Kerkasiel in IJsland: zo los je dat op!

IJsland is meer dan een voetbalploeg

Illegale moslims kregen kerkasiel.  Niet voor lang.
Volgens lokale media werden ze prompt het land uitgezet.  De moslims, niet de linkse kerk.

Het is nacht.  Twee Iraanse moslims , Ali en Majeh, moeten volgens de Dublin akkoorden terug naar Noorwegen waar ze oorspronkelijk asiel aangevraagd hadden.  Vervolgens zullen ze een retourticket naar hun thuisland krijgen.

Dominee Kristín Þórunn Tómasdóttir van de Laugarnes kerk wou eens testen hoever ze kon gaan met kerkasiel te verlenen.   Ze noemt het een eeuwenoude traditie.  En ze is vast van plan om het opnieuw te proberen in andere omstandigheden.  Ze wil druk zetten voor ‘verandering’.  Dat mens heeft er geen idee van hoeveel ‘verandering’ en ‘islamitische tradities’ ze binnen haalt.

Bijna 30 mensen waren aanwezig toen de politie aankwam.  Ze vormden een cirkel rond het altaar.  Een beschermende cirkel rond de godsdienst van de vrede-aanhangers die ‘ongelovigen’ willen uitroeien.

De dominee is in shock.    Misschien kan een plaatsbezoek aan de Prachtlanden haar genezen?

IcelandMonitor

2 gedachten over “Kerkasiel in IJsland: zo los je dat op!

  1. Dominee Kristin mag van geluk spreken dat ze niet verkracht werd .

  2. Dat is nu eens een copieboek voorbeeld van de enige aanpak die rendeert om dit gevaarlijke ‘moslimprobleem’ aan te pakken. Niet teveel woorden aan verspillen, maar consequente optreden. Van zoiets kunnen we hier bij ons, voorlopig, alleen maar dromen. Het deed toch even goed aan het hart.

    Allé Theo, waarop wacht je? Retorische vraag uiteraard, want dat past niet in jouw multiculplaatje en dat van de N-BA, de partij met de gespleten tong. Alleen wat stoer borstgeklop op den tv, , kwestie van perceptie van het naar jullie normen vulgaire plebs, maar voor de rest niets buiten toegeven en ongebreideld binnenlaten van al dat vreemd gespuis. Als volleerde lemmingen de EU-bonzen achterna, recht het moslim-ravijn in.

Reacties zijn gesloten.