren!!

  Vanaf hun prille jeugd worden kleine kinderen aangemaand om te stelen van de dhimmi’s: wànt dàt mag … of moet zelfs!!
  Opnieuw: parasiteer er op los!!
  En ja, verkrachten van meisjes behoort tot diezelfde parasitering-strategie en-attitude!!

  Eénmaal men het systeem doorheeft komt alles duideijk over als een geheel van diverse parasiteer-atiitudes; het wordt zelfs “verheerlijkt!”!

 3. We besluiten allen samen meteen dank gebed voor hetgeen de Islam ons heeft bijgebracht, nl welstand en vrede. dank in naam van Allah

Reacties zijn gesloten.