“Keulen is 2500 km zuidelijker”

In de Russische regio Moermansk zijn immigranten te ver gegaan bij de Russische meisjes.  Resultaat: enkele ‘vluchtelingen’ liggen nu in het ziekenhuis en enkele anderen zitten in de gevangenis.

Immigranten uit het Midden Oosten en Afghanistan hebben verleden zaterdag in een nachtclub in de stad Polar Zori, oblast Moermansk,  jonge Russische vrouwen lastig gevallen en zich te laat gerealiseerd dat ze zich niet in de EU bevonden.  Alhoewel de politie weigert meer informatie te geven, staat vast dat er behoorlijk wat gekwetsten vielen.

Voorafgaand had Noorwegen – volgens de media –  ca. 50 ‘vluchtelingen’ uit het Midden Oosten en Afghanistan wegens ‘slecht gedrag’ weer over de Russische grens gestuurd.  In Polar Zori aangekomen besloten de ‘vluchtelingen’ een beetje plezier te gaan maken in de locale discotheek ‘Gandvik’ en begonnen de Russische meisjes te intimideren en seksueel lastig te vallen.

Zij hielden er echter geen rekening mee dat in Moermansk de EUropese ‘Verlichting’ nog niet van kracht is.  De plaatselijke bevolking maakte hen snel duidelijk waar ze zich op dat ogenblik bevonden “Het spijt ons, maar Keulen is 2500 km zuidelijker dan hier!”.  Volgens sociale media probeerden de ‘vluchtelingen’ te vluchten en zich te verstoppen maar ze werden snel gevonden en moesten een ‘cursus goed gedrag en zeden’ aan de lijve ondervinden.  Als de politie niet met man en macht ingegrepen had, dan hadden ze niet kunnen genieten van een verblijf in het ziekenhuis en/of de gevangenis… vooral omdat het boven de poolcirkel in Moermansk nogal koud kan worden.  De ‘gesprekken van man tot man’ hadden nl. in de frisse buitenlucht plaats…

Balans van een avondje stappen: 18 ‘vluchtelingen’ in het ziekenhuis, 33 personen in de locale gevangenis en bij alle vluchtelingen het grote verlangen zo snel mogelijk naar huis te kunnen keren.   Meer moet dat niet zijn…

Wes HardinWes Hardin

Schweiz Magazin

2 gedachten over ““Keulen is 2500 km zuidelijker”

  1. zoveel arme fluchtelingen die kletsen rond hun oren kregen omdat ze een beetje lol wilden trappen met Moermanske maskes. Zoveel in het ziekenhuis , zoveel in den houten lepel . Verschikkelijk ! Het had veel erger kunnen zijn indien de “dierenbescherming” niet tussenbeide was gekomen .

  2. Nu starten met het verwijderen van ‘alle’ moslims/islamieten want die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse cultuur is de ondergang van onze westerse normen & waarden.
    Wij leven in een seculiere samenleving waarin religieuze bullshit op de laatste plaats komt en dat zullen wij zo houden wat de politieke lafaards daar ook mogen over denken.

Reacties zijn gesloten.