Gaga

Als reactie op de Oudjaarstoestanden in Keulen delen Duitse Gutfrauen rozen uit aan ‘vluchtelingen’ als teken tegen vreemdelingenhaat.

(Nvdr: We maken ons stilaan zorgen om Frans, die nu waarschijnlijk “ziedewel” zou gezegd hebben.)

 

Rosen für FlüchtlingeRund 50 Frauen haben vor dem Flüchtlingsheim in der Herkulesstraße Rosen an die Neuankömmlinge verteilt. Ziel der Aktion, ein Zeichen gegen Fremdenhass zu setzen! Das ganze Wochenende über sollen in Köln und weiteren Städten bis zu 100 solcher Blumen-Aktionen stattfinden. Mehr zum Thema ab 18:00 Uhr in unserer Sendung und im Livestream auf http://www.koelntv.com/#!/

Geplaatst door Köln.tv op vrijdag 22 januari 2016

 

 

 

16 gedachten over “Gaga

 1. Rekening houdend met alle leugens en verdraaiingen die aangaande deze materie al over ons zijn uitgestort, mogen we wel veronderstellen dat deze vrouwen op de één of andere wijze zijn betaald of op de één of andere wijze zijn afgeperst voor dit toneelspel.

 2. Wat de laatste spreker bedoelt met : “Very good people Syriësly” begrijp ik eigenlijk niet helemaal.

 3. werden die bloemenmeisjes niet aangerand of verkracht ? In ieder geval als beloning kan dat wel tellen !

 4. Sommige van die Gutfrauen hebben hun hoofddoek vergeten.
  Gaan ze het dan nooit leren?

 5. Het gaat hier dan wel om een bepaald soort vrouwen, dat dan wel moord en brand schreeuwt over verkrachtingen.. ten minste als ze gepleegd worden door autochtone blanke mannen, en al klacht gaan indienen tegen deze autochtone mannen wanneer ze al eens van ver bekeken worden. Deze “vluchtelingen” moeten zich dan elke dag een breuk lachen met zoveel zelfvernedering, zelfverachting en kruiperigheid. In hun landen van oorsprong is dit immers ondenkbaar!!!
  Afgezien van de frustraties, complexen en obsessies van deze vrouwen, zijn deze vooral bezig met het uitrollen van de “rode loper” voor de vreemdelingeninvasies, die moeten bijdragen tot de vernietiging van onze westerse maatschappij en beschaving. (en dit cfr. het programma van de Frankfurter Schule).
  Zoals reeds meermaals gezegd, zitten we hier dan ook volop in het domein van de psychopathologie, met het “Stockholm syndroom”.
  Een probleem = dit syndroom is ongeneeslijk!!!

 6. Geachte redactie,
  Wat betreft Frans, ‘t is nooit een kwestie van gelijk hebben maar van gelijk krijgen.

 7. Het is toch niet te geloven, ze worden lastig gevallen, bepoteld, verkracht en ze delen dan bloemen uit aan hun verkrachters, Ik denk dat deze vrouwen triestig zijn omdat ze daar toen in Keulen niet aanwezig waren. De boodschap is, als je wil kom ons ook maar bepotelen of verkrachten, wij staan er klaar voor.

 8. Die vrouwen in Keulen hebben het zelf gezocht, ze zochten bewust die plaats op (zelfs tot tweemaal toe zoals die belgische twee nymphomanes, die na eerst van een rustpauze-onderbreking genoten te hebben in een café toch terug gingen naar dat plein) ! En dan klagen dat ze aangerand zijn , laat mij niet lachen, ofwel zijn ze zo simpel dat ze in een instelling horen, ofwel… Deze vrouwen willen gewoon anders gekleurde hard-core sex, no rules, niets meer of niets minder, ze komen blijkbaar hier niet meer aan hun trekken en zoeken het avontuur, ze stemden voor de partijen die vreemdelingen toelieten, ze zochten de plaats op waar ze een hitsige anders gekleurde humanoïde verwachtten (omdat ze wel degelijk wisten dat ze daar prijs zouden hebben, zouden scoren), en liefst in grote getale want dan hebben ze nog een beetje keuze. No mercy.

 9. Spijtig dat die uitnodigende vrouwen met rozen (symbolisch : “pluk mij aub ?”) niet werken in de privé en die vreemdelingen hun geldelijke steun niet uit eigen zak betalen. Dat zou nog eens wat anders zijn, nu moeten wij door die nymphomane kierewieten via ons belastingsgeld opdraaien voor die niet gewenste vreemdelingen.

 10. Dat is toch niet te geloven, vrouwen worden lastig gevallen, betast, en verkracht en dan zijn er nog Duitse vrouwen die aan die verkrachters rozen uitdelen, daarvoor moet je toch op je kop gevallen zijn, het zou ook kunnen zijn dat die vrouwen ook graag zouden verkracht worden en dan kan ik begrijpen dat ze rozen uitdelen.

 11. Nog een illustratie waar het bij de “feministen” werkelijk om gaat :
  1.https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/02/07/um-fluechtlinge-nicht-aufzuregen-trauerfeier-fuer-erstoche-fluechtlingshelferin-in-schweden-abgesagt/
  Het ging hier om een vrouw die werd doodgestoken. Ik verwijs naar de tekst en ook naar de reacties!!!
  2. https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/02/07/schwedische-feministen-wollen-nicht-vor-vergewaltigern-beschuetzt-werden/
  met citaat :
  “Schwedische Feministen wollen nicht vor Vergewaltigern beschützt werden
  7. Februar 2016 von beim Honigmann zu lesen
  Nach den massenhaften Übergriffen auf einheimische Frauen durch Einwanderer haben in Schweden Gruppierungen von Männern dazu aufgefordert, die Schwedinnen aktiv zu verteidigen und vor Übergriffen zu schützen. Linksextremistische Feministen lassen seither auf Twitter öffentlich verlautbaren, dass sie diese Hilfe im Falle eines Übergriffes gar nicht wollen.
  “Nicht eure Frau”
  Tatsächlich werden unter dem Hashtag “#inteerkvinna” (“Nicht eure Frau”) zuhauf Nachrichten verbreitet, die kundtun, dass nicht die fremden Sex-Täter sondern die um ihre leibliche Unversehrtheit besorgten Schweden diejenigen sind, die sie “furchtsam, besorgt, wütend und traurig” machen, so zitiert das Nachrichtenportal TheLocal.se.
  Die schwedischen Medien nehmen die Aktion als Zivilcourage gegen “Rassismus” und den “rechtsextremen Mob” wahr, während sich so mancher hilfsbereite Mann in Zukunft wohl zweimal überlegt, einer umzingelten und begrapschten Frau zu helfen.
  https://www.unzensuriert.at/content/0019955-Schwedische-Feministen-wollen-nicht-vor-Vergewaltigern-beschuetzt-werden (=einde citaat)
  Een dier doet dat niet om zich op een dergelijke manier in de ondergang te werken, want daar komt het uiteindelijk op neer!!
  Bekijk ook sommige commentaren (niet voor gevoelige lezers).
  3.http://www.prisonplanet.com/maher-to-steinem-why-dont-feminists-make-more-of-a-cause-out-of-how-women-are-treated-in-the-muslim-world.html
  met citaat :
  “Maher then pointed to the “40 countries” with Sharia Law and how women are treated as a result of such law. Steinem responded that she doesn’t like any monotheism, and pointed to feminists in the Islamic world who are pushing back against radicalism using the words of Mohammed”(=einde citaat).
  Het gaat hier dan ook niet om “feministen” maar om crypto – communisten.
  Over Gloria Steinem :
  http://henrymakow.com/180302.html
  met titel :
  “Gloria Steinem: CIA Agent, Traitor, Bitch ”
  http://www.henrymakow.com/inside_the_cia_with_gloria_ste.html
  met titel :
  “How Gloria Steinem’s CIA Role Was Censored ”
  De laatste bruggetjes geven ook een inkijk op het “feminisme” of wat er moet voor doorgaan!!

 12. Toch had ik ook graag een bloempje afgegeven , in de vorm van een krans , met in het midden een lint ” aan onze onbegrepen asielzoeker”

 13. Dat is toch een kaakslag voor diegenen die slachtoffer waren van die “vetzakken” als zij vernemen dat ze “gehuldigd” werden met een bloemetje .Je bent slachtoffer van een inbraak met geweld maar een week later ga je naar de daders en geef een bloemekeeke , dat is toch hetzelfde of niet ?

Reacties zijn gesloten.